PC nedaje sliku

poruka: 9
|
čitano: 1.015
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
PC nedaje sliku

Pozdrav

Znaci bratic mi je poklonio njegovu staru graficku, procesor i maticu njemu nisu bili potrebni jer si je kupio novi komp. Dijelovi su stajali u kutiji u vrecicama zapakirani mjesec dana. I sad ja uzeo te djelovi i slozio u svoj stari komp tj. kutija je ostala ista ko i dva harda i cd citac. Ostalo sve od njega , a kupio novo napajanje iste jacine ko i koje si je on ostavio.I sve sam spojio sve se vrti,ali nemam slike na monitru. Isprobo dva monitora ni na jednom nema slike. Jel zna tko mozda u cemu je problem?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PC nedaje sliku

Vjerovatno grafička pravi problem, pokušaj sa nekom drugom.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PC nedaje sliku

A njemu je radio kompjuter prije mjesec dana prefetkno, pa nez u cemu grijesim

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PC nedaje sliku

Postoji mogućnost da imaš problem sa nekom pločicom rama, pokušaj napraviti nekoliko kombinacija sa ram pločicama kako bi utvrdio da li se radi o ram-u, zatim pokušaj sa novom grafičkom.

0 0 hvala 0
15 godina
PC nedaje sliku

jeli matična ima on board grafiku? ako da, probaj izvaditi grafu pa spojiti na on board.

ako imaš više memorija probaj sa jednom, pa sa drugom itd..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PC nedaje sliku

Isprobo sve vase savjete i nema rezultata i zamjenio pozicije ramova iskopco graficku prokljucio na int. graficku nista sve je ostalo isto

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PC nedaje sliku

Ne preostaje ti ništa drugo osim da testira komponentu po komponentu kod nekoga drugoga - počevši od GPU-a.

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC nedaje sliku

ako ti je ispravno napajanje onda provjeri kablove i reset CMOS + CPU (cpu pogledaj  da li je dobro nalegao i ispuši od prašine ako ima) + RAM, ako je sve ispravno i delje ne radi onda je matična riknula, trebao bi imati viška te komponente gdje si siguran u njihovu ispravnost

prilikom testiranja neka ti bude sve isključeno kao npr. hdd, dvd i sl.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 19:11 (jigsaw5063).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PC nedaje sliku

Slikaj i pokazi nam ovdje!

Garant si 4-pinsko zaboravio ubosti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: