Otišlo napajanje?

poruka: 18
|
čitano: 8.339
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Otišlo napajanje?
Danas kad sam uključio komp dogodio se isti problem kao i prošli put sa BIOS-om. Znači stisnem za uključiti komp čuje se normalan zvuk(mislim da je čak i tiši) ali lampica na monitoru svijetli kao kad je komp isključen. Izvadio sam i bateriju pa je opet stavio ali isti problem. Mislim i da se vent on napajanja slabo vrti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Otišlo napajanje?

Otišlo napajanje

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
RE: Otišlo napajanje?
dedaa kaže...

Otišlo napajanje

ako kompjutor "vergla" kad stisnes tipku za paljenje, ako necujes nikakvo piscanje a monitor se nepali onda je monitor oso..a ako ima nekakvo piscanje iz maticne onda trebas u knjizici vidit kakvo je za sta..ili odnesi u neku specijaliziranu IT servisnu trgovinu a ne da mi nagađamo ko budale a ti ko prvo nit znas dobro opisat problem nit mi to mozemo vidt!

posjetite moj novi blog...http://vtxcro.bloger.hr/
16 godina
Otišlo napajanje?

Kakav monitor alo? Imao sam par takvih problema i svaki put je bilo smeće od napajanja (MS). Ako sam te dobro shvatio, ti imaš problem da kad upališ komp on normalno radi ali nedaje sliku na monitoru? Po meni je vjerojatnije napajanje nego grafička. Monitor nije sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

Kakav monitor alo? Imao sam par takvih problema i svaki put je bilo smeće od napajanja (MS). Ako sam te dobro shvatio, ti imaš problem da kad upališ komp on normalno radi ali nedaje sliku na monitoru? Po meni je vjerojatnije napajanje nego grafička. Monitor nije sigurno.

ako komp radi kako onda moze bit napajanje ak je oslo? preko ceg se napaja? bezicno mozda?? za tu metodu jos nisam cuo..

15 godina
Otišlo napajanje?
Dedaa dobro si razumio komp se pali wli ne prikazuje sliku na monitoru, a i onaj vent od napajanja se jako slabo vrti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Otišlo napajanje?

Naravno da može, komp se i dalje napaja ali očito ne dovoljno da bi dao sliku (neki rail otišao?). Nebi čovjeka obmanjivao tu, tu sam da savjetujem jer sam kako sam naveo i sam imao identičan problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

Naravno da može, komp se i dalje napaja ali očito ne dovoljno da bi dao sliku (neki rail otišao?). Nebi čovjeka obmanjivao tu, tu sam da savjetujem jer sam kako sam naveo i sam imao identičan problem.

ma mi smo izneli svoja misljenja da pomognemo..nemozemonapamet nagadati sta je kad nevidimo..odneti kompu servis i vidjeti sta je..

15 godina
Otišlo napajanje?
I da napajanje je neko no-name smeće.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dv14 kaže...
Danas kad sam uključio komp dogodio se isti problem kao i prošli put sa BIOS-om. Znači stisnem za uključiti komp čuje se normalan zvuk(mislim da je čak i tiši) ali lampica na monitoru svijetli kao kad je komp isključen. Izvadio sam i bateriju pa je opet stavio ali isti problem. Mislim i da se vent on napajanja slabo vrti.

Ja sam imao isti problem i graficka mi je bila rikla...

18 godina
Otišlo napajanje?

napravi ovako kako je napisano na ovoj temi

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/crko-procesor/76077.aspx?page=0&jumpto=1442076&sort=asc&view=flat

ne mora biti da je ista otislo na kompu

svi ventilatori ti rade u kucistu jel tako?

-=PiS=- CROZOKI
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Otišlo napajanje?
Ventilatori rado normalno ali mislim da vent od napajanja slabo radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
dv14 kaže...
Ventilatori rado normalno ali mislim da vent od napajanja slabo radi

kako mislis slabo?

pa ventilatori u napajanju se normalno okrecu sporije.

posebno ako imas 12 cm ventilator u napajanju.to je normalno

opisi kako se okrece sporo?jel mu vidis lopatice dok se okrecu ili ne vidis.

napravi onako kako je napisano na onoj temi

-=PiS=- CROZOKI
15 godina
Otišlo napajanje?
Vidim da se okreću. Sutra ću ga odnijeti u servis ,a i nije mi tolilo bitno jer uskoro kupujem novi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Otišlo napajanje?

kao sto je netko gore napomenuo moze biti napajanje

vise puta vidio takav kvar

ali naravno moze biti i graficka

ako nemas rezervne dijelove da probas i jedno i drugo odnesi u servis da ne uzmes npr napajanje a nije ili graficku a nije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Otišlo napajanje?
Evo ovako, kučište sam odnio u servis i njima je radilo sve normalno, sada kada sam ga vratio kući i upalio opet isti problem. 100% sam siguran da je monitor crko, kada ga pririsnem ispušta čudan zvuk.
Monitor je stari 17" Lg crt, ka koliko bi para mogao naći neki sličan monitor jer će ovaj stari komp ostati sestri ,a ja za par dana kupujem novi sa monitorom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dv14 kaže...
Evo ovako, kučište sam odnio u servis i njima je radilo sve normalno, sada kada sam ga vratio kući i upalio opet isti problem. 100% sam siguran da je monitor crko, kada ga pririsnem ispušta čudan zvuk.
Monitor je stari 17" Lg crt, ka koliko bi para mogao naći neki sličan monitor jer će ovaj stari komp ostati sestri ,a ja za par dana kupujem novi sa monitorom

evo jednog sličnog {#}

http://www.njuskalo.hr/crt-monitori/monitor-oglas-185595

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
15 godina
Otišlo napajanje?
Neznam stvarno koji mu je k. U servisu odlično radi, dođem kući isprobam 3 monitora i opet ništa. Sada odnio kod susjeda ne radi kao i kod mene
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice