Novi komp, no signal

poruka: 5
|
čitano: 657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Novi komp, no signal
Doso mi novi slozeni komp iz adma. intel i5 4460, gtx 970 g1 gaming, fortron hyper 500w, zalman r1, kingston 120ssd, kingston 8gb value ram, asrock h81m-hds, 1tb toshiba. i novi monitor aoc i2481fxh, upalim komp sve vrti i samo dobim no signal, a komp nesmijem otvarat zato sto cu pokidat one njihove naljepnice za garanciju na slaganje. jel se da tu sta napravit, il su oni krivo slozili nes pa da im odnesem nazad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Novi komp, no signal
truki kaže...
Doso mi novi slozeni komp iz adma. intel i5 4460, gtx 970 g1 gaming, fortron hyper 500w, zalman r1, kingston 120ssd, kingston 8gb value ram, asrock h81m-hds, 1tb toshiba. i novi monitor aoc i2481fxh, upalim komp sve vrti i samo dobim no signal, a komp nesmijem otvarat zato sto cu pokidat one njihove naljepnice za garanciju na slaganje. jel se da tu sta napravit, il su oni krivo slozili nes pa da im odnesem nazad.

Provjeriš da li je dobro spojen kabel za monitor i da li je na monitoru uključeno to sučelje na koje je komp spojen.

Testiraš monitor da li je ispravan ili testiraš komp sa drugim monitorom, i vratiš im komp.

Kublach
10 godina
odjavljen
Novi komp, no signal

Sa slatkim im smješkom vrati tu kantu.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
evo proradilo nakon 10 prespajanja i paljenja/gasenja. neznam ni ja kak
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
truki kaže...
evo proradilo nakon 10 prespajanja i paljenja/gasenja. neznam ni ja kak

-od problema do fixa desetak minuta i toliko prespajanja (tko zna čega).. ispada da je efikasnije ''upaliti'' PC nego pokretati temu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice