Nova graficka nedae sliku

poruka: 11
|
čitano: 1.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Dakle,neki dan sam preko neta kupio komp polovan 3800+ AMD procesor, Rama ima 1,5gb i hdd oko 120gb znaci samo sam ga kupio da bi igrao crysis 1 i gta san andreas multiplayer.Graficka je u njemu bila 32mb pa sam ja danas kupio graficku GeForce 8600GS koja ima magnetni kuler na sebi znaci moze se odvajati onaj unutra ventilator od kulera i sad to je malo razljujato dakle kada ga stavim zna se desiti da kada pokrenem komp on spadne epa dal to moze biti uzrok to sto nedaje sliku racunaru? 
Eh sada ova maticna podrzava e pci-e x16 i ova graficka je pci-e x16 ALI ona je ddr2 a ja sam na netu gledao da moja maticna podrzava ddr1 pci-e x16 pa me interesuje dal to ima veze? jer obje graficke staju u slot moje maticne! 

0 0 hvala 0
14 godina

Jesi spojio dodatno napajanje na grafu?

Kolko si platio tu grafu i PC? 

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 20:17 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

graficka je bila 15 eura a spojio sam onaj kabalcic, ja njega prije palenja stisnem (kuler na grafickoj) i kad se on stabilizuje nakon 3 sekunde ja njega pustim i radi ali nedaje sliku.. pc je kostao 30 eura

0 0 hvala 0
14 godina

Dal možeš negdje drugdje proba grafu? Vjv je neispravna. Za 15€ se nađe bolja grafa, tipa hd5670 i slično. Ta ne vrijedi niti 1€

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

kod mene brate u mom gradu sve graficke 512mb kostaju oko 30 eura tako da sam ja morao naci sto da bolje prodjem za 15 eura tu graficku.. eh pa ja sada kazem , kupio sam je kod covjeka kojem vjerujem i kojeg postujem i koji je povjerljiv a on je koristio to i rekao mi za kuler ali isto tako mi je rekao da je ddr2 a ja nisam pratio to jer sam mislio hajde ako je pci e x16 onda moze svakakv ddr neka samo pase na maticnu tj neka uleze ali vjerovatno nije tako? citam na google za moju maticnu i pise da mi treba ddr1 graficka a ova je ddr2 ali ipak uleze, pa sta je sad to?

0 0 hvala 0
14 godina

To ti ama baš nikakve veze nema, ddr1, ddr2, to su tipovi memorije. To što po 512mb koštaju 30€ nije istina, one ne vrijede toliko, nego su precijenjene. Probaj grafu kod nekog, ak ne radi, lik te zeznuo

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

javio sam mu se i rekao je da nije problem da ce zamjenuti graficku, znaci ima nade.. znam ja da ima jeftini ali kazem u mom gradu su precijenjene a ja kad kupujem polovno ja cu kupiti u svom gradu jer mogu vratit a ja sad da kupim preko poste, moze mi utrpat i kamen unutra.. Znaci nema nikakve veze koji je ddr? uredu onda a on kaze da je kod njega radila a graficka mi se bas svidja eh sad da nebi neki problem drugi mogao biti?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Mislim da tip koji ti je prodao to smeće i dalje trlja ruke kad se sjeti koliko si platio. :)

Provjeri napajanje.

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mjenjao sam napajanje, opet isto.. Neda slike i gotovo.. A on je rekao da nije problem,da mogu vratiti graficku a on meni pare a isto tako i kod njega pogledati opet kako graficka radi.. Stvarno neznam sta je..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Hvala svima na pomoci racunar cu ostaviti u ostavu a graficku vratit manijaku.. jos jednom hvala svima

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: Nova graficka nedae sliku
Dzokic kaže...

Hvala svima na pomoci racunar cu ostaviti u ostavu a graficku vratit manijaku.. jos jednom hvala svima

A koja je konfiguracija u pitanju?

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice