Napajanje i HDD

poruka: 13
|
čitano: 1.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Napajanje i HDD

Evo ovak Ispricavam se odma moderatorima ak sam fulal pdf. Ovak komp bi je bil upaljen i nistaa se nije radilo na njemu(skido se torent) i samo je nekaj puklo u kompu i izbacila mi sklopka doma. Nakon toga sam probo upalit komp i nije se htio upalit. Uzo sam drugo napajanje i ustanovio da je napajanje otislo, pa onda i da je hard otiso. Ovak ovo je komp star 2 tjedna.

Moje pitanje glasi dali ce mi priznat garanciju (kupljeno u ADM-u)

Hvala vam puno na odgovorima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Napajanje i HDD
Tommy_GTI kaže...

Evo ovak Ispricavam se odma moderatorima ak sam fulal pdf. Ovak komp bi je bil upaljen i nistaa se nije radilo na njemu(skido se torent) i samo je nekaj puklo u kompu i izbacila mi sklopka doma. Nakon toga sam probo upalit komp i nije se htio upalit. Uzo sam drugo napajanje i ustanovio da je napajanje otislo, pa onda i da je hard otiso. Ovak ovo je komp star 2 tjedna.

Pozdrav,koliko vidim da ti je računalo nov. Ako si računalo kupljen i dobiven s garancijom, ako je na kučište ima naljepnicu, onda da jer tad idu pod garancijom. Pošto si isprobao drugo napajanje i ako s kučište skinut naljepnice tad neće priznat garanciju jer i time gubiš garanciju i tad se plača dijagnostikai plus novi dijelovi.

Nenad
18 godina
Napajanje i HDD

ako je njihov pc sa sigurnosnom naljepnicom na kucistu, nista ne dirati i poslati na reklamaciju.

ako te tko pita sto je bilo...nije bilo nista, lijep suncan dan bez grmljavine i nije se nista culo da je puklo u kutiji.

isto ako su komponente opose narucene i kupac je sam sastavljao...sve nazad u original kutiju i nazad dostavom...uz komentar kako je suncan dan i nista nije puklo :)

obicno ljudi sami sebe ukopaju,kako imaju lose instalacije po kuci i kako im je pc radio za vrijeme cunamija.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Napajanje i HDD

Znaci samo komponente su kupljene u adm-u i sam sam ih doma sastavljo uz pomoc frenda koji se kuzi u to. Sve je normalno radilo do jucer. Instalacije u kuci su vide nego odlicne jel su ih radili profesionalci i to mogu garantirat(kuca je stara 5 god pa tako i instalacije) Ovako je bilo nekaj je puklo u kompu i TEK onda je izbacila fidovka :).

Molim vas savjet kako da probam to na garanciju izvuc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Napajanje i HDD

Sada maloprije sam stavio stari hdd i stavio na njega win xp i restarto i komp mi je prepozno novi hdd i digo win 7, a prije kad je bio sam ustekan ga nije prepozno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nello kaže...
Tommy_GTI kaže...

Pozdrav,koliko vidim da ti je računalo nov. Ako si računalo kupljen i dobiven s garancijom, ako je na kučište ima naljepnicu, onda da jer tad idu pod garancijom. Pošto si isprobao drugo napajanje i ako s kučište skinut naljepnice tad neće priznat garanciju jer i time gubiš garanciju i tad se plača dijagnostikai plus novi dijelovi.

Pa koliko ja znam, ako je skinuta naljepnica plaća se samo dijagnostika kvara(koja bi u slučaju da naljepnica nije skidana bila besplatna) a svaka komponenta posebno ima svoju garanciju koja vrijedi

EdgeGamersOrganization (=(e)=Botulinum)
15 godina
Napajanje i HDD

Komp nije kupljen u kompletu nego samo komponente cpu,gpu,psu,ram i hdd i to sam stavio u svoje kuciste i sam spojio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Napajanje i HDD

Ako si sam sastavljao onda nemaš garanciju. Zamijeni si napajanje s nekim novim,kvalitetnim,pokušaj još malo testirati taj HDD da vidiš je li radi i nadaj se da bios nije dobio "po sebi". U protivnom,u velikim si problemima...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Napajanje i HDD

Paneznam koje kvalitetnije imo sam corsair cx430w pa je magicno otislo,

S koji programom da testiram hdd

Kako znat dal je bios dobio. Ovako kak se meni cini sve je normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BlackMoon kaže...

Ako si sam sastavljao onda nemaš garanciju.

Kakve veze ima dali je sam sastavljao ili ne?? Ako je čovjek kupio komponente (bez sastavljanja), onda je garanciju dobio po komponentama. Dakle, svaka komponenta bi trebala imat garanciju. Nebitno dal je sastavljao sam ili ne.

15 godina
Napajanje i HDD

Ali stvarno ne kuzim kako je moglo samo od sebe otic, dali itko od vas zna koji bi bio razlog :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_GTI kaže...

Ali stvarno ne kuzim kako je moglo samo od sebe otic, dali itko od vas zna koji bi bio razlog :S

Nitko nemože jamčiti da če dugo raditi ali veličinom dođe po svoje tako prije i tako i kasnije. Ako si kupio npr napajanje uz to trebaš imat račun ako je novo kupljeno a ono pokvareno i možeš reklamirati i dobiš drugi.

Nenad
15 godina
Napajanje i HDD

Evo najapanje je uspjesno zamjenjeno za novo uz objasnjenje da je ova serija cx premalo testirana i da se dogadaju takve stvari. Pozdrav svima :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice