Kompjuter se sam pali sam od sebe

poruka: 4
|
čitano: 6.171
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam stolno računalo prikopčano na ADSL router s ethernet kabelom koje se samo od sebe pali-gasi. Kad se iskopča ethernet kabel to prestaje.... E sada zna li itko gdje je problem odnosno zasto se to događa?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 20:07 (Sebastian).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kompjuter se sam pali sam od sebe
Sebastian kaže...

Imam stolno računalo prikopčano na ADSL router s ethernet kabelom koje se samo od sebe pali-gasi. Kad se iskopča ethernet kabel to prestaje.... E sada zna li itko gdje je problem odnosno zasto  se to događa?

PC se pali od takozvanog magicnog paket poslan ili zalutan kroz mrezu. Niosta strasno, to se da iskljuciti vrlo lako.

Idi u Device Manager > Network Adapters > Ime tvoje mrezne kartice >   dvoklik > Power Management > stavi kvacicu naAllow the computer to turn off this device to save power

I ista putanja (kao ona gore) >Advanced   > Wake on Magic Packet > Disabled

Control Panel > Hardware and Sound > Power Options > Change Plan Settings > Change advanced setings   > Sleep > Allow Wake Timers i  stavi na Disabled

Max Headroom
12 godina
neaktivan

Oprostite što otvaram staru temu ali ja imam slican problem !

Znaci gledao sam jedan film na nekoj stranici i avast mi je skenirao virus kao od tih pluginova ali nisam se obazirao i mislio sam da to lazno prepoznaje.

Sljedece jutro kad sam se probudio vidio sam da se komp upalio sam i tako mi se dogođa nekoliko dana veca ako ga ne isključim iz struje.

Skenirao sam ga sa superantispywareom i avast-om ali nisu nasli virus.

Sada jel mi moze neko pomoci jel me fakat brine ovo. 

PewDiePie
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice