Komp mi se gasi sam

poruka: 5
|
čitano: 1.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Komp mi se gasi sam

Imam problem u zadnje vrijeme,desilo mi se par puta da mi je komp u sred rada se sam ugasio.I kad ocu opet da ga pokrenem dodje do faze podizanja sistema,i pojavi se nesto i kaze da ce se ugasiti za 15 sek,i ugasi se.I palio posle i sve isto,i onda posle 10-tak minuta upalim i radi ok.Komp je vrlo malo  star.

vm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Komp mi se gasi sam
mixa kaže...

Imam problem u zadnje vrijeme,desilo mi se par puta da mi je komp u sred rada se sam ugasio.I kad ocu opet da ga pokrenem dodje do faze podizanja sistema,i pojavi se nesto i kaze da ce se ugasiti za 15 sek,i ugasi se.I palio posle i sve isto,i onda posle 10-tak minuta upalim i radi ok.Komp je vrlo malo  star.

Koji su ti windowsi? i sto se tocno pojavi kad ti pise da ce se ugasiti?

16 godina
neaktivan

Pojavi mi se ,kao ono na pocetku kad upalis komp u lijevi cosak milim da pise american....i pojavljuje mi se kad se podize sistem ASUS EXPRES GATE...i onda zapisti ,isto ono kao kad se upali i pise 15 second shut down,i ugasi se.E sad meni komp,evo 3 dana vec regularno radi bez ikakvih preobelma,ali se desilo par puta do sad.Imam win 7 x32 ultimate,a komp je quad q9550.....

vm
16 godina
protjeran

mozda se pregrijavajava neka od komponenata pa se sistem rusi sta tacno radis i koliko dugi na kompu kad se ugasi igras li se?

16 godina
neaktivan

Nista specijalno,muzika,net,igrice,mada nekad radi po 24h,ako nesto skidam.Ne radim sad nista profesionalno,neku obradu ili sl.

vm
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice