Internet ne radi bez punjača

poruka: 3
|
čitano: 597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Problem: imam laptop marke HP već 5 godina i nisam imala nikakvih problema s njim osim što mu je otišla baterija, koju sam neki dan zamijenila. Od onda mi se događa da svaki put kada odem na internet, piše da mrežne veze nisu dostupne i nikako mi se neće spojiti na internet. Ukoliko pokušam otvoriti internet dok mi se baterija laptopa puni, nemam nikakvih poteškoća. Cimerica ima identični problem sa svojim laptopom. U čemu je problem? kako da se spojim na internet bez da cijelo vrijeme držim laptop na punjaču? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Reklamiraj bateriju, očigledno je do nje. Probaj se spojiti na punjaču, pa ga onda iskopčaj, da li se internet odmah prekine?

Desni klik na ikonu u task baru "Network" i izaberi "Open Network and Sharing center". Zatim pogledaj ljevo u gornjem djelu ćeš vidjet "Change adapter settings" pa klikni na to. Sad kad se otvorio prozor sa adapterima tu bi se trebala nalaziti tvoja mrežna i wi-fi kartica (ako ju imaš). Desni klik na nju pa "Properties" i u novom prozoru koji se otvori prebaci se na tab "Power Management". Iskopčaj tj. makni kvaćicu sa "Allow the computer to turn off this device to save power".

Za zahvalu klikni na Hvala
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 17:34 (ivo454).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Internet ne radi bez punjača

podesi ili provjeri power opcije.. vjerojatno je wlan ugašen.

+ praksa, uobičajeno je držati stalno na punjaču upraov zbog tih postavki, svjetline ekrana i brzine...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 20:44 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice