- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Hahah
Ne razumijem zašto si ti uzeo 120 mm model kad imaš npr. u PROTISU za 100 kn više 240 mm model?
600 kn za 120 mm model i 700 kn za 240 mm model, odabir jasan kao dan.
jer imam sad budget ploču pa da ju Noctua ne pokida. Inače, naravno Noctua je vrh zraka .
Noctua ima po meni najbolji sistem za pričvršćivanje hladnjaka uz kvalitetan backplate, ako se pravilno instalira,
ako se računalo ne seli amo tamo, nemaš se čega bojati, čak i na jeftinim pločama PCB nije više tako tanak kao nekada.
Zato što sam ovaj dobio za 500kn nov zapakiran i zato što mi ne treba veći radijator (jače hlađenje). Zbog čega bi dao 200kn više ? Jel sad razumiješ ?
Zato što sam ovaj dobio za 500kn nov zapakiran i zato što mi ne treba veći radijator (jače hlađenje). Zbog čega bi dao 200kn više ? Jel sad razumiješ ?
Od viška glava ne boli i ne, ne razumijem jer po meni to je stvar u koju se isplati uložiti više novaca, stvar koja se ne mijenja tako često.
ps. kolega prodaje novi i zapakiran Be quiet 120 mm radijator za 590 kn sa poštarinom, ja bih radije onda njega uzeo jer znam da ima mrak
ventilatore na sebi.
Ti ne razumiješ zašto bi dao 200kn za nepotrebno nešto al ja razumijem pa eto . Izgled venta mi ne znači ama baš ništa.
Ti ne razumiješ zaštobi dao 200kn za nepotrebno nešto al ja razumijem pa eto . Izgled venta mi ne znači ama baš ništa.
Nije sve u izgledu, već u rakiji, vinu i pivi.
Ti ne razumiješ zaštobi dao 200kn za nepotrebno nešto al ja razumijem pa eto . Izgled venta mi ne znači ama baš ništa.
Nije sve u izgledu, već u rakiji, vinu i pivi.
Sa tim silent loopom dolaze be quietovi najslabiji modeli fanova, tihi jesu, ali zato po performansama malo zaostaju za konkurencijom npr liquid freezerom.
Kako misliš najslabiji model bequiet ventilatora? Možda si gledao specifikacije za pure wings 2 koji se mogu kupiti odvojeno, ali to nisu isti ventovi koji dolaze sa silent loopom (iako imaju isto ime, ovi se ne mogu kupiti odvojeno).
Kako misliš najslabiji model bequiet ventilatora? Možda si gledao specifikacije za pure wings 2 koji se mogu kupiti odvojeno, ali to nisu isti ventovi koji dolaze sa silent loopom (iako imaju isto ime, ovi se ne mogu kupiti odvojeno).
E to sam mislio jer bilo mi je logicno nekako da su isti, ako sam prosirio krivu info moje isprike.
Dolazi nesto ozbiljnije za hladit 5820K?
Pa nije ni tvoj Nepton ništa "ozbiljniji" od Noctue.
cim je mene dobio s tim to ti je nesto vanzemaljsko
Pa nije ni tvoj Nepton ništa "ozbiljniji" od Noctue.
Pa po ovome kako mu hladi noctua, nepton je puuuuno ozbiljniji. Ili on ne zna montirat cooler...
kako ga ti samo znas kenjat...
kako ga ti samo znas kenjat...
A stari moj kako su ti onda tolke temperature u Cinebenchu?? Kod mene je 15-20°C manje na tom naponu.. Mozemo kenjat a mozemo pricat argumentirano..
a na koliko ti je rpm-a ventilator?
a na koliko ti je rpm-a ventilator?
To ne igra veliku ulogu u Cinebenchu, 1200rpm je vise nego dovoljno..

Kod mene je 1.424V, alo?! I opet je 4-5°C hladnije...
Lol, stavi isti napon ak vec usporedujemo da vidimo" tocnu" razliku, znamo svi da je to vodeno bolje no ono price o 15-20°c naspram noctue i loseg stavljanja paste, neznanja stavljanja coolera...

Ne znamo baš da je bolje od Noctue bitno, realno 2C ili 3C a 5 puta bučnije vjerojatno. Plus, ova usporedba je za ništa jer nije isti čip i nije u istom kućištu, niste isti napon i tako dalje. Dakle, ovo je beskorisno za neku realnu usporedbu, tek ze neku orjentaciju.
Ne znamo baš da je bolje od Noctue bitno, realno 2C ili 3C a 5 puta bučnije vjerojatno. Plus, ova usporedba je za ništa jer nije isti čip i nije u istom kućištu, niste isti napon i tako dalje. Dakle, ovo je beskorisno za neku realnu usporedbu, tek ze neku orjentaciju.
Bucnije je 5 puta kad su oba na 100%, ovo je testirano sa 50% venta tj. 1200 okretaja sta nije bucno.
Nije isti cip? Lol, onda testiranja coolera nemaju smisla po defaultu?
Ti kao da si s Marsa pao. Kao da ne znaš da nije svaki chip isti i ako kod tebe radi i7 5820K na nekom naponu na 4.7Ghz i dođe do lupam 70C, ne znači da će i kod nekog drugog neki drugi i7 5820K s tim istim naponom i taktom imati iste temperature, pa taman i da je isti hladnjak, a di tek različit ! Testiranje coolera se radi na JEDNOM čipu u identičnim uvjetima a ne na različitim konfiguracijama. Pa to ako ne znaš onda bolje ne komentiraj temperature dalje.
Razlike izmedju cipova na istim naponima su u prosjeku minimalne. Nisu ovo amd gpu-ovi...
Znaci koji je onda zakljucak? Jel Stjepko ne zna montirat cooler ili ima los primjerak proca koji se jako grije?
Haha, to sad prepuštam vama dvojici .
7-8 godina i nepoznat broj šteka cigareta odradila Noctua NH D14.
Tebe treba natamburati dobro zato što ne vodiš računa ama ništa o računalu.