League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
win4crazzy kaže...
exorc1st kaže...

pozz ljudi,evo 8.sam level i skupljao sam Ip za Nidalee i danas sam je kupio ali nisam jos igrao s njom.

u medjuvremenu sam stalno igrao sa Ashe i sve mi bolje ide, evo maloprije dobio jednu sa 10-2-11 scorom.

znaci, da li da nastavim igrati sa Ashe kad mi fino ide ili da pocnem uciti Nidalee protiv botova pa onda pvp?

hvala unaprijed {#}

nastavi igrati s njom i zaradi od frenda temu na forumu kao i ja http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=448627

ja sam do 30 LV igro sam ashe, mozda sam probao 15tak drugih ali nitko nije bio kao ashe, mozda anivia ali slabo sam je igro. Sve dok jednog dana nisam probao vayne, ostatak znate....

Vayne je za mene Booooog !

Upravo napravio prvu pentu sa njom malo prije :DD

Može pomoć za build ako nešto nevalja :)

i znam normal je , 27 lvl sam , bla,bla,bla :)

Prestigio multipad 8 ultra duo
15 godina
Sleme kaže...

Vayne je za mene Booooog !

Upravo napravio prvu pentu sa njom malo prije :DD

Može pomoć za build ako nešto nevalja :)

i znam normal je , 27 lvl sam , bla,bla,bla :)

dobar build samo ne znam sta prvo buildas, ugl ja ti idem botrk-pd-ie-lw-i def item ili jos jedan PD ako sam nafeedan jako  i booste naravno

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam ti išo 6,3,4,5,2,1 :))

Tako sam po redu :)

Prestigio multipad 8 ultra duo

0 0 hvala 0
15 godina
Sleme kaže...

Ja sam ti išo 6,3,4,5,2,1 :))

Tako sam po redu :)

tako i ja radim, postoje varijacije ali to ovisi o njihovom timu i tijeku gejma

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
League Of Legends
zasto ides 2 pda na vayne?
eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma ipak sam odlucio ostajem pri Ashe, odigrao sam danas 2 normal matcha sa nidalee i jednostavno nije to to, nemam onaj feeling kao kada igram sa Ashe.

i btw. moze mi neko objasniti kako da namjestim runse i masterie za Ashe? pocetnik sam pa nisam sa tim upoznat....{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Ma ipak sam odlucio ostajem pri Ashe, odigrao sam danas 2 normal matcha sa nidalee i jednostavno nije to to, nemam onaj feeling kao kada igram sa Ashe.

i btw. moze mi neko objasniti kako da namjestim runse i masterie za Ashe? pocetnik sam pa nisam sa tim upoznat....{#}

http://www.mobafire.com/league-of-legends/question/runes-for-adc-323  za masterije 21/9/0 , malo proguglaj pa ces naci

eune : Flaeryy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li neko voljan da igra na eune da me doda pa da ponekad zajedno igramo.

Ako nije problem neki iskusniji igraci jer zelim da budem bolji,a naucit cu od boljih {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Ima li neko voljan da igra na eune da me doda pa da ponekad zajedno igramo.

Ako nije problem neki iskusniji igraci jer zelim da budem bolji,a naucit cu od boljih {#}

smurfam ja pomalo na eastu kad mi je dosadno. Dodaj me: flekflekica

15 godina
Super flaeryy kaže...

fora mi XD

exorc1st kaže...

ti isti ja :p cekaj da porbas vayne

14 godina
League Of Legends

U jednom trenutku mi je bilo žao ove Vayne. :(

Zanima me jel ok buildam Tristanu ?

Poslije ovog obično idem Infinity ili Rabadon ili Zhonyu, ovisi šta mi se čini potrebno u tom gameu.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Poslije ovog obično idem Infinity ili Rabadon ili Zhonyu, ovisi šta mi se čini potrebno u tom gameu.

Nije ti Zhoyna potrebna, jest da Tristana ima dobre AP scalinge, ali IMO je puno bolji Guardian Angel, iako je moguće Tristanu igrati kao glass-cannon ( svi ofenzivni itemi ) zbog rangea i 2 escapea.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Super flaeryy kaže...

fora mi XD

exorc1st kaže...

zar je toliko dobar taj champion da tako govoris {#}

16 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
win4crazzy kaže...
Super flaeryy kaže...

fora mi XD

exorc1st kaže...

Poprilično je jak champion, ali trenutno je dosta ADC-ova negdje tu po jačini, igra se Caitlyn, Ezreal, Varus, Vayne, Ashe, možda čak i ponajviše Lucian, koji je praktički ban ili pick u Koreji. 

14 godina
Blizek kaže...
Tomek.Klc kaže...

Nije ti Zhoyna potrebna, jest da Tristana ima dobre AP scalinge, ali IMO je puno bolji Guardian Angel, iako je moguće Tristanu igrati kao glass-cannon ( svi ofenzivni itemi ) zbog rangea i 2 escapea.

Znači samo umjesto Zhonye uzmem GA ?

Mislim jedno vrijeme mainat ovog championa, pa da znam.

Trenutno mi je main ad carry Caitlyn, al čini mi se da s Tristanom mogu imat više utjecaja u teamfightima.

Samo skačem okolo s W, tu i tamo koji E i ulta i gg.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Trenutno mi je main ad carry Caitlyn, al čini mi se da s Tristanom mogu imat više utjecaja u teamfightima.

Da.

Što se tiče builda, nzm baš točno kako buildati jer neigram Tristanu, al većina njih ide na kombinaciju IE/PD/LW prva 3 itema ( ili BoTRK/IE ), ali uzmeš Vampiric Scepter ako ti je potreban sustain u liniji. I da, W nikad nemoj koristiti ofenzivno osim ako fajt već nije skoro gotov, tj. trebaš napraviti cleanup ili ako nisi apsolutno siguran da je to dobar potez {#}.

15 godina
exorc1st kaže...

veoma :D igro sam tad proiv bronze ali anyway :D

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozz svima!

Trebao bih par savjeta, sugestija kako god..

Duže vrijeme igram lola, bronza 2 sam trenutno al nikako da se maknem na gore, uvijek me zezne tim, zna se desiti da samo ja u timu igram ok što je nedovoljno da li je to do srw ili je ipak do mene?

Preferiram top i jungle mada mi ni supp nije stran...

Eune je srw!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sarajlija.00 kaže...

Pozz svima!

Trebao bih par savjeta, sugestija kako god..

Duže vrijeme igram lola, bronza 2 sam trenutno al nikako da se maknem na gore, uvijek me zezne tim, zna se desiti da samo ja u timu igram ok što je nedovoljno da li je to do srw ili je ipak do mene?

Preferiram top i jungle mada mi ni supp nije stran...

Eune je srw!

Do tebe je...

11 godina
neaktivan

Može savjet kako da se popravim?

Forsiram jax—a na top,jungle fiddle i jax, sona supp, talon mid?

12 godina
protjeran
sarajlija.00 kaže...

Može savjet kako da se popravim?

Forsiram jax—a na top,jungle fiddle i jax, sona supp, talon mid?

Nadi nekog championa s kojim mozes kerijat gejm i najvise pomoci svom timu,a i za ostale rolove nadi nekog s kojim si jako dobar,nemoj rejdat,i tjeraj tim da se potrude jace ako gubite

HOW ABOUT NO
13 godina
League Of Legends

Danas u 20:00

Oko 19:55 ja napravim custom.

Nadam se da će nas se skupiti, prošlu srijedu nas nije bilo dosta :(

9 I'm coming baby
11 noup
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

LULU

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Danas u 20:00

Oko 19:55 ja napravim custom.

Nadam se da će nas se skupiti, prošlu srijedu nas nije bilo dosta :(

ako ne zaspem sam za... ali ne obećajem jer sam se probudio u 3 ujutro {#}

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...ako ne zaspem sam za... ali ne obećajem jer sam se probudio u 3 ujutro {#}

Tako je to kad ti je sve ravno...

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Sve po zaslugama {#}

I BTW zakaj niko ne igra tarica na topu? Ja danas probao i žešće je prejak u teamfightovima...

12 godina
protjeran
smrad06 kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Sve po zaslugama {#}

I BTW zakaj niko ne igra tarica na topu? Ja danas probao i žešće je prejak u teamfightovima...

Jednom sam gledao stream nekog brazilca i frajer je igrao na topu tarica i napravio 1 vs 5 pentu

HOW ABOUT NO
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.twitch.tv/ongamenet za par minuta počinje CJ Frost vs JinAir ko hoće gledat kako se medlajfa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
smrad06 kaže...

http://www.twitch.tv/ongamenet za par minuta počinje CJ Frost vs JinAir ko hoće gledat kako se medlajfa {#}

Banali Thresha. :(

16 godina
Blizek kaže...
Tomek.Klc kaže...

Da.

Što se tiče builda, nzm baš točno kako buildati jer neigram Tristanu, al većina njih ide na kombinaciju IE/PD/LW prva 3 itema ( ili BoTRK/IE ), ali uzmeš Vampiric Scepter ako ti je potreban sustain u liniji. I da, W nikad nemoj koristiti ofenzivno osim ako fajt već nije skoro gotov, tj. trebaš napraviti cleanup ili ako nisi apsolutno siguran da je to dobar potez {#}.

tristana build ovako kako si reko a w koristi u tf, ukoliko ubijes ili asistas cd ti se mice i mozes ga ponovo koristit sto je super jel prilikom w slowas enemy-e build (ie, pd, bt, lw, ga i bootsice) ukoliko imas enemy koji ima dobar sustain (a.k.a. yi olaf fiora ili cak enemy adc) koristi e na njima jel im se smanjuje healing sto prilicno dobro dođe u tf.

i za sarajlijin post probaj na midu nesto drugo osim talona igrat.. po meni vise nemoze carryat kao sto je nekad mogao, te za top dodaj jos nasusa/renektona (i dodaji runa pageove, te probaj sto vise poboljsat farmu)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice