League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Tomek.Klc kaže...

Na kraju sam uzeo Jarvana, mislim da sam dobro odabrao.

EDIT : Jel ovo ok build za Jarvana ?

Na kraju sam krenuo radit RO.

Ja big umjesto SotEL uzeo Spirit of the Ancient Golem, sve ostalo je u redu

EUNE: kocunar
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pazite ovo. Jucer idem solo u blind pick, 30 sec trazi i nadje game udjem unutra, trojica prijatelja iz skole premade. {#}

Znaci kolika je sansa da od 100 milijardi milijuna ljudi dodjem bas u gejm sa trojicom tipova koje osobno znam. Prva reakcija sve četvorice je bilo ono WAT?!

LoL Client se zayebava s nama. xD

NothingAgain ide sa mnom u razred, Assassin ide u istu skolu ko i ja, a Fre4ka znam jer igramo cesto s njim.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

{#} 

Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Na kraju sam uzeo Jarvana, mislim da sam dobro odabrao.

EDIT : Jel ovo ok build za Jarvana ?

Na kraju sam krenuo radit RO.

Osobno mislim da si prvo trebao uzet Omen. Tanky Jarvan > Any Jarvan.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

trebao bi pomoc. NE igram LOL vec mjesec dana zbog error problema i vec mi fali LOL pa hocu to rijesiti i opet ga malo zaigrati. Znaci kada udem u game i kada se treba pojaviti loading screen izbaci mi ovaj error: http://puu.sh/5m4rq

I nakon sto stisnem ok onda me vrati u klijent i pise mi da sam izaso iz game i da se reconnectam. Stisnem reconnect ali opet ista prica i tako u krug..

Probao sam repairat klient, nece. Probao sam cijelu igru izbrisat i opet instalirat, nece. Updejtrao drivere, opet nece. Neznam u cemu bi mogao vise biti problem. Pa evo ako mi mozete pomoci bio bi vam zahvalan. LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

evo ljudi 7 sam level igram na eune, takodje pocetnik.Trenutno koristim Ashe ali skupljam ip pa sam odabir sveo na ova dva championa.

glasajte za onog kojeg mislite da je bolji i ako nije problem da napisete objasnjenje.

btw, east igraci dodajte me: blazzers

15 Nidalee
4 Volibear

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Opet taj EUW i stalna sra** s njim!

...
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Bogme i EUNE.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
guls kaže...

Bogme i EUNE.

Meni sve ok na eune, upravo ranked odigrao {#} (sad sam se urekao)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan

Znam da vjerovatno nije omiljeno rješenje ali pokušaj ponovno instalirat windowse. Možda pomogne.

...
15 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

trebao bi pomoc. NE igram LOL vec mjesec dana zbog error problema i vec mi fali LOL pa hocu to rijesiti i opet ga malo zaigrati. Znaci kada udem u game i kada se treba pojaviti loading screen izbaci mi ovaj error: http://puu.sh/5m4rq

I nakon sto stisnem ok onda me vrati u klijent i pise mi da sam izaso iz game i da se reconnectam. Stisnem reconnect ali opet ista prica i tako u krug..

Probao sam repairat klient, nece. Probao sam cijelu igru izbrisat i opet instalirat, nece. Updejtrao drivere, opet nece. Neznam u cemu bi mogao vise biti problem. Pa evo ako mi mozete pomoci bio bi vam zahvalan. LP

http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1452396

Pogledaj jel ti tu ima šta od pomoći.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
13 godina
FlyBoy kaže...

Meni sve ok na eune, upravo ranked odigrao {#} (sad sam se urekao)

I ja igram normal, ali to izgleda očajno, i za mene i za moje suigrače :)

Fuck me I'm famous.
17 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

Download this 3 little bastards here:http://www.speedyshare.com/nbUPB/fmodfiles.rar 

Then go to: C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\release s\0.0.0.249\deploy

and copy the 3 files you downloaded ( which are from 3.12 ) into this directory. 

- na ovom linku klikneš na ime filea pri vrhu stranice i početi će download, fileove iz .rara otpakiraš u gore navedeni folder i to je to. Imaj na umu da ćeš ovo možda morati raditi nakon svakog patcha, ukoliko ne fixaju.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina
League Of Legends

Nisam igrao Tristanu oko mjesec dana a dobio neki skin u Mystery Giftu, idem jedan Normal i 8-0 u 10. minuti.

Njihova Ashe ima Vampric Scept. a ja Berseker i Blood. ^^

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 2 hvala 0
15 godina
League Of Legends

probaj na tristani ic na IE prvo zbog velikog range-a i Q steroida na AS sto ti daje veci DPS zbog crita na njoj, a onda PD/Statik, ispravite me ako grijesim, ali opet sve ovisi o situaciji i protiv koga igras...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Gam3r kaže...

http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1452396

Pogledaj jel ti tu ima šta od pomoći.

hvala. Slozio sam si po onim uputama. I radi :)

16 godina
League Of Legends

{#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
skajzak kaže...

kakva je sema sad u predseasonu ranked? da li se moze napredovati iz bronze u silver..itd? kad krene sezona da li ostaje se u istoj ligi do koje si dosao u predsezoni ili? {#}

Sa što veći MMR-om završiš preseason to ti bude pomoglo da kad se elo reseta da startaš sa boljim MMRom, npr ak si diamond u s3 i napraviš 8-2 u placement mathevima iduću sezonu moglo bi te bacit u neku višu gold/nižu plat diviziju. A ak si npr silver u s3 sa 10-0 pitanje dal ces biti gold V

Ako si malo vislje u diamondu i napravis 8-2 sljedece sezone nemres bit tako nisko nego mozes bit ponovno diamond, a ako si u silveru i imas realan skriveni mmr za silver (ne ako si silver 5 pa igras s broncom) sa 10-0 ces bit sigurno gold ako ne i gold 3

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991
16 godina
League Of Legends

http://preseason.na.leagueoflegends.com/en/roles.html#position_jungle

Face of the mountain !!! Ovo je item koji ce promjenit botlane, sad sigurno nece bit dosadno supportat :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

srijeda je, ne zaboravite danas

nego kako postaviti ovaj zuti hp bar, sve postavke sam procesljo i nigdje mi nema toga

3 AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Mene ne bude ni u gejmu ni za backup, idem crkavat od dosade na maksimir.

edit: batebouk pa danas je utorak, uf uf

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 12:46 (guls).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
win4crazzy kaže...

srijeda je, ne zaboravite danas

Jeli to vaš konačni odgovor.... {#}

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
15 godina
League Of Legends

a u kur*ac, nisam spavo zadnja 2 dana pa mi se sve pobrkalo, jbeni faks

nista onda neka se glasa za sutra ahahahha

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Sutra je srijeda ^^

U 20:00 igramo

možda nam se pridruži i cijenjeni Guls ovog puta :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
X-Plosiv kaže...

možda nam se pridruži i cijenjeni Guls ovog puta :D

Ja bi rado, ako sam poželjan naravno. Bilo mi je vrlo lijepo dijeliti bandwidth kreveljenje s vama prije par tjedana.

Fuck me I'm famous.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

pozz ljudi,evo 8.sam level i skupljao sam Ip za Nidalee i danas sam je kupio ali nisam jos igrao s njom.

u medjuvremenu sam stalno igrao sa Ashe i sve mi bolje ide, evo maloprije dobio jednu sa 10-2-11 scorom.

znaci, da li da nastavim igrati sa Ashe kad mi fino ide ili da pocnem uciti Nidalee protiv botova pa onda pvp?

hvala unaprijed {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

pozz ljudi,evo 8.sam level i skupljao sam Ip za Nidalee i danas sam je kupio ali nisam jos igrao s njom.

u medjuvremenu sam stalno igrao sa Ashe i sve mi bolje ide, evo maloprije dobio jednu sa 10-2-11 scorom.

znaci, da li da nastavim igrati sa Ashe kad mi fino ide ili da pocnem uciti Nidalee protiv botova pa onda pvp?

hvala unaprijed {#}

počni nidalee s botovima ali nije lagana za igrat pa neočekuj bit svemoćan prvih par partija 

13 godina
League Of Legends

Nemoj uopće igrati protiv botova, samo igraj protiv ljudi, štedi za rune do 20og levela, i igraj s free champovima ^^^

pošto se mjenjaju svaki tjedan :)

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
exorc1st kaže...

hvala unaprijed {#}

nastavi igrati s njom i zaradi od frenda temu na forumu kao i ja http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=448627

ja sam do 30 LV igro sam ashe, mozda sam probao 15tak drugih ali nitko nije bio kao ashe, mozda anivia ali slabo sam je igro. Sve dok jednog dana nisam probao vayne, ostatak znate....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice