mogu ti vec rec da je skill otprilike a to sto je tebi ovaj bug forum zivot i zelis ispast cool ti bas i nejde jel da? kakav ip necu ic na pub, znas to se inace dogovori recimo preko xfirea il tako nes...i onda se ljudi pitaju zas je danasnja cod scena u qrcu
Da, forum mi je sve u životu što mi je bitno
Posebno ova tema. Tu sam da isključivo da zaebavam vas "pro" igrače koji nisu bili niti na jednom lanu i misle da ako imaju 1500 sati da su ne znam šta. Hebe se meni za sate i skill, ja igram CoD samo vikendom kad dođem kući da se zabavim i opustim. Ne smetaju mi ni marty, ni LS ni GL - nek igra tko sa čime hoće i sa čime je dozvoljeno na serverima. Marty nikad nisam imao, LS isto nikad a GL koristim za tjeranje kampera i čišćenje flagova na Dominationu. Čak mi ni kamperi ne smetaju. Dođem u petak kući, upalim COD i spojim se na Javnu kuću i tamo derem dok mi se da.
Igre su zabava a ne za mjerenje tamo nekakvog izmišljenog skilla. Ako ćeš igrati 1vs1, daj IP čist toliko da vidim kakav sam u odnosu na vas "pro" igrače koji ste svakih par tjedana na LAN turnirima, imate sponzore i ne znam kakve još ludorije. Ako nećeš. ne moraš, meni totalno svejedno.
Daj samo pogledaj na čemu igram . Imam jedva 60FPSa.
ja nisam "pro" i nikad nisam to ni reko, imam 1600+h i bio sam na 2 lana i osvojio par night cupova na esh i slicnim takvim stranicama
ja sam za tvoju informaciju quito cod i dns sam ga prvi put upalio nakon dugo vremena jer me jedan forumas trazio da odigramo iz zabave malo, kazes da ti forum nije bitan a sta bi onda ovaj post trebo bit? pocnes o nama "proovima" a zavrsis na javnoj kuci i filozofiji o perkovima...
so sad...