Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 487.484
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty 4
Sum_of_all_fears kaže...
MalenoSelo kaže...

mogu ti vec rec da je skill otprilike a to sto je tebi ovaj bug forum zivot i zelis ispast cool ti bas i nejde jel da? kakav ip necu ic na pub, znas to se inace dogovori recimo preko xfirea il tako nes...i onda se ljudi pitaju zas je danasnja cod scena u qrcu

Da, forum mi je sve u životu što mi je bitno {#}

Posebno ova tema. Tu sam da isključivo da zaebavam vas "pro" igrače koji nisu bili niti na jednom lanu i misle da ako imaju 1500 sati da su ne znam šta. Hebe se meni za sate i skill, ja igram CoD samo vikendom kad dođem kući da se zabavim i opustim. Ne smetaju mi ni marty, ni LS ni GL - nek igra tko sa čime hoće i sa čime je dozvoljeno na serverima. Marty nikad nisam imao, LS isto nikad a GL koristim za tjeranje kampera i čišćenje flagova na Dominationu. Čak mi ni kamperi ne smetaju. Dođem u petak kući, upalim COD i spojim se na Javnu kuću i tamo derem dok mi se da.

Igre su zabava a ne za mjerenje tamo nekakvog izmišljenog skilla. Ako ćeš igrati 1vs1, daj IP čist toliko da vidim kakav sam u odnosu na vas "pro" igrače koji ste svakih par tjedana na LAN turnirima, imate sponzore i ne znam kakve još ludorije. Ako nećeš. ne moraš, meni totalno svejedno.

Daj samo pogledaj na čemu igram {#}. Imam jedva 60FPSa.

ja nisam "pro" i nikad nisam to ni reko, imam 1600+h i bio sam na 2 lana i osvojio par night cupova na esh i slicnim takvim stranicama

ja sam za tvoju informaciju quito cod i dns sam ga prvi put upalio nakon dugo vremena jer me jedan forumas trazio da odigramo iz zabave malo, kazes da ti forum nije bitan a sta bi onda ovaj post trebo bit? pocnes o nama "proovima" a zavrsis na javnoj kuci i filozofiji o perkovima...

so sad...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
16 godina
odjavljen
MalenoSelo kaže...

ja nisam "pro" i nikad nisam to ni reko, imam 1600+h i bio sam na 2 lana i osvojio par night cupova na esh i slicnim takvim stranicama

ja sam za tvoju informaciju quito cod i dns sam ga prvi put upalio nakon dugo vremena jer me jedan forumas trazio da odigramo iz zabave malo, kazes da ti forum nije bitan a sta bi onda ovaj post trebo bit? pocnes o nama "proovima" a zavrsis na javnoj kuci i filozofiji o perkovima...

so sad...

Namjena ovog i prošlog posta - dokazivanje da neki igraju CoD da se zabave i boli ih tuki za tamo neki skill.

Tu rasprava završava. I daj popuni ovo.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
MalenoSelo kaže...

so sad...

Namjena ovog i prošlog posta - dokazivanje da neki igraju CoD da se zabave i boli ih tuki za tamo neki skill.

Tu rasprava završava. I daj popuni ovo.

namjena ovog i proslog posta - dokazivanje da si ti idiot koji misli da je faca, i ako si procito moj post mogao si primjetit da sam quito cod i ako mislis da se uz ozbiljniju igru ne mozes zabavit onda si stvarno glup

i sa ovom slikom nisi ispao faca nego si samo dokazao kako si wnb cool pred svojim prijateljima s bug foruma

15 godina
Call of Duty 4

ahahahaha

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 22:45 (FiCoO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ajme oko cega se vi svadate, pa to je cudo.

Ofc.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4
joj maleno kome ti krafne valjaš,svi znamo da si razmaženo derište i da imas 1100h a ne 1600h
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 22:48 (xxCROsainTxx).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ocel netko u subotu oko 20h coda :) 

pogledajte njegove videe, ima razno raznih korisnik stvari :) od jumpova pa do "tihog" kretanja po mapi  

bas tako :D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
xxCROsainTxx kaže...
joj maleno kome ti krafne valjaš,svi znamo da si razmaženo derište i da imas 1100h a ne 1600h

i ovo ti je moj prvi xfire: http://www.xfire.com/profile/yyluka666/

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Prepirke oko sati, skilla i ko ima veći.... Zašto se pravit faca na forumu?? Kao da će nekome to značit?? xD

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 4

Ja najbolje igram CoD-a od svih vas na forumu.

Sta kazete na to?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
passat kaže...

Ja najbolje igram CoD-a od svih vas na forumu.

Sta kazete na to?

mislim da imas mozak al da ga nekoristis na pravi nacin.....

www.youtube.com
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ja igram oko kako kad s obzirom na 300+ sati najbolji score mi je bio na Shipment AK-47 Slight,Deep Impact i Bandolier 163/40-50(tu negdje ne sječam točno smrti al znam da je imeđu) bio je HC TDM  5 vs 5  postao bih sliku al nemam tj.imam jednog igrača kao svjedoka.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Call of Duty 4

moze neci cd key da mogu mp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1950Killer kaže...

ne....potrudi se malo googleat

13 godina
FiCoO kaže...
1950Killer kaže...

proba sa priko 10 keya, ali nijedan ne radi {#}

15 godina
1950Killer kaže...
FiCoO kaže...
1950Killer kaže...

pa neides valjda na originalne servere

13 godina
FiCoO kaže...
1950Killer kaže...
FiCoO kaže...
1950Killer kaže...

a nezz, iden priko xfire, prije sam imao kljuc, ali ga nisam sacuvao, radio je na sve {#}

15 godina
Call of Duty 4

ide...hahahha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
1950Killer kaže...
FiCoO kaže...
1950Killer kaže...
FiCoO kaže...
1950Killer kaže...

a nezz, iden priko xfire, prije sam imao kljuc, ali ga nisam sacuvao, radio je na sve {#}

moze li onda koji ip od cracked od hrvata

15 godina
Call of Duty 4

a odi na gametracker i tamo nadi hrvatske cod 4 cracked servere...ako ti se bas neda evo ti recimo HC od pitbula 213.149.60.43:28984  ili promod 213.149.60.35:28821 ...ovaj drugi je uvijek prazan pa je dobar za warove

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
domac5 kaže...

a odi na gametracker i tamo nadi hrvatske cod 4 cracked servere...ako ti se bas neda evo ti recimo HC od pitbula 213.149.60.43:28984  ili promod 213.149.60.35:28821 ...ovaj drugi je uvijek prazan pa je dobar za warove

kak je dobar za warove ak nemas rcon?

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Vi igrate warove na praznim pubovima? {#}

Niste nikad culi za freegamehosting ili fshost.me ?

Ofc.

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mate960 kaže...

Vi igrate warove na praznim pubovima? {#}

Niste nikad culi za freegamehosting ili fshost.me ?

fshost.me je bolji jer su serveri od onog hostinga vec sam zaboravio kak se zove ugl serveri su odlicni i to je najbolji free hosting :)

15 godina
Call of Duty 4
a tamo je ping katastrofa... imam ja rcon od tog servera zato i kazem.... bez problema ga prebacim na taj mod s rupanjem za war samo fale igrači jbg... obicno petkom navečer igramo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...
a tamo je ping katastrofa... imam ja rcon od tog servera zato i kazem.... bez problema ga prebacim na taj mod s rupanjem za war samo fale igrači jbg... obicno petkom navečer igramo

Normalno da je ping losiji kad je GER server -.-

Ofc.
15 godina
Call of Duty 4
pa znam... zato imam svoj server
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

pa nemozes puniti bas njemacke servere tj da ih pretvoris u pub na kojem bi bili hrvati..nisu svi u zagrebu i nemaju svi para za malo jace konekcije...ali ja sa svojim klanom cesto igram warove, samo nas je server original a nekada nadjemo nekoga ko nema pa nam treba cracked, ako zelis malo vecu posjecenost mozemo mi tamo igrati, javi mi na pp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FiCoO kaže...

pa nemozes puniti bas njemacke servere tj da ih pretvoris u pub na kojem bi bili hrvati..nisu svi u zagrebu i nemaju svi para za malo jace konekcije...ali ja sa svojim klanom cesto igram warove, samo nas je server original a nekada nadjemo nekoga ko nema pa nam treba cracked, ako zelis malo vecu posjecenost mozemo mi tamo igrati, javi mi na pp

carlika ko vam sve igra u tom tvom klanu? :D

15 godina
MalenoSelo kaže...
FiCoO kaže...

mnogo, mnogo njih {#}

14 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
FiCoO kaže...

Carli,xCs,Mamaza,Nsus(neki is jerseya),H!7m4n,Baxa  i ja :D (to je za cb,esl,esh....) a za pcw ima ih pun ku{#}ac

www.youtube.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 13:24 (SuperDox).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice