Zajebavaju i odugovlače ne bi li ti istekao garantni period da ti mogu sve u đuture sračunat i naplatit. Jer njihova objašnjenja su fantastično kriminalna. Sad fakat ne znam jel to nestručnost ili proračunatost. I jebeš servis bez dijelova, kao da im dolazi mjesečno 100 istim modela sa istim problemima pa eto, jebajga zalomilo se....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav
Da li imas problema sa wi fi-em. Meni speed test pokazuje dobru brzinu i ping, ali npr. youtube otvara jako sporo. treba mu desetak sekundi da otvori neki video i kad ga otvori brzina ucitavanja je dobra i tako za svaki sljedeci video koji otvara. Tako isto , odnosno malo brze , traje otvaranje stranica preko chroma, treba mu 5-6 sekundi da se pojavi stranica i onda ju ucita opet dobro tj. u sekundi. Imam istu verziju MM-a kao ti. Na Lollipopu nije bilo takvih problema, ucitavanje stranica i youtuba je bilo skoro trenutno. Mob je iz T-coma 16GB , koristim TELE2 mrezu.
To je do MMa, skini program DNSet i pokreni ga svaki puta kada se spojiš na Wifi i bit će ti ok
To nije rješenje.....isti problem imam na lolipopu....wifi stalno piše dohvaćanje IP-a, pa se spoji tek iz drugog pokušaja....na većim udaljenostima od rutera uopće neće da se spoji i javlja greške dok ostali mobiteli se normalno spajaju i normalno rade....putem tog DNSet nadzire se promet korisnika i nebi ga preporučio...
Kako ste skinuli MM, ručno pa install ili vam je stigao update preko nečega (PC Suite, OTA i sl.)? Ja sam an T-mobile i preko PC Suitea mi ne daje upgrade još uvijek...
Ja sam na Tele2.

kakvi problemi sa wifijem :D? (30c)
kakvi problemi sa wifijem :D? (30c)
Meni wifi zna biti spor, dugo mu treba da učita nešto, ali ta aplikacija DNSet pomogne i bude normalno. Za sada jedini minus koji mogu reći za MM, ostalo je sve perfektno
Probaj broken os..aosp baza, radi odlično, 5h SOT sa skoro 2god starom baterijom, puno postavki i tweakova, layer teme i drugo. Nisam ni jedan bug primjetio do sada. CM se sa 2 ili 3 nightlya opce nije dao instalirati i jos svasta nesta vidim po forumu..
ja imam taj problem otkako sam na MM, rijesim ga tako da killam facebook app pa startam ponovo i onda radi.

Da li bi ovaj kabl radio na G3?
Odnosno da li bi zvuk išao na AUX ulaz od auta?
Jedino ako taj backup prebacis negdje drugo npr. komp prije nego sto napravis factory reset.
da