LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.235.144
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

Zajebavaju i odugovlače ne bi li ti istekao garantni period da ti mogu sve u đuture sračunat i naplatit. Jer njihova objašnjenja su fantastično kriminalna. Sad fakat ne znam jel to nestručnost ili proračunatost. I jebeš servis bez dijelova, kao da im dolazi mjesečno 100 istim modela sa istim problemima pa eto, jebajga zalomilo se....

10 godina
neaktivan
Pozdrav. Danas sam restartao mob, i prilikom paljenja se javlja Process system isn't responding. Googlao sam, probao ocistiti cache, izvaditi bateriju, ali problem i dalje postoji.. Takoder, pise i da je sd card corrupted,a ne bi ju htio formatirati jer je do danas normalno radila. Je li tko imao takav problem? T mobile, 16gb, v30b

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Odakle ti v30b?
10 godina
neaktivan
Pa tu sam rucno stavio kad je dosla ona poljska verzija
10 godina
neaktivan
Rijeseno, izvadio micro sd i sve normalno radi..
9 godina
Toni91 kaže...
Pa tu sam rucno stavio kad je dosla ona poljska verzija

Pozdrav

Da li imas problema sa wi fi-em. Meni speed test pokazuje dobru brzinu i ping, ali npr. youtube otvara jako sporo. treba mu desetak sekundi da otvori neki video i kad ga otvori brzina ucitavanja je dobra i tako za svaki sljedeci video koji otvara. Tako isto , odnosno malo brze , traje otvaranje stranica preko chroma, treba mu 5-6 sekundi da se pojavi stranica i onda ju ucita opet dobro tj. u sekundi. Imam istu verziju MM-a kao ti. Na Lollipopu nije bilo takvih problema, ucitavanje stranica i youtuba je bilo skoro trenutno. Mob je iz T-coma 16GB , koristim TELE2 mrezu.

17 godina
LG G3 - Rasprava

To je do MMa, skini program DNSet i pokreni ga svaki puta kada se spojiš na Wifi i bit će ti ok

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To nije rješenje.....isti problem imam na lolipopu....wifi stalno piše dohvaćanje IP-a, pa se spoji tek iz drugog pokušaja....na većim udaljenostima od rutera uopće neće da se spoji i javlja greške dok ostali mobiteli se normalno spajaju i normalno rade....putem tog DNSet  nadzire se promet korisnika i nebi ga preporučio...   

13 godina
neaktivan
Evo me back to stock...cm 13 ipak jos nije za koristit..znao se je rebootat tijekom dolaznog poziva..što je nedopustivo...strpit cu se na ovom dok ne dođe ip7 xD
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Btw ovih problema sa wifiem ne primjecujem na 30b
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Kako ste skinuli MM, ručno pa install ili vam je stigao update preko nečega (PC Suite, OTA i sl.)? Ja sam an T-mobile i preko PC Suitea mi ne daje upgrade još uvijek...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
V30b ručno, a v30c preko PC Suita.
Ja sam na Tele2.
12 godina
odjavljen
Dali je to do moba ili do sustava, dosta mi je loš prijem signala gsm. Bez obzira kako postavio za mrežu. Ručno sam ubacio MM 30c verziju. Možda zbog modema?
skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

kakvi problemi sa wifijem :D? (30c)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

kakvi problemi sa wifijem :D? (30c)

Meni wifi zna biti spor, dugo mu treba da učita nešto, ali ta aplikacija DNSet pomogne i bude normalno. Za sada jedini minus koji mogu reći za MM, ostalo je sve perfektno

13 godina
neaktivan
acerbis kaže...
Evo me back to stock...cm 13 ipak jos nije za koristit..znao se je rebootat tijekom dolaznog poziva..što je nedopustivo...strpit cu se na ovom dok ne dođe ip7 xD

Probaj broken os..aosp baza, radi odlično, 5h SOT sa skoro 2god starom baterijom,  puno postavki i tweakova, layer teme i drugo. Nisam ni jedan bug primjetio do sada.  CM se sa 2 ili 3 nightlya opce nije dao instalirati i jos svasta nesta vidim po forumu..

10 godina
neaktivan
Da li netko ima problema s Facebook aplikacijom na MM? Izacuje mi stalno da povezivanje nije moguće a uključen mi wifi ili mobilni podaci.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer18 kaže...
Da li netko ima problema s Facebook aplikacijom na MM? Izacuje mi stalno da povezivanje nije moguće a uključen mi wifi ili mobilni podaci.

ja imam taj problem otkako sam na MM, rijesim ga tako da killam facebook app pa startam ponovo i onda radi.

15 godina
Kako zadržati neku aplikaciju nonstop upaljenu?
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako imaš MM možeš ju pinnati (ili kako se već kaže) u onome gdje su ti korištene aplikacije pa se neće gasit, valjda
15 godina
Pinao sam, ali se svejedno ugasi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
još kad bi rekao koja aplikacija možda bi netko i znao pomoći. to je sve što sam ja imao
10 godina
neaktivan
Zanima me kada napravim backup i resetiram na tvornicke da li cu moci vratiti aplikacije i podatke koje sad imam. Stavio sam MM ali jos nisam to napravio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jedino ako taj backup prebacis negdje drugo npr. komp prije nego sto napravis factory reset. 

10 godina
neaktivan
Mislio sam na microsd karticu napravit backup jel bi to vrijedilo?
13 godina
neaktivan
@iandic to je glupost....uzmi obican 3.5mmaux sa obje strane, i posebno punjac za auto(pretpostavljam da ti je zato zanimljivo) ovo ako i radi kvaliteta ne može biti kao iz audio outa..
15 godina
gamer18 kaže...
Mislio sam na microsd karticu napravit backup jel bi to vrijedilo?

da

15 godina
Aplikacija je Dnset, radi par minuta pa se ugasi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neznam, meni ona radi bez problema uvijek. probaj malo čačkati tamo po postavkama vpn-a, možda ima negdje nešto
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice