Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.045.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: GTA 5

Ne znam zašto ali što više čitam tvoje postove to mi je sve smješnije, imam osjećaj da nas tu sve zajebaješ.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 22:31 (Wicked_Sick87).
14 godina
neaktivan
JW65ZC kaže...
Kad se več furaju na stvarnos mogli bi i nešto stvarnmo ubacit u taj grand. Biče navodno i avijona u igrici. Bilo bi prekul da avijon prestane letjeti kad potrošiš benzin. Nadalje bi to mogli stavit i na auta i ostala prevozila pa da moraš na inu tankat kad je na crveno.

Ne znam za vas ali brijem da i ako to naprave da ce svi imat cheat,trainer itd... da toga nema . Ja prvi {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
15 godina
GTA 5

Pošto moj kolega iz Budimpešte ima veze s likom iz Azije koji ima vezu s jednim od glavnih programera Rockstara i on radi na GTA 5.Rekao je da se nezna ali misli da će biti gorivo u igrici,i ako vam to ide na krc da se može isključiti,rekao je da če biti i farme krava i da će te ih u jednoj misiji na nekoj ffarmi morati sve ubiti ali kasnije možete ih kao i NPC-jeve gaziti na drugim farmama.Rekao je da ce te moci otici u 24/7 i kupovati cigare i walkie-talkie.Također je rekao da je igra neslužbeno gotova i da trenutno rade na optimizaciji engina...Engine če biti ispeglani hibrid engina iz GTA IV i nadodao je ako ste mogli igrati GTA IV na medium s dobrim FPS-om da če te moči i GTA V na extreme low.Također je rekao da če grafika biti fleksibilnija nego u GTA IV pa imate ovak postavke grafike:Extreme low,low,medium,high,very high,ultimate.I svaki auto u igri bi trebao imati zasebne zvukove kao i štetu kad se suartite.Auta če biti 46 više nego u GTA IV.Ako imate pitanja saljite ih u PM pa cu ih ja poslati ovom iz BUdimpešte da poašlje ovom u Aziji da pošalje tom programeru...

Strm
Moj PC  
0 25 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da sam dobio kunu za svaki put kada je netko za nešto imao vezu...
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
mar123 kaže...

pa oni meni ni netrebaju stavljat gluposti u igru, ja u gta iv uzmem auto pa pucam po gradu i lovim se s policijom, onda malo predem u helic i ratujem s helikopterom i rusim njihove, onda malo bjezim brodom pa motor i tako dalje. sto ce meni sve one aktivnosti koje su oni ubacili kad na ovom gubim sate i sate.

Ja u GTA IV nisam nabio vise od 2 zvjezdice (osim u misiji), ne vidim poentu ubijanja policije, to je meni fazon bio na play stationu dvici prije 10 godina, dok sam imao 10 godina, dok je VC bio fazon, ali ubijanje i gazenje ljudi se prevazidje kad se odraste.

dobro da znamo ti si sada odrastao i više ne gaziš ljude sada RP voziš, ma bravo, baš zrelo 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

pfahaha valjam se po podu od nekih postova {#}

13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
JW65ZC kaže...
Kad se več furaju na stvarnos mogli bi i nešto stvarnmo ubacit u taj grand. Biče navodno i avijona u igrici. Bilo bi prekul da avijon prestane letjeti kad potrošiš benzin. Nadalje bi to mogli stavit i na auta i ostala prevozila pa da moraš na inu tankat kad je na crveno.

Ne znam za vas ali brijem da i ako to naprave da ce svi imat cheat,trainer itd... da toga nema . Ja prvi {#}

to vjerojatno <15 g generacije... 

meni bi bilo strašno kul da takvo nešto dođe, isto tako volio bi da konačno naprave da PC volani budu funkcionalni u igrici... da rade brzine, kvačilo, da možeš skurit kvačilo, skurit gume, ...

16 godina
Strm kaže...

Ako imate pitanja saljite ih u PM

tamo treba poslati autore ovakvih postova koji se prave vazni da znaju nesto, a u biti trolaju i spamaju po ovom topicu...

koliko puta vidim novi post u ovoj temi i ponadam se da ce biti nesto konkretno glede PC verzije, ali nis od toga, ostaje samo sanjati :(

15 godina
RuskeGTT kaže...
Strm kaže...

tamo treba poslati autore ovakvih postova koji se prave vazni da znaju nesto, a u biti trolaju i spamaju po ovom topicu...

koliko puta vidim novi post u ovoj temi i ponadam se da ce biti nesto konkretno glede PC verzije, ali nis od toga, ostaje samo sanjati :(

PA ja barem i znam nesto pa vas zelim informirati! To su informacije skupljene tokom 4.mjesseca ove godine!

Strm
17 godina
Strm kaže...
RuskeGTT kaže...
Strm kaže...

PA ja barem i znam nesto pa vas zelim informirati! To su informacije skupljene tokom 4.mjesseca ove godine!

sad neznam jel imas 11 ili 12 godina kad meljes ovakve gluposti.mislim otkud opce doc na ideju da glavni programer rockstara odaje tajne {#}

18 godina
mar123 kaže...

sad neznam jel imas 11 ili 12 godina kad meljes ovakve gluposti.mislim otkud opce doc na ideju da glavni programer rockstara odaje tajne {#}

Svemir je prepun mogućnosti. {#}

Welcome my son...
13 godina
protjeran
JW65ZC kaže...

Ma ne! Ti to ozbiljno?! Avioni?? {#} Čovječe, pa ja sad neću moći spavati nakon ovog otkrića, OMFG uopće nisam očekivao avione u igri!!!???{#}{#}{#} Grand, biče, avijoni, igrica, prekul, auta, prevozila, ina?!! dafuq, o čemu ti briješ?! {#}{#}{#}{#}{#} - ne koristim ovo, ali sad je pravi trenutak.

Pa daj prestani spamati ovaj napaćeni forum. Čim sam tvoj post pročitao odmah sam proljev dobio.{#} Povraća mi se od tvojih postova. {#} Ti si jedan {#}{#} i {#}.

kaj bi onda ovo bilo?! leteći majmuni? daj se prvo informiraj prije nego izvališ ovakvu glupost!

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 14:20 (Iron_Maiden_HR).
15 godina
GTA 5

E ova slika mi nešto govori, vidim kako se ljudi bezbrižno sunčaju.... Prvo što mi je palo na pamet buggy i..... Ma znate što mislim {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
vrinho kaže...

E ova slika mi nešto govori, vidim kako se ljudi bezbrižno sunčaju.... Prvo što mi je palo na pamet buggy i..... Ma znate što mislim {#}

bolje f16 i samo jedan let iznad njih+machine gun

15 godina
neaktivan
Sad kad bolje pogledam sliku, gdje je ovo? Ovo ne izgleda kao ono gdje je onaj ringišpil, nema taj park kao sa tim močvaricama sa strane, nego samo čista plaža. San Andreas se promijenio od 1992. :P
15 godina
mar123 kaže...
vrinho kaže...

bolje f16 i samo jedan let iznad njih+machine gun

Može i tako ali nije GTA style, treba biti krvava hauba {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 14:36 (vrinho).
17 godina
GTA 5

mislim da cu imat 20 sati u igri bez da predem ijednu misiju

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

{#}{#}

četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
15 godina
neaktivan
GTA 5

I očekujem puno easter eggova naravno. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Evo jedna

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 19:39 (ATI HD3870).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Kad bi bar neki dobar bundle za PS4 izaso, to bi bilo genijalno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Irregular kaže...

To je jos prolazno, al 1000% načina... {#}

Pa da, tisuću posto načina, to ti sve novije igrice imaju {#}

15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da ti imas par acc na ovom forumu i da ovdje zajebavas sve nas skupa...

9 0 hvala 0
12 godina
protjeran
GTA 5

Analiza slika i trailera 

2 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
JW65ZC kaže...

Kad nestane goriva avijonu onda bi bilo kul da se zamrzne u zraku, a? {#}

16 godina
neaktivan

"prevozila" {#} 

13 godina
protjeran
GTA 5

Jer če bit kamiona? Prezakon mi je bilo u SA kad sam stavio onu veliku prikolicu. Znao bi provesti sate dok sam se vozio u krug po autoputu. Fora su mi bili još oni crni šta si ih mogao stavit u auto pa su pucali po murji. Sad su se več naučili. Čuo sam od frenda da bi i gta5 mogli staviti bagere i još neke takove strojeve. Baš mije bio fora onaj cveni šta si mogo mljeti ljude oko sebe. Samo nešto su postali kao ozbiljni iz granda pa mu nevjerujem da če to stavit. Nemogu više čekati.

5 10 hvala 0
13 godina
GTA 5

Koja je svrha igranja sa kodovima... {#}

Moj PC  
13 1 hvala 0
12 godina
protjeran
GTA 5

Molim moderatora da zaključa temu na mjesec dana. 
Hvala. 

4 1 hvala 0
17 godina
moderator
Fenix3000 kaže...

Ovaj acc ću ti benat,koristi stari.Multići su zabranjeni.

BTW Offtopic brišem.

سمندری ڈاکو
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice