Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.045.802
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: GTA 5
JW65ZC kaže...
mar123 kaže...

kako meljete gluposti. imam steam acc sa preko 35 orginal igara. sve su blockbusteri i neke imaju mp i neke nemaju, ne kupujem zbog mpa. i da, nijedna nije placena vise od 30 eura. blazeni steam popusti.

Daj mi reci šta ti radiš? Pa koliku imaš plaču da možeš dati 1000 eura za igrice? Pa to je koda baciš 1000 eura.

kojih crnih 1000 eura? uzeo sam serijal gta za 7 eura, uzeo sam metro za 3 eura, max payne serijal za 15 eura, sta si ti poludio? da malo znas raspolagat novcem bilo bi ti puno ljepse u zivotu.

16 godina
neaktivan

Daj pusti ga ,vidim ga na svakoj temi sa svojim trollanjem ili je prirodno poremecen...

13 godina
neaktivan
GTA 5

Ja nisam siguran bili kupovo gta 5 bolje da izbace neki demo da vidim oce li mi moc na komp pa tek onda da kupujem iako neznam ima li ovdje kod mene u Mostaru narucit cu preko interneta ima valjda neka stranica gdje je igra oko bar 200 kn

0 6 hvala 0
16 godina
stefa123 kaže...

Ja nisam siguran bili kupovo gta 5 bolje da izbace neki demo da vidim oce li mi moc na komp pa tek onda da kupujem iako neznam ima li ovdje kod mene u Mostaru narucit cu preko interneta ima valjda neka stranica gdje je igra oko bar 200 kn

gdje si vidio da bilo koja igra iz GTA serijala ili bilo koja open-world igra ima demo?

15 godina
neaktivan
JW65ZC kaže...
mar123 kaže...

kako meljete gluposti. imam steam acc sa preko 35 orginal igara. sve su blockbusteri i neke imaju mp i neke nemaju, ne kupujem zbog mpa. i da, nijedna nije placena vise od 30 eura. blazeni steam popusti.

Daj mi reci šta ti radiš? Pa koliku imaš plaču da možeš dati 1000 eura za igrice? Pa to je koda baciš 1000 eura.

Da samo znaš koliko ljudi ovdje ima Steam accove vrijedne po 1000+ eura onesvijestio bi se...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina
neaktivan
Crank1d kaže...
stefa123 kaže...

gdje si vidio da bilo koja igra iz GTA serijala ili bilo koja open-world igra ima demo?

Just Cause 2, Mafia II...neda mi se nabrajat

Ali da, GTA nece imat demo to je sigurno.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 13:20 (Marcuskac).
15 godina
neaktivan

Moj 1.3k€, a kada bih ga htio prodati mislim da bi dobio oko 600 kuna možda :-/

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 19:13 (Wicked_Sick87).
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
Zekat kaže...

A kako si ti zaključio da je preskupo?

ako bude 500 tinjak kuna bit će preskupo pa čovjeće s tim neki ljudi moraju živit mjesec dana ali će vjerovatno biti oko 300 kn što i dalje nije malo...

Dovojno je da ju kupi jedan Dr.Sc Torrentologist :D

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)
18 godina
neaktivan
GTA 5

Kad vidim ovakve bahate i umišljene ser*nje (a očito ih ima dosta i ovdje) koji obično prvi pljuju po R* zbog kašnjena PC verzije kako se još hvale da niti ne razmišljaju o kupnji igre stvarno poželim da nijedan GTA nikad više ne dođe na PC. Rađe ga ne bi više nikad igrao samo da im se mogu nasmijati u facu.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 14:38 (ZC_Someone).
Moj PC  
9 2 hvala 0
14 godina
GTA 5

Ko je vidio kupovat SP igru... ajde prestanite izvadati moralne vertikale. Igrat ces ju mozda sve ukupno 48h i ciao...

Moj PC  
1 27 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ko je vidio kupovat SP igru... ajde prestanite izvadati moralne vertikale. Igrat ces ju mozda sve ukupno 48h i ciao...

zasto uopce raspravljamo o ovome tu kad gta v niti je samo sp igra niti ce se igrat samo 48h

14 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
18 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pa s obzirom da ti valjda svaku igru proglasiš sranjem čim uđeš u glavni meni, istina tebi se ne isplati ;)

bb

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
GTA 5

Ja nisam nista proglasio sranjem, niti proglasavam GTA V sranjem. Cekam ga ko nista, ali opet... 500kn... lol...

EDIT: 

A TD sta lupate konstantno samo lupajte, to vam je jedina svijetla tocka u zivotu. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 14:57 (SimeKZ).
Moj PC  
0 18 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja nisam nista proglasio sranjem, niti proglasavam GTA V sranjem. Cekam ga ko nista, ali opet... 500kn... lol...

EDIT: 

A TD sta lupate konstantno samo lupajte, to vam je jedina svijetla tocka u zivotu. 

neznam šta vas diraju ti TD-ovi to samo govori da se puk neslaže s vama a i gta se neigra 48 h i izbrise ja mislim da sam SA igrao min 300-400h tokom godina gta 4 oko 150 h jer uvijek ima nesto zabavno za radit 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
GTA 5

eto takvo remek djelo kakav je GTA serijal se ne isplati kupovati, a razne smijurije od igara koje izlaze svake godine i praktički se ništa ne mijenjaju, to se onda isplati kupovati samo zato što imaju MP? a usput, i GTA ima MP.

i onda još ti isti koji govore da neće kupiti igru (iz briljantnog razloga koji su naveli) prigovaraju Rockstaru što će kasniti igra za PC, a ni lipe je neće platiti.

ok, nije na meni da govorim nekome hoće li nešto kupiti ili ne, isplati li mu se ili ne, ali mislim, bar bi šutio a ne se provaljivao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 15:17 (antimadridista).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

EDIT: 

Kada bi svi razmisljali kao ti, GTA VI nebi ugledao svjetlost dana, nikada....

1. Shvacas li ti da je ovo biznis kao i svaki drugi, ako nemas kupca onda nema niti opstanka

2. Shvacas li ti da ne moras igru kupiti odmah isti dan, osim toga, PC verzija je superiornija i jos je jeftinija od konzolaske verzije

3. Shvacas li ti da se nemas tu sto kur**ti po forumu ako si pirat (boli nekog k, piratiziraj ali bar suti)

4. GTA SP se igra danima i danima, a da ne govorimo jos ako imas MP (officialni + onaj tipa SAMP/MTA)

Takvi poput tebe su mi najbolji.... seru kada odredena igra ne dode za PC, a nebi kupio igru pa sve da je i za 5 eura (da, dobro vidis.... doslovno je cijeli GTA serijal bio pisljivih 5 eura, i to ti je previse). Zbog takvih poput tebe tu i tamo pozelim da GTA vise nikada ne dode za PC (i to kazem ja koji sam na SAMP-u i na modanje potrosio sate i sate, dane i dane, a ocekujem isto i od GTA V odnosno V:MP, a to mozes samo sa PC verzijom....).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 15:22 (lovac82).
13 godina
protjeran
JW65ZC kaže...
mar123 kaže...

Pa s obzirom na tvoje godište, uopće nema smisla s tobom raspravljati. Vidim da tvoje rečenice nisu gramatički točne niti imaju kakvog smisla. Sad vjerojatno krećeš u 1.r sr. škole, pa se nadam da ćeš se obrazovati. Dosadan si, nemoj trollati. Tvoj problem kaj se ne znaš snaći, pa ćeš davati 439,00kn, odnosno nećeš jer nemaš. Zdrav razum ti valjda govori da igru uzmeš s ebaya, zaviia, the huta, amazona itd..barem nećeš plaćati carinu poslije 1.7.

Ovu temu bi trebalo lockati na neko vrijeme, jer, meni se čini da će svakakve spodobe cijelo ljeto spamati.

15 godina
neaktivan
GTA 5

P.S igre i software češ ako ne zbog savjesti poceti kupovati kad/ako ikada počneš programirati i kad vidiš koliko se truda treba uložiti u izradu istih :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Ja sam reicmo gta4 igro 10h, dosadi brzo, nisam ga ni preso, na pola doso.

MP igre rulz, ali fps zanr, to nemoze tako dosadit.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 28 hvala 0
17 godina
MARKOcVp kaže...

u 10h gta ti si doso na pola igre? vidi se da neznas igrat tu igru, NHF.

14 godina
zelenbic kaže...

P.S igre i software češ ako ne zbog savjesti poceti kupovati kad/ako ikada počneš programirati i kad vidiš koliko se truda treba uložiti u izradu istih :)

Da, kupovat cemo igre zbog sazaljenja i savjesti... koje spike vi bacate to nisu istine...

14 godina
mar123 kaže...
MARKOcVp kaže...

Mozda nije igro konstantno misije...

17 godina
zelenbic kaže...

Bas to.... da nije bilo samp-a za GTA SA mozda se bas nikada ali doslovno NIKADA ne bih navukao/zanimao za programiranje odnosno poceo sam uciti taj pawn za samp, na kraju nesto i squirrel za iv:mp (to dvoje je vrlo slicno C/C++) i u konacnici C++.

Jednostavno, neke stvari ne znas cijeniti ako ih se ne dotaknes sam....... a kada smo vec kod toga, biti odlican programer uff, ma treba ti 5-10 godina da se mozes nazvati koliko-toliko proficem, a ucenju nema kraja. Jbt, to je posao kao i svaki drugi.... ako izbace los proizvod, nemoj kupiti i ajmo dalje (isto kao sto neces kupiti neke odredene tenisice jer su totalno promasili dizajn, cijenu, kvalitetu po tvom ukusu ili sto vec... a svugdje ih mozes isprobati, bas kao sto mozes i igre zahvaljujuci demo-u i piratskim igrama). Jos imamo piratske igre tako da je to kao da imamo demo igre (i puno vise od toga).... a 5 eura za cijeli serijal uopce nije skupo (pa nije niti 10-tak eura za jednu igru kada vidis koliko ces izgubiti vremena s njom).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
SimeKZ kaže...
mar123 kaže...
MARKOcVp kaže...

problem je u tome sto da bi doso do pola price u gta moras igrat konstantno misije a to nije bit te igre, ja u 10 h rjesim 3 misije, tako se uziva u igri.

13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
zelenbic kaže...

Da, kupovat cemo igre zbog sazaljenja i savjesti... koje spike vi bacate to nisu istine...

Ne tresi se. Budu ti mama i tata kupili.

SimeKZ kaže...
mar123 kaže...
MARKOcVp kaže...

Igru je moguće završiti u roku od 25 sati, ako igraš po 12h/dan ili manje sa native trainerom

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 15:56 (Iron_Maiden_HR).
17 godina
moderator
GTA 5

Ajde sad dosta offtopica i gluposti koje nemaju veze s temom.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
19 2 hvala 3
17 godina
GTA 5

pa oni meni ni netrebaju stavljat gluposti u igru, ja u gta iv uzmem auto pa pucam po gradu i lovim se s policijom, onda malo predem u helic i ratujem s helikopterom i rusim njihove, onda malo bjezim brodom pa motor i tako dalje. sto ce meni sve one aktivnosti koje su oni ubacili kad na ovom gubim sate i sate.

Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
GTA 5
mogu samo zamisliti koliko zabave ćemo imati sa onom kantom goriva + zippo, to bi trebalo biti zakon, nismo to imali dosad u GTA :)

ma toliko novih stvari na toj ogromnoj mapi, ne može ispasti loše nikako.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
protjeran
GTA 5
Kad se več furaju na stvarnos mogli bi i nešto stvarnmo ubacit u taj grand. Biče navodno i avijona u igrici. Bilo bi prekul da avijon prestane letjeti kad potrošiš benzin. Nadalje bi to mogli stavit i na auta i ostala prevozila pa da moraš na inu tankat kad je na crveno.

3 24 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice