Trazim pomoć

poruka: 8
|
čitano: 965
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trazim pomoć

Imam problem na kompu...upalim i ga i pokrenem u safe modu i nakon nekog vremena mi se pojavi "plavi ekran smrti" ...jel je moguce da nekako napravim beckup od podatak na kompu...jer mislim srusut windows...a iman masu slika,muzike,itd...

Pomoc sto hitnije!!!!!!!!!!

HVALA!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trazim pomoć

Ako ne postoji nikakva nada da bootaš win. izvadi hard i prikopčaj na nečiji PC(od frenda) lijepo podatke zaprži na DVD-ove. Formatiraj hard i vrati u svoje računalo!!

Ovo uradi ako je do softwerske greške.. dakle ako su ti windowsi totalno oštećeni..

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trazim pomoć

neznam zašto držiš slike glazbu i ostale dokumente na glavnom disku, vidiš sad se samo moraš mučit da spasiš to što imaš tu...

skini rescue disk zaprži na cd pomoću njega možeš uć u winse i spasit te slike glazbu itd...

Bio sam ljudsko biće dok nisam dobio ADSL!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Trazim pomoć
CRonaldo kaže...

neznam zašto držiš slike glazbu i ostale dokumente na glavnom disku, vidiš sad se samo moraš mučit da spasiš to što imaš tu...

skini rescue disk zaprži na cd pomoću njega možeš uć u winse i spasit te slike glazbu itd...

Da to sam zaboravio napomenuti! Možeš također napraviti windows Xp live CD i bootat s CD-a windowse i spasitit podatke..
 Evo jedan lijep tutorijal kako to napraviti KLIK

Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Trazim pomoć

Ma pokreni popravak Windowsa sa CD-a od Windowsa,to ti je gotovo za manje od 5 minut,nasnimaj sve podatke koje trebaš spasiti i onda ako baš očeš ne novo instaliraj Windowse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako imaš više particija, očisti jednu od njih, formatiraj ju i sve važno prenesi na nju i onda instaliraj xp na onu drugu

16 godina
neaktivan
Trazim pomoć

Moj problm je sta mi se prilikom pokretanja igra   rusi na taskbar i nemogu je vise nikako je dignut.U cemu bi mogao biti problem?Jeli kakav virus u pitanju i sta napravit.HVALA

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 9:14 (marbos76).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li imaš originalnu instalaciju igre?

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice