Stabilnost Firefoxa

poruka: 10
|
čitano: 1.110
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Stabilnost Firefoxa

Već duže vrijeme imam problem sa Firefoxom.Problem se ogleda u učestalom rušenju pretraživača,nakon kojeg

mogu ga iznova pokrenuti.Ovo se dešava ponekad svaki čas,a ponekad u razmacima od sata ili više.Drugi

pretraživač,Internet Explorel radi stabilnije,odnosno,gotovo nikad se ne ruši.

Inače na kompu imam instaliran XP Pro. i to svjež,ali i predhodna instalacija je imala gore opisani problem.Molim

pomoć ukoliko netko zna razlog za ovu pojavu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stabilnost Firefoxa

Ovisi koju verziju preglednika imaš. Ja koristim Firefox 3.5 Preview(skinuti ćeš 3.5 beta 4, ali će se Firefox automatski nadograditi na Preview) i još mi se nije niti jednom srušio dok 3.0.10/11 i ranije verzije su mi se često rušile. Pa ti preporučam da instaliraš ovaj Preview jer iako nije konačna verzija jako je stabilan.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stabilnost Firefoxa

ja imam 3.010 opa nadograđuje mi upravo na 11 i nikad mi se nije srušio ni na kompu ni laptopu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stabilnost Firefoxa

..koristim mf(od jučer) 3.0.11 ,ne ruši se nikad ali mi je ie 7 definitivno stabilniji..barem što se tiče otvaranja stranica..

..već duže vrijeme razmišljam  o reinstalaciji mozille zbog te nepreciznosti, odnosno trzanja stranica(ne svih) prilikom otvaranja..

..ali isto sam primjetio na drugim računalima..to trzanje kod mozille(kod IE toga gotovo da nema ili je u znatno manjoj mjeri)..

jurra vrati se,oprostiću ti što sam te zezo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stabilnost Firefoxa

Trenutačno je instalirana najnovija,3.011 verzija,ali je isti problem bio i sa predhodnim verzijama,valjda tamo do pune

3.00 verzije.Evo dok sam ovo pisao,ponovo mi se srušio,danas valjda već šesti put.Možda je problem u hardveru?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stabilnost Firefoxa

Koristim verziju 2.x.x.x i primjetio sam da je puno stabilnija od verzije 3, a zašto je tomu tako nemam pojma. Možda je razlog rušenja firefoxa gomila add-onova koji se nisu razvijali paralelno sa lisicom, a možda i kolizija OS-a, security softwarea i firefoxa.

0 0 hvala 0
17 godina
Stabilnost Firefoxa

Pokušao sam instalirati predloženu 3.5 Beta 4,ali javlja mi da je greška u fajlu.Ima međutim dalji razvoj ovog problema.

Ruši mi se i IE 7,mada ne toliko često kao Firefox.Možda je onda hardverski problem?Ili je greška kod IP-a?Koristim

OptiDSL vezu brzine 3Mb i Flat.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Stabilnost Firefoxa

moguće, ja sam kod monopoliste te koma i nikada mi se lisica nije srušila Cool

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stabilnost Firefoxa

meni se ni jedamput nije srušila

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stabilnost Firefoxa

Neznam koliko vas je primjetilo ali Firefox svaki put kad se srusi automatski salje crash report koji se otvori u posebnom prozorcicu. U njemu mozete vidjet uzrok. Meni je pisalo zbog jednog addona tj. teme. Obrisao sam ju i nikad se vise nije srusio.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice