Imam ovaj gore program i zanima me kako iz ove slike izvaditi pozadinu,odnosno izdvojiti znak.Može i u Photoshopu.Hvala unaprijed na odgovoru!
Kaj nitko ne zna ili nema odgovor?
Kako misliš "izvaditi"? Ako želiš znakove, uzmi select tool i selektiraj. Nakon toga cut -> paste gdje ti treba i to je to.
ne nego ne kužimo sta želiš...
Ako je ono što ja mislim, onda to možeš i sa paintom običnim
Želi da na slici bude samo chealseaev grb, da se ne vidi ovo bijelo okolo, koliko ja kužim
Nisam siguran, ali valjda misli taj znak izrezati, znači krug u kojem je Chelsea znak. Nisam siguran, ispravite me ako griješim.
Ako je ono što ja mislim, onda to možeš i sa paintom običnim
Želi da na slici bude samo chealseaev grb, da se ne vidi ovo bijelo okolo, koliko ja kužim
Kako misliš "izvaditi"? Ako želiš znakove, uzmi select tool i selektiraj. Nakon toga cut -> paste gdje ti treba i to je to.
skini si photo filtre 9 i tamo označis sliku i odaberes da ti je transparentna boja bijela i to ce ti sve bijelo iz slike maknuti,mislim da i photoshop to ima ali neznam sad točno kako to tamo ide a u paint netu bi to uspio samo sa visestrukim selektiranjem i cutovima
Moraš grb sâm selektirati. Znači zooomirati, te onda ići okolo i selektirati ga. Onda, kad ga tako seletiraš, otvoriš novi dokument, napaviš novi layer. U taj novi layer zaljepiš grb. Background layer obrišeš. Spremiš kao PNG, i imaš transparentnu pozadinu.
evo možda ti ovo treba
primjer1 - mislim da će ovaj biti bolji
i pretpostavljam da ti taj grb želiš zalijepiti na neku drugu sliku. onda prvo sliku na koji ga želiš zalijepiti otvoriš u paint.netu stvoriš novi layer i onda ovaj grb tu zalijepiš i mičeš da gdje želiš i onda sliku spremiš u neki format npr jpg
Ja znam jedan efikasan i jednostavan način al ti neču reč je navijam za Man Utd i nije da baš volim chelsea
Ja znam jedan efikasan i jednostavan način al ti neču reč je navijam za Man Utd i nije da baš volim chelsea
Jao, koliko beskorisnih postova.
Koliko sam vidio na drugom screenshot-u, sve si dobro napravio. Crno-bijeli kvadratići znače da je taj dio transparentan, odnosno proziran/providan. Takvu sliku save-aš u .png (obavezno!) formatu i imaš konačan proizvod.
Ili selektiraš kružnim toolom dio na kojem se nalazi grb, kopiraš ga (CTRL+C), otvoriš sliku na kojeg ga želiš 'zalijepiti' te zalijepiš (CTRL+V).
evo možda ti ovo treba
primjer1 - mislim da će ovaj biti bolji
i pretpostavljam da ti taj grb želiš zalijepiti na neku drugu sliku. onda prvo sliku na koji ga želiš zalijepiti otvoriš u paint.netu stvoriš novi layer i onda ovaj grb tu zalijepiš i mičeš da gdje želiš i onda sliku spremiš u neki format npr jpg
Koliko sam vidio na drugom screenshot-u, sve si dobro napravio. Crno-bijeli kvadratići znače da je taj dio transparentan, odnosno proziran/providan. Takvu sliku save-aš u .png (obavezno!) formatu i imaš konačan proizvod.
Ili selektiraš kružnim toolom dio na kojem se nalazi grb, kopiraš ga (CTRL+C), otvoriš sliku na kojeg ga želiš 'zalijepiti' te zalijepiš (CTRL+V).
Dobro,ali ja trebam stavit taj grb u PES-a 2009.Stavil sam već jednog,ali taj ima ono bijelo okolko.
Kaj kad mi se dogodi ovo.Ali za PES-a slika treba biti veličine 640x512 piksela.Kak pa sad to napraviti?
Kaj kad mi se dogodi ovo.Ali za PES-a slika treba biti veličine 640x512 piksela.Kak pa sad to napraviti?
Kreiraj novu datoteku i odredi njuzinu rezoluciju. File>New... Kopiraj grb u taj prostor od 'toliko-i-toliko' piksela te 'sejvaj' u formatu koji je potreban za igru.
ili...
Pošalji meni preko WLM-a što ti treba pa ću ti ja to pokušati napraviti. Već sam se prije zezao sa PES teksturama.
imaš ikonu ko čarobni štapić
Imam ovaj gore program i zanima me kako iz ove slike izvaditi pozadinu,odnosno izdvojiti znak.Može i u Photoshopu.Hvala unaprijed na odgovoru!
Kak vam se čini ovo?
Kak vam se čini ovo?
Kak vam se čini ovo?
Kak vam se čini ovo?
Kak vam se čini ovo?
Imam riješenje...nego ti si ispalio ezu od 640x512....i ja sam te poslušao.Ajd' riješim ti to.
Imam riješenje...nego ti si ispalio ezu od 640x512....i ja sam te poslušao.Ajd' riješim ti to.