Paint.NET-pitanje

poruka: 39
|
čitano: 13.007
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Paint.NET-pitanje

Imam ovaj gore program i zanima me kako iz ove slike izvaditi pozadinu,odnosno izdvojiti znak.Može i u Photoshopu.Hvala unaprijed na odgovoru!

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 15:06 (emerik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Paint.NET-pitanje

Kaj nitko ne zna ili nema odgovor?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan

Kako misliš "izvaditi"? Ako želiš znakove, uzmi select tool i selektiraj. Nakon toga cut -> paste gdje ti treba i to je to.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Paint.NET-pitanje

ne nego ne kužimo sta želiš...

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paint.NET-pitanje

Ako je ono što ja mislim, onda to možeš i sa paintom običnim

Želi da na slici bude samo chealseaev grb, da se ne vidi ovo bijelo okolo, koliko ja kužim

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 19:37 (Red Devil).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paint.NET-pitanje

Nisam siguran, ali valjda misli taj znak izrezati, znači krug u kojem je Chelsea znak. Nisam siguran, ispravite me ako griješim.

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Red Devil kaže...

Ako je ono što ja mislim, onda to možeš i sa paintom običnim

Želi da na slici bude samo chealseaev grb, da se ne vidi ovo bijelo okolo, koliko ja kužim

Tako je,želim da se samo vidi Chealsejev grb,bez ovog bijelog okolo.
16 godina
DragonSoul kaže...

Kako misliš "izvaditi"? Ako želiš znakove, uzmi select tool i selektiraj. Nakon toga cut -> paste gdje ti treba i to je to.

Napravim tak,ali ne znam kam onda zaljepit!Ovak napravim i ne znam kak onda stavit da se vidi samo znak.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 21:11 (emerik).
16 godina
neaktivan
Paint.NET-pitanje

skini si photo filtre 9 i tamo označis sliku i odaberes da ti je transparentna boja bijela i to ce ti sve bijelo iz slike maknuti,mislim da i photoshop to ima ali neznam sad točno kako to tamo ide a u paint netu bi to uspio samo sa visestrukim selektiranjem i cutovima

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moraš grb sâm selektirati. Znači zooomirati, te onda ići okolo i selektirati ga. Onda, kad ga tako seletiraš, otvoriš novi dokument, napaviš novi layer. U taj novi layer zaljepiš grb. Background layer obrišeš. Spremiš kao PNG, i imaš transparentnu pozadinu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Paint.NET-pitanje

evo možda ti ovo treba

primjer1 - mislim da će ovaj biti bolji

primjer2

i pretpostavljam da ti taj grb želiš zalijepiti na neku drugu sliku. onda prvo sliku na koji ga želiš zalijepiti otvoriš u paint.netu stvoriš novi layer i onda ovaj grb tu zalijepiš i mičeš da gdje želiš i onda sliku spremiš u neki format npr jpg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paint.NET-pitanje

Ja znam jedan efikasan i jednostavan način al ti neču reč je navijam za Man Utd i nije da baš volim chelsea

Man Utd forever AMD Athlon64 X2 5000+, 2GB DDR2 800mHz RAM, Radeon HD3850 512mb
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 0:53 (Spank Master).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spank Master kaže...

Ja znam jedan efikasan i jednostavan način al ti neču reč je navijam za Man Utd i nije da baš volim chelsea

ajme.... hh =) pa pomozi coviku ionako je chelsea jaci od man utd-a jedno 10-tak puta....

Liverpool dobia united...chelsea razbija redse =) uuuuuu kad budu oni igrali kako ce ih slomit CHELSEA!!!

BARCA 4 EVER!!!!!!!

Messi 10
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
neaktivan
Logitech Gaming kaže...
Spank Master kaže...

ajme.... hh =) pa pomozi coviku ionako je chelsea jaci od man utd-a jedno 10-tak puta....

Liverpool dobia united...chelsea razbija redse =) uuuuuu kad budu oni igrali kako ce ih slomit CHELSEA!!!

BARCA 4 EVER!!!!!!!

Messi 10
 E nije ovo nogometni forum. Uglavnom, nešto slično sam prije par godina i ja radio s jednim grbom (pogodite kojim) i stvar je bila ak se ja dobro sječam u nekakvom png formatu (ili slično) koji nije imo bjele boje nego kad se dodavo na drugu sliku bijela je bila prozirna. Nisam 100% siguran i fakat neznam kojim sam programom konvertiro (brijem paint.netom) proGooglaj malo sam.
Man Utd forever AMD Athlon64 X2 5000+, 2GB DDR2 800mHz RAM, Radeon HD3850 512mb
16 godina
neaktivan
Paint.NET-pitanje

Jao, koliko beskorisnih postova.

Koliko sam vidio na drugom screenshot-u, sve si dobro napravio. Crno-bijeli kvadratići znače da je taj dio transparentan, odnosno proziran/providan. Takvu sliku save-aš u .png (obavezno!) formatu i imaš konačan proizvod.

Ili selektiraš kružnim toolom dio na kojem se nalazi grb, kopiraš ga (CTRL+C), otvoriš sliku na kojeg ga želiš 'zalijepiti' te zalijepiš (CTRL+V).

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 2:04 (Random.).

0 0 hvala 0
16 godina
jurluk kaže...

evo možda ti ovo treba

primjer1 - mislim da će ovaj biti bolji

primjer2

i pretpostavljam da ti taj grb želiš zalijepiti na neku drugu sliku. onda prvo sliku na koji ga želiš zalijepiti otvoriš u paint.netu stvoriš novi layer i onda ovaj grb tu zalijepiš i mičeš da gdje želiš i onda sliku spremiš u neki format npr jpg

Ne,nego oću staviti da Chelsea ima svoj grb na PES-u 2009.
16 godina
Spank Master kaže...

Daj,to sam del tak bezveze,ja inače navijam za Milan,ak znaš pomogni.

Jao, koliko beskorisnih postova.

Koliko sam vidio na drugom screenshot-u, sve si dobro napravio. Crno-bijeli kvadratići znače da je taj dio transparentan, odnosno proziran/providan. Takvu sliku save-aš u .png (obavezno!) formatu i imaš konačan proizvod.

Ili selektiraš kružnim toolom dio na kojem se nalazi grb, kopiraš ga (CTRL+C), otvoriš sliku na kojeg ga želiš 'zalijepiti' te zalijepiš (CTRL+V).

Dobro,ali ja trebam stavit taj grb u PES-a 2009.Stavil sam već jednog,ali taj ima ono bijelo okolko.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 8:29 (emerik).
16 godina

Kaj kad mi se dogodi ovo.Ali za PES-a slika treba biti veličine 640x512 piksela.Kak pa sad to napraviti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 8:55 (emerik).
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Kaj kad mi se dogodi ovo.Ali za PES-a slika treba biti veličine 640x512 piksela.Kak pa sad to napraviti?

Hmmm Koliko ja znam ne smije biti veća od toga. Ti tamo u meniju možeš sam resizeati sliku. Ćemu 640*512? Očeš im grb po cijelom dresu napravit?
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 9:36 (Red Devil).
16 godina
neaktivan
Paint.NET-pitanje

Kreiraj novu datoteku i odredi njuzinu rezoluciju. File>New...  Kopiraj grb u taj prostor od 'toliko-i-toliko' piksela te 'sejvaj' u formatu koji je potreban za igru.

ili...

Pošalji meni preko WLM-a što ti treba pa ću ti ja to pokušati napraviti. Već sam se prije zezao sa PES teksturama.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paint.NET-pitanje

imaš ikonu ko čarobni štapić

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Paint.NET-pitanje

Emerik,evo ovo ne znam jel ti odgovara. Velik je upravo 640x512.

Ovo bi moralo bit to što trebaš Ovo bi moralo bit to što trebaš
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 14:37 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
emerik kaže...

Imam ovaj gore program i zanima me kako iz ove slike izvaditi pozadinu,odnosno izdvojiti znak.Može i u Photoshopu.Hvala unaprijed na odgovoru!

U photoshopu uzmes gumicu ali da ti brise na one crno bijele kockice i samo ostavi znak taj i sejvaj sliku pa je priko photoshopa ubaci u neku drugu ako to zelis napraviti.
HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
16 godina

Kak vam se čini ovo?

16 godina
emerik kaže...

Kak vam se čini ovo?

Čuj,Ok je...vjerojatno još bolje izgleda kod tebe na zaslonu. Ništ ne diraj.
Samo reci koje su dimenzije na kraju.Možda možemo i bolje od toga.
16 godina
emerik kaže...

Kak vam se čini ovo?

mutno ali ok
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD
16 godina
fromcelltohell kaže...
emerik kaže...

Kak vam se čini ovo?

Čuj,Ok je...vjerojatno još bolje izgleda kod tebe na zaslonu. Ništ ne diraj.
Samo reci koje su dimenzije na kraju.Možda možemo i bolje od toga.
 Dimenzije su 130x130,ali sam možda trebal smanjit na 125x125 jer su rubovi malo "odcijepljeni".
16 godina
Mitch kaže...
emerik kaže...

Kak vam se čini ovo?

mutno ali ok
 Da,treba na netu naći čim manju sliku tako da pri smanjenju rezoluvije ne bude takva razlika u kvaliteti.
16 godina
Paint.NET-pitanje

Imam riješenje...nego ti si ispalio ezu od 640x512....i ja sam te poslušao.Ajd' riješim ti to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fromcelltohell kaže...

Imam riješenje...nego ti si ispalio ezu od 640x512....i ja sam te poslušao.Ajd' riješim ti to.

Da,treba neku manju skinut i onda "spalit rezu".
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 22:10 (emerik).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice