Kolika je maksimalna veličina datoteke u jednom komadu koju podržava FAT32 file system?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolika je maksimalna veličina datoteke u jednom komadu koju podržava FAT32 file system?
4gb
4gb minus jedan byte :-)
Da,to sam i mislio, a sada još jedno pitanje. Naime,spojio sam na opciju File server na routeru hard disk od 320gg formatiran u NTFS prije toga. Uredno sam ga mapirao i dao mu oznaku Z. Međutim,sada u propertisima diska kad ga gledam kao mrežni disk piše da je FAT32!!!! Uz,to najveća datoteka u komadu može biti 2gb,veće ne prepoznaje. Ovo mi je vrlo bitno jer sam ovdje mislio pospremiti backup-ove..Zna li netko odgovor na barem jedno pitanje od ova dva postavljena?
Zašto ga vidi kao FAT32?
Zašto samo 2gb?
Router je Siemens SX763
Da,to sam i mislio, a sada još jedno pitanje. Naime,spojio sam na opciju File server na routeru hard disk od 320gg formatiran u NTFS prije toga. Uredno sam ga mapirao i dao mu oznaku Z. Međutim,sada u propertisima diska kad ga gledam kao mrežni disk piše da je FAT32!!!! Uz,to najveća datoteka u komadu može biti 2gb,veće ne prepoznaje. Ovo mi je vrlo bitno jer sam ovdje mislio pospremiti backup-ove..Zna li netko odgovor na barem jedno pitanje od ova dva postavljena?
Zašto ga vidi kao FAT32?
Zašto samo 2gb?
zato jer je taj router glup
Na žalost,nemam pametniji,ali mi je čudno da nešto što je formatirano u NTFS vidi kao FAT32. Kako bi ga bilo osloboditi ovog T-com firmware-a i flashnuti na oriđiđi firmware?
Dali je moguće nekako zaobići file size limit u fat32?
Pitam to zato što moja plazma prepoznaje samo fat32 format sa stika a filmovi mi onda ne stanu na njega
probaj s ovim.... meni radi
http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/SwissKnife.shtml