Desktop

poruka: 4
|
čitano: 858
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Desktop

imam jedan problem sa desktopom, jučer kada sam instaliro novi kaspersky (neznam ima li to ikakve veze) na desktopu mi ne prikazuje podlogu nego samo jednu boju, kako napraviti da mi se opet prikaže podloga a da pritom ne izbrišem kaspersky

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Desktop

zna li netko???

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
RE: Desktop
Pulja kaže...

imam jedan problem sa desktopom, jučer kada sam instaliro novi kaspersky (neznam ima li to ikakve veze) na desktopu mi ne prikazuje podlogu nego samo jednu boju, kako napraviti da mi se opet prikaže podloga a da pritom ne izbrišem kaspersky

mislis pozadinu ....

pa desni klik>svojstva>radna pov...i odaberi neku drugu sliku ne tu istu..
16 godina
neaktivan
Desktop

neće samo mi je prikazana jedna boja

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice