Flesovanje biosa asus p5kc

poruka: 4
|
čitano: 936
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Flesovanje biosa asus p5kc

imam plocu asus p5kc i staviosam xeon qvad procesor medjutim plocaga vidi ali kaze da mora dase flasuje bios,jel moze neko dami kaze kako i kojije to flas driver ili vec sta

oetrovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Flesovanje biosa asus p5kc
ASUSP kaže...

imam plocu asus p5kc i staviosam xeon qvad procesor medjutim plocaga vidi ali kaze da mora dase flasuje bios,jel moze neko dami kaze kako i kojije to flas driver ili vec sta

Znači, staviš na ploču procesor koji radi s njome normalno, odeš na ovu stranicu, KLIK.

Klikaš na "drivers and tools", odabereš bilo koji OS, nakon toga klikneš na plus koji se nalazi uz tekst BIOS,

skineš BIOS u obliku ZIP arhive na HDD, arhivu raspakiraš koristeći WinRAR, WinZip, 7-zip itd., BIOS koji si dobio

nakon raspakiravanja arhive staviš na USB, resetiraš računalo i kad se ponovno pojavi logo matične ploče (u tvojem slučaju ASUS)

na tipkovnici pritišćeš tipku "delete" dok računalo ne uđe u BIOS, dalje radiš nadogradnju istoga koristeći upute koje si dobio

uz ploču, ukoliko si iz izgubio ili ih nemaš, možeš ih skinuti s iste stranice gdje si skidao i najnoviji BIOS.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
14 godina
protjeran
ASUSP kaže...

odes na asus stranicu od svoje ploce i tamo pod bios imas taj sto tebi treba, taj bios ces morati snimiti na neki medij i presnimiti novi, kako se to tocno radi za tvoju plocu morat ces potraziti ovdje ili na guglu, ja se ne sjecam vise...lp

edit. eto kolega Valentin17 je bio brzi!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 16:56 (Stjepanj).
15 godina
Stjepanj kaže...
ja se ne sjecam vise...lp

Ja se više ne sjećam ni koji je to socket, prije sam po oznaci modela i to znao.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice