Alienware tako jeftin?

poruka: 43
|
čitano: 8.924
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Alienware tako jeftin?

ma to se vidi da je neka muljaža čim je poziv 060 koji to computer centar ima pozivni 060 a da alienware košta 8000kn to je suludo ne želim opće komentirati

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Alienware tako jeftin?
Razer_Copperhead kaže...

Ja sam poslao mail prije skoro pa mjesec i pol dana kako ide to s narudžbom, a odgovor do danas nisam dobio. Također sam ih zvao 3-4 puta, ali se naravno nitko nije javio...

Možda su paravan za nešto drugo, možda dilaju macove?
Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Ja sam poslao mail prije skoro pa mjesec i pol dana kako ide to s narudžbom, a odgovor do danas nisam dobio. Također sam ih zvao 3-4 puta, ali se naravno nitko nije javio...

Možda su paravan za nešto drugo, možda dilaju macove?
 A možda prodaju samo kućište od alienware laptopa + uputstva  pa je stoga tako jeftin.Belji se
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 9:00 (Razer_Copperhead).
17 godina
neaktivan
killer of hardware kaže...

ma to se vidi da je neka muljaža čim je poziv 060 koji to computer centar ima pozivni 060 a da alienware košta 8000kn to je suludo ne želim opće komentirati

ma sigurno. pa niti jedan ozbiljan informatički ducan nebi stavio da je laptop SEXY Neodlučan
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
17 godina
neaktivan
Alienware tako jeftin?

Ako za 9150kn stvarno dobiješ 8600gt, t8100 proc,1gb memorije, 15" ekran i 120gb hard disca i to od alienware-a onda je to džaba, jer je gotovo ista cijena u njemačkoj! Ja gledao da kupim studio xps 16 koji dođe oko 1100 eura (8030kn) u njemačkoj, u hrvatskoj potpuno isti dođe oko 18000kn! Ja mislim da je to sramota,ali nećemo sada o tome...da sam znao da je taj alienware tako jeftin nebi sebi uzeo Acer-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alienware tako jeftin?

Dali je neko cu za tu firmu što prodaje alienware u hrv.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
acer

Acer Extensa 7630g radi fenomenalno kakvi Alien........2.0ghz  4g ram,512 grafika kaj treba više

0 0 hvala 0
16 godina
RE: acer

Tu je sve krivo navedeno,evo allienware link:

http://www.alienware.com/products/notebook-computers.aspx

blago amerima je mogu jeftino do gaming laptopa

doktor za grafe i ludosti
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 14:59 (dery).
17 godina
Alienware tako jeftin?

nije ni to jako jeftino al ajde...

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kad malo bolje racunas to je sve preko 20.000 kn s pdvom itd.... :D

stvarno JEFTINO!! :=)

Hajduk zivi vjecno!
16 godina
neaktivan
Alienware tako jeftin?

pa i nije nešto skupo može proći

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alienware tako jeftin?

Ovako vam stvari stoje:

- nije tu ništa jeftino, lijepo vam piše da su cijene OD 8000kn, to znači da dobiješ obične najslabije komponente... meni je to malo smrdilo (jer opet izgleda jeftino) pa sam slao mail....

- dobio sam odgovor da ta stranica nije ažurirana već da se cijene u njihovom shopu gledaju prema američkim cijenama, i to na način:

- pretvoriš cijenu u dolarima u onu u kune + PDV + 1100kuna dostave (iz amerike)

- tako sam ja pogledao, i ispalo mi je da najjeftiniji Alienware laptop, M17, sa najslabijim mogućim komponentama (a i najslabije alienware su poprilično jake) dođe 1400 dolara = 8120 kuna + 1786 kuna PDVa + 1100 kuna dostave

sve ukupno 11 000 kuna

a komponente su:

P8400 - 2,26GHz

Mobility Radeon HD 3870

17" - 1440X900

2X1Gb DDR3 ram

160Gb 7200rpm HD

Dual layer DVD

- sve u svemu, prosječan laptop, jedino dobro je grafička kartica, sve ostalo obično...

a za te novce možeš dobiti Toshibu Qosmio:

Intel Core 2 Duo P8600 2.40 GHz,

17" WXGA+,

4GB DDR3,

320GB HDD,

NVIDIA GeForce 9700M GTS 512MB,

Wlan,BT, HDMI,kamera,

Vista Home Premium,

jamstvo 36mj.

- u svakom pogledu bolja!

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 13:07 (Jason Bourne).

0 0 hvala 0
17 godina
Alienware tako jeftin?

Klasična priča s trgovcima sa naših prostora. Inače, kao što će dosta ljudi odavde reći "pa i nije previše", isto tako znam da dosta ljudi iz inostranstva, koji vole da troše pare na tehniku (i to čine redovno), smatraju da je Alienware precenjen i kažu da su se opekli zbog slabijeg kvaliteta izrade, trajnosti i podrške.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice