ma to se vidi da je neka muljaža čim je poziv 060 koji to computer centar ima pozivni 060 a da alienware košta 8000kn to je suludo ne želim opće komentirati
Alienware tako jeftin?
- poruka: 43
- |
- čitano: 8.924
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ja sam poslao mail prije skoro pa mjesec i pol dana kako ide to s narudžbom, a odgovor do danas nisam dobio. Također sam ih zvao 3-4 puta, ali se naravno nitko nije javio...
Ja sam poslao mail prije skoro pa mjesec i pol dana kako ide to s narudžbom, a odgovor do danas nisam dobio. Također sam ih zvao 3-4 puta, ali se naravno nitko nije javio...

ma to se vidi da je neka muljaža čim je poziv 060 koji to computer centar ima pozivni 060 a da alienware košta 8000kn to je suludo ne želim opće komentirati

Ako za 9150kn stvarno dobiješ 8600gt, t8100 proc,1gb memorije, 15" ekran i 120gb hard disca i to od alienware-a onda je to džaba, jer je gotovo ista cijena u njemačkoj! Ja gledao da kupim studio xps 16 koji dođe oko 1100 eura (8030kn) u njemačkoj, u hrvatskoj potpuno isti dođe oko 18000kn! Ja mislim da je to sramota,ali nećemo sada o tome...da sam znao da je taj alienware tako jeftin nebi sebi uzeo Acer-a
Dali je neko cu za tu firmu što prodaje alienware u hrv.
Acer Extensa 7630g radi fenomenalno kakvi Alien........2.0ghz 4g ram,512 grafika kaj treba više
Tu je sve krivo navedeno,evo allienware link:
http://www.alienware.com/products/notebook-computers.aspx
blago amerima je mogu jeftino do gaming laptopa
nije ni to jako jeftino al ajde...
kad malo bolje racunas to je sve preko 20.000 kn s pdvom itd.... :D
stvarno JEFTINO!! :=)
pa i nije nešto skupo može proći
Ovako vam stvari stoje:
- nije tu ništa jeftino, lijepo vam piše da su cijene OD 8000kn, to znači da dobiješ obične najslabije komponente... meni je to malo smrdilo (jer opet izgleda jeftino) pa sam slao mail....
- dobio sam odgovor da ta stranica nije ažurirana već da se cijene u njihovom shopu gledaju prema američkim cijenama, i to na način:
- pretvoriš cijenu u dolarima u onu u kune + PDV + 1100kuna dostave (iz amerike)
- tako sam ja pogledao, i ispalo mi je da najjeftiniji Alienware laptop, M17, sa najslabijim mogućim komponentama (a i najslabije alienware su poprilično jake) dođe 1400 dolara = 8120 kuna + 1786 kuna PDVa + 1100 kuna dostave
sve ukupno 11 000 kuna
a komponente su:
P8400 - 2,26GHz
Mobility Radeon HD 3870
17" - 1440X900
2X1Gb DDR3 ram
160Gb 7200rpm HD
Dual layer DVD
- sve u svemu, prosječan laptop, jedino dobro je grafička kartica, sve ostalo obično...
a za te novce možeš dobiti Toshibu Qosmio:
Intel Core 2 Duo P8600 2.40 GHz,
17" WXGA+,
4GB DDR3,
320GB HDD,
NVIDIA GeForce 9700M GTS 512MB,
Wlan,BT, HDMI,kamera,
Vista Home Premium,
jamstvo 36mj.
- u svakom pogledu bolja!
Klasična priča s trgovcima sa naših prostora. Inače, kao što će dosta ljudi odavde reći "pa i nije previše", isto tako znam da dosta ljudi iz inostranstva, koji vole da troše pare na tehniku (i to čine redovno), smatraju da je Alienware precenjen i kažu da su se opekli zbog slabijeg kvaliteta izrade, trajnosti i podrške.