imam windows 7 i svaki put kad ga palim stane mi na starting windows.tako restartam jedno 3 puta i onda se upali.ja sam ga očistio od prašine skinu procesor i njega očistio.Isto kad radi svejedno se zna zaledit slika.molimvas pomoććććććććććććććććććć.
Na kompjuteru mi se zaledi slika
- poruka: 21
- |
- čitano: 12.733
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj jel ti proc lezi kak treba.
kako da to znam.
Probaj malo pomicati cooler pa vidi ima li razmaka izmedju proca i coolera, kad kazes da si skidao proc jesi li imao pastu na njemu??
ne
Jel se problem javlja oduvijek? Meni se isti problem javljao i stvar sam riješio na način da sam u BIOS-u pod CPU postavkama frekvenciju iz Auto mode-a, postavio na manuall, tj., smanjio sam brzinu sabirnice i stvar riješena.
ne.samo kad sam stavio windows 7.i par mjeseca poslje mi se to desilo.
ima neki tutorial za podmazivati komp.
ima neki tutorial za podmazivati komp.
Podmazivati!??! Kaj ti imas traktor ili komp.
pa da kupim pastu pa da podmažen.
imam windows 7 i svaki put kad ga palim stane mi na starting windows.tako restartam jedno 3 puta i onda se upali.ja sam ga očistio od prašine skinu procesor i njega očistio.Isto kad radi svejedno se zna zaledit slika.molimvas pomoććććććććććććććććććć.
Moraš staviti pastu na procesor.(Između hladnjaka i procesora ide pasta)
Tako je i meni bilo, nisam stavio pastu i računalo je štekalo za poluditi, stavio paste i nakon toga sve dobro radi.
Mislim da imaš i temu kako se stavlja pasta pa potraži po forumu.
šta da malo počekam ili da ga vozim na popravak sad sam stavio pastu i svejedno kad se pali ga moram restartivat.
...sad sam ga pokrenuo u safe modu i mi se ne zaledi slika.isto kad sam stavljao pastu poslije sam ga upalio i skužio da se ne vrti ventilatorić od grafičke.Očistio sam ga od prašine i sad radi.ali je na safe modu.
Pokusaj uci u windows bez safe moda, zar je moguce da ti vent od grafe nije radio zbog prasine, koliko si ti tocno prasine izvukao iz tog kompa...
puno.napravili su se one loptice od prašine unutra i sad radi ventilator od grafičke.ali svejedno šteka i se gasi i se neće upalit.
molim pomoc..zaš bi se mogla ledit slika na kompu..ja ga upalim i sve normalno čim neš otvorim odmase zaledi :D sta bi moglo bit u pitanju!!
molim pomoc..zaš bi se mogla ledit slika na kompu..ja ga upalim i sve normalno čim neš otvorim odmase zaledi :D sta bi moglo bit u pitanju!!
Konfiguracija OS?
temperature, driveri, od kad imas taj problem?
Eo prije par dana mi se pocelo desavat nesto cudno sa kompom, ubiti komp je nov sve je novo.Stvar je sljedeca zna mi se desit kad gledam neki video ili sam na desktopu sam zna mi zablokirat sve znaci nista nemogu,nije nikakav bsod probo sam iskopcavat kablove ovo ono al isto... sto bi moglo to bit ?
Trenutno imam Asus Catalyst da nije mozda do toga ili ...Znalo mi se par puta srusti driver pa se ponovno pokrene.
Evo konfiguracija : i7 3770k + cm v8 cooler
16gb rama
7970 dc2t 3gb
asus maximus v gene
Probaj si snimit baš drivere za grafičku sa ATI stranice.
Skini si HD Tune za provjeru HDD, pokrenu Error Scan full (scan na bad sectore), pogledaj i Health tab (mora sve biti OK), pošto imaš više pločica RAMa, izvadi sve pločice van, stavi samo jednu i probaj, tako isprobaj jednu po jednu.
Javi rezulate.
I kod mene slican problem. Imam win 7 i jutros kad sam upalio komp ikonice ne izlaze niti ista drugo. Samo stoji zaledjena slika sa screensavera. Ne vidim ni kursor misa. Pokusao sam preko ctr-alt-del da udjem u task al nije moglo, cuje se zvuk da je usao ali ne mogu nista raditi jer ne vidim nista.
Sad sam usao na net preko safe mode-a with networking...i ovo nije prvi put da mi se desava, jednom ranije sam samo restartovao komp i bilo je u redu.