Externe baterije - power bank izdvojena tema

poruka: 850
|
čitano: 367.574
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Externe baterije - power bank
Trebal bi radit, meni na G4 odlično radi, a probao sam još i na Lumiji 920, također nema problema.

Kaj se tiče Xiaomi power banka, opet ih šalju u hr tak da možeš naručit, mislim da je srebrni najjeftiniji, 15$
14 godina
Externe baterije - power bank

Odlično,  naručit ću onda jedan taj xiaomi i jedan taj punjač.  Hvala ti😊

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Na Banggoodu je jednodnevna akcija trenutno: 14 dolara za srebrni, 15 za druge.

9 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, ipak ću uzet XIAOMI 10000 mAh, danas je na Bangood-u 14 $ :) 

17 godina
mbaksa kaže...

Na Banggoodu je jednodnevna akcija trenutno: 14 dolara za srebrni, 15 za druge.

E, hvala na ovome, baš sam si mrkno jedan!

Nego, koja je to fora - kod kupnje mi uredno kaže da je poštarina besplatna, još sam uzeo neko osiguranje pošiljke jer je i za to pisalo 0 dolara...

Kod plaćanja cijena nekih 16 dolara, poštarina oko dva i ostalo sitno centi to osiguranje.

Bilo je kasno, pa mi se nije dalo vraćati natrag i isprobavati opcije, cijena je meni ionako dovoljno dobra, ali kakva su vaša iskustva s tim (meni je ovo prva kupnja s banggood-a)?

Gledam te!
9 godina
odjavljen
Osiguranje je bacanje para...
10 godina
odjavljen
Ak se ne varam, mislim da čim uzmeš osiguranje automatski ti se tracking broj uračuna koji košta oko 2$
9 godina
odjavljen
Pa uzmi samo tracinkg. Osiguranje te ne stiti ni od cega. Problem trgovca je da ti isporuci robu a ako ne isporuči dobijes novac od paypala.
16 godina

Do koje cifre ide bez carine? Pitam jer bi sa Banggood-a naručio nekoliko stvari pa da znam jel moram razbijat na više pošiljaka ili?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 11:11 (nani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Veliki Brat kaže...
Nego, koja je to fora - kod kupnje mi uredno kaže da je poštarina besplatna, još sam uzeo neko osiguranje pošiljke jer je i za to pisalo 0 dolara...

Kod plaćanja cijena nekih 16 dolara, poštarina oko dva i ostalo sitno centi to osiguranje.

Bilo je kasno, pa mi se nije dalo vraćati natrag i isprobavati opcije, cijena je meni ionako dovoljno dobra, ali kakva su vaša iskustva s tim (meni je ovo prva kupnja s banggood-a)?

U košarici (Cartu) ispod svakog "paketa"/skladišta imaš odabir vrste dostave - tracking number ti je uključen po defaultu pa ti se zato čini ko da ti dostava nije besplatna. Ako ga isključiš, imaš besplatnu dostavu.

nani kaže...

Do koje cifre ide bez carine? Pitam jer bi sa Banggood-a naručio nekoliko stvari pa da znam jel moram razbijat na više pošiljaka ili?

Tu ti sve piše: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

13 godina

Tražim power bank do max. 150kn što mi preporučujete a da valja za te pare? preferiram aliexpres ili ebay...tnx

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Da ti sad 10 ljudi ide odgovarat, osmorica bi ti preporučili Xiaomi, a ostala dvojica Anker ili nekaj treće. Samo treba pročitat stranicu dvije i sve jasno.
9 godina
odjavljen
Aukey...
13 godina

Ma znala sam da xiaomi ng me cisto iskustva zanimaju i koji je najbolji od njih, npr. Zet mi ima od xiaomi 16000mah ali ga vec nakon par mjeseci utor zaj... I dosta ljudi se zalje da zaprqvo nemaju kapacitte koji pise pa..

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Miki_16 kaže...

I dosta ljudi se zalje da zaprqvo nemaju kapacitte koji pise pa..

Prije će biti da dosta ljudi ne zna kako se označava i mjeri kapacitet.  Ako otvoriš Xiaomijev powerbank i ideš zbrajati kapacitet ugrađenih baterija, vidjet ćeš da odgovara kapacitetu koji piše. Druga je sad stvar što je industrija prihvatila pisanje kapaciteta ugrađenih baterija, a ne količine energije koju powerbank može dati, i još je treća stvar što ljudi nisu svjesni da im punjači u mobitelima nisu savršeno efikasni.

Potraži starije poruke u ovom temi ako želiš više informacije. Općenito, ako za neki powerbank piše da ima kapacitet 10000 mAh, to se prevodi u 6500-7000 mAh napunjenih baterija mobitela. Znači, ako imaš mobitel s baterijom od 2500 mAh, možeš računati da ćeš s 10000 mAh powerbankom moći bateriju mobitela napuniti nešto manje od 3 puta od 0 do 100%. Tako je sa svim powerbankovima koji nemaju lažiran kapacitet, ne samo s Xiaomijevim.

8 godina
neaktivan

Bok svima! Citajuci threadove odlucila sam suprugu kupiti taj cuveni xiaomi power bank http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html sad me zanima sto krivo radim kod trackanja paketa, naime imam taj track br koji me vodi na ovu stranicu http://www.17track.net/en gdje me trazi da upisem track br medjutim kad to napravim ne pronalazi nista, sto krivo radim? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 14:06 (mbaksa).
16 godina
makata kaže...

Bok svima! Citajuci threadove odlucila sam suprugu kupiti taj cuveni xiaomi power bank http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html sad me zanima sto krivo radim kod trackanja paketa, naime imam taj track br koji me vodi na ovu stranicu http://www.17track.net/en gdje me trazi da upisem track br medjutim kad to napravim ne pronalazi nista, sto krivo radim? Hvala

Ako si ga nedavno kupila pričekaj koji dan. I samom mi se to događalo, piše da je poslan al sutradan ga ta stranica (na koju oni redirektaju) ne pronalazi

17 godina
moderator
nani kaže...
makata kaže...

Ako si ga nedavno kupila pričekaj koji dan. I samom mi se to događalo, piše da je poslan al sutradan ga ta stranica (na koju oni redirektaju) ne pronalazi

To je normalno. Pročitaj moju prethodnu poruku.

8 godina
neaktivan

To je to. Sve je jasno. Hvala svima!

8 godina
neaktivan

Opet ja. Dakle, bili ste u pravu sto se tice prebrzog provjeravanja tracking numbera, aktivirao se nekoliko dana od narucivanja. Sad imam sljedece pitanje: naime vec neko vrijeme stoji poruka The item is pre-advised. Pronasla sam na njihovim stranicama pojasnjenje "Item pre-advised" means the carrier was notified that the shipment is about to be there for shipping but it's not physically with the carrier yet. You may check back later. Moje pitanje je trebam li ista poduzimati(u sub ce biti tjedan dana od kupovine itema) ili je to najnormalnija faza slanja paketa(cini mi se duga, ili?)? Btw procitala sam mbaksov post sa cesto postavljanim pitanjima raznih stranica i nisam naletila na ovo. Usput pohvala za taj faq post zbilja je krcat korisnim informacijama. Sori ako se o ovome vec raspravljalo, nekako sam si racunala da je paket za 3 tjedna tu, a sad kao da sve na mjestu stoji😣 Thnx!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
makata kaže...

Opet ja. Dakle, bili ste u pravu sto se tice prebrzog provjeravanja tracking numbera, aktivirao se nekoliko dana od narucivanja. Sad imam sljedece pitanje: naime vec neko vrijeme stoji poruka The item is pre-advised. Pronasla sam na njihovim stranicama pojasnjenje "Item pre-advised" means the carrier was notified that the shipment is about to be there for shipping but it's not physically with the carrier yet. You may check back later. Moje pitanje je trebam li ista poduzimati(u sub ce biti tjedan dana od kupovine itema) ili je to najnormalnija faza slanja paketa(cini mi se duga, ili?)? Btw procitala sam mbaksov post sa cesto postavljanim pitanjima raznih stranica i nisam naletila na ovo. Usput pohvala za taj faq post zbilja je krcat korisnim informacijama. Sori ako se o ovome vec raspravljalo, nekako sam si racunala da je paket za 3 tjedna tu, a sad kao da sve na mjestu stoji😣 Thnx!

Isječak iz FAQ-a:

P: Kupio sam robu prije mjesec dana, ali paket mi još nije stigao. Nemam tracking broj pa ne znam gdje se nalazi. Što učiniti?

O: Paketi iz Kine i SAD-a tipično stižu otprilike za tri tjedna, plus/minus tjedan dana, iako se to može produljiti, pogotovo ako su u pitanju praznici. Uglavnom, ne računajte da će vam paket doći za X dana, jer uvijek može doći do nekog zastoja u poštanskom prometu, paket se može negdje zagubiti itd.

... 

Pošiljka će stići kad stigne. Na tebi je da nastaviš sa svojim životom. A ako ne stigne kroz mjesec dana ili pet tjedana, da onda kreneš u rješavanje slučaja.

10 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pa bas mi i nije bilo jasno zasto ljudi kupuju XIAOMI power bank ako imaju fash charger (Quick charger). Ja imam ovaj power  bank od BlitzWolf-a:

http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P1-10400mAh-QC2_0-Quick-Charge-Power-Bank-With-Power3S-Tech-p-1004535.html

znaci radi super puni moj Xiaomi Redmi 3S (4100mAh) za isto vrijeme kao wall charger s tim da koristi QC2.0 koji mob podrzava. Uspijem napunit mob pun skoro dva puta.

Inace imam i wall charger od njih i za auto, svi sa QC2.0 i sve sljaka super. U prethodnom postu je netko stavi link na Blitzwolf QC3.0 charger taj bi sad uzeo da uzimam jer podrzava QC2.0 isto.

Ne kazem da Xiaomi nevalja nego nema u sebi Quick Charger ako se nevaram a danas dosta mobitela ih ima.

0 0 hvala 0
17 godina

Xiaomi ne podrzava quick charge 2.0, koristi 5v/2amp a to nije quick charge, izmjereno vec dosta puta. Imam qc 3.0 punjac i puni max 5v/2amp probao na redmi note 3 i na redmi 3s.

Ljudi uzimaju xiaomi jer je zo najbolje ulozeno dobivenu 10400mah imas od 15$, ovaj je 25$, za 32$ imas vec xiaomi 20000mah sa qc2. Ako treba mogu ponovno izmeriti ali samo na rn3 jer r3s nije vise kod mene

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2016 16:58 (Patrick_cro).
9 godina
Procesor mozda podrzava qc ali mobitel ne, jer trebaju placati qualcommu valjda po modelu za quick charge kaj im se s redmijima ne isplati... mozda zato kaj ti qc ne treba kad powerbank ionak mos nosit kud oces? I zato kaj ti kapacitet pba ovisi i o brzini punjenja, cim je veca brzina punjenja, vise i trosi struje..

0 0 hvala 0
15 godina

Meni juče stigle dvije baterije od xiaomia mi 10 000mah. Otpakirao ih, upute na kineskom odmah sam ih odlozio sa strane. Napunio sam ih preko noci i jutros napunile mob neki 30% super brzo kao i sa punjacem.

Uglavnom zadovoljan stigle za 18dana

volim sto vole mladi
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Samo za info, iako znam da nije primjenjivo za svih. jučer radio refund za XIAOMI 10000 mAh sa Banggooda; 3. refund za Xiomia od cini mi 6-7 narudzbi istih sto sam radio ove godine. Jbga, zovite me Srećko

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Jovanka kaže...

Samo za info, iako znam da nije primjenjivo za svih. jučer radio refund za XIAOMI 10000 mAh sa Banggooda; 3. refund za Xiomia od cini mi 6-7 narudzbi istih sto sam radio ove godine. Jbga, zovite me Srećko

Razlog?

13 godina

Nisu mi dosli. Nemam ideje zasto , prosao standarni postupak "Ask at your local post office"; i ja naivac pitam, naravno nemaju nista za mene :D Slutim da ga ili ne uspiju ukrcati u avion u HK (baterije, jelte), ili nestane od Branimirove do mene.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 19:45 (Jovanka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice