Možeš doplatiti koji dolar za tracking broj pa će se onda sve znati. Pa ti se možda to prestane događati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
šta jest jest, stoji kao opcija. Kako su packovi bili za frendove, a oni se nisu previse uzrujavali; nisam ni ja :D
šta jest jest, stoji kao opcija. Kako su packovi bili za frendove, a oni se nisu previse uzrujavali; nisam ni ja :D
Dok jednog dana ne obustave slanje powerbankova u našu pripi*dinu zbog previše traženja love natrag.
Nema razloga. Recimo k nama ne šalju Li-ionske baterije. A i dalje šalju sve ostalo, uključujući i uređaje s Li-ionskim baterijama, poput powerbankova.
Iz osobnog iskustva u zadnjih pola godine mogu reći da preko AliExpressa tracking daju u > 60% slučajeva, a preko eBaya u 10% slučajeva. Tako da reći da "svuda" daju tracking broj ne odgovara stvarnosti.
Dok jednog dana ne obustave slanje powerbankova u našu pripi*dinu zbog previše traženja love natrag.
To je njihovo pravo, ne sporim. Ali isto tako, ne mogu spasiti svijet; pa samo iskoristavam opciju koju si mi ponudili prilikom zakljucivanja narudzbe (refund). Ako prestanu slati, biti ce problem kao kad su prije par godina poceli relativno cesto na Ebayu stavljati "Does not ship to Croatia"; tj na jednog takvog biti ce njih 50 koji ce shippati.
#NoStress
A ovo svuda se daje, to nisam mislil da su obavezni dati nego da svugdje gdje daju tracking za dzabe je zbog njihove sigurnosti, a ne samo da ti vidis di je
Nisam ni ja mislio da si ti mislio da su obvezni dati, nego kažem kakva je situacija - situacija je takva da se na AliExpressu više daje nego ne daje, dok se na eBayu rijetko kad daje.
Ekipa, zanima me nekaj u vezi ovog kucista powerbanka, vidim da ima dva ulaza micro usb za punjenje pa mozda malo glupo pitanje, zakaj su panjevi metnuli dva? jel mogu ja dva punjaca od moba ustekat i punit duplo brze taj powerbank ili bi se kaj skurilo? I koje baterije preporucate da stavim nutra, nekaj cim jeftinije i ak moze link sa ebaya
o ovome se radi
To je prazno kuciste u koje stavljas baterije unutra, vjerojatno su stavili 4 slota na jedan punjac, 4 na drugi.
Inace 2 kvalitetne baterije od 18650 su ti oko 60kn, mozda sad nesto jeftinije, a to ti je 6000mah, sada neznam koliko ti se isplati ako ces stavljati 8 komada unutra dodjes do 240kn + to kuciste za kapacitet 24000mah tj nekih 15000mah dok se pretvori u 5v. Ako koristis baterije jos negdje onda je sasvim isplativo, ako ne onda tesko da moze biti bolje od powerbanka
hmmm, da. nasel sam kod nas nekakve panasonic baterije 4 komada 90kn svaka ima 3000mah, znaci 180kn + ovaj drek 30kn i imam 24000mah. Valjda bi to onda trebalo valjat ak zemem postene baterije?
Koristil bi to za punit mob a i posluzi mi za napajat onu naglavnu "rudarsku" lampu, i jos imam raznih gadgeta na 5v samo mi treba posten izvor struje koji nebu krepal za vuru vremena
18650 baterije 90 kn 4 kom?? Bome jeftino, znam dok sam ja kupovao da ih nije bilo ispod te cifre 60kn 2 kom, mora pisati na njima made in japan. To neki ducan ili?
Je to ti je na slici 4kom. stavi u kosaricu pa vidi, jedna 90kn
gle fakat, koj sam ja panj.. ma prek moba surfam pa sam po slici odma mislio da je 4 kom za te novce. :( nikaj trazim dalje
Preracunao sam se, nisam mislio da ce to biti tak skupi sport. a volio bi imat sto jaci bank, nekak mislim da bi mi onaj od xiaomia 10 000 bio slab :(
Preracunao sam se, nisam mislio da ce to biti tak skupi sport. a volio bi imat sto jaci bank, nekak mislim da bi mi onaj od xiaomia 10 000 bio slab :(
Ma dovoljan ti je to je nekih 6000mah tako da je sasvim dovoljan, mozes uzeti i ove jeftinije baterije od lg ili samsunga, sad jer su to originali ili ne nemam pojma trebalo bi testirati
Ima qc2 samo za njega napuniti, nema izlaz qc2 nego samo 5v/2amp
gledam na banggodu blitzwolf 10 000mah i ima quick charge 3.0 za 25$
Za 6$ vise imas 20000mah, mislim da je bolje kupiti veci kapacitet pa si miran duze vremena. Ali nije lose ni ovaj ako ti je 10000mah dovoljno, qc3 output je svakako + ali podrzava punjenje max 5v/2a. Mislim da je ipak bolje da se brze napuni powerbank nego da daje veci output
Istina da.. Budem jos malo razmislio, prosvrljao netom mozda ubodem neke prihvatljive kvalitetne baterije pa ipak slozim 24000mah :)
Ne znam čemu to krcanje kapaciteta, pa i powerbank mora biti prenosiv, a ne da cigletinu vučeš sa sobom naokolo.
10000 je dovoljno za mob napuniti bar dvaput (ako ima ogromnu bateriju) ili triput (ako ima normalnu), a manji je i lakši.
Ma nije meni problem to nanašat sa sobom, volim da ima rezerve u njemu a ne kad mi najviše treba da me iznevjeri. Na powerbank znam često spojit i one USB zvučnike, "rudarsku" lampu onu za na glavu i svašta nešto, imam puno toga kaj napajam sa njim i kaj je prenosivo i rađe bi da nakon punjenja mobitela u njemu ostane još struje za ostale aktivnosti a ne kao sa sadašnjim napunim jednom, maximalno jednom i pol puta mob i nemam struje više za nikaj.
evo naletio na njuškalu na ovo pa neznam kaj vi mislite jel to orginal i jel se isplati uzet 8 komada od ovog lika za tu cjenu

Ma dobro netreba mi tak skupi, zadovoljio bi se i sa nitecore D4 :D zovem kasnije lika pa javim jel ima jos baterija :)
Edit: zvao sada kaze covjek ima ih 2000 komada :D veceras posle posla pičim po to. Onda samo preostaje cekati ono kinesko kuciste sa ebaya.
Daj mi recite jos jel ima kakve veze kak se pune baterije sa kolko struje s kojim punjacem itd? Jel mogu normalno ustekat punjac od moba u onaj powerbank i nek se puni ili cu ih morat vadit stalno i metat u posebni punjac? Nekak si mislim ak se 8 komada bude punilo sa punjacem od 1A to bu trajalo 2 dana a ta kusista kineska nisu bas za svaki cas otvarat zatvarat.