Externe baterije - power bank izdvojena tema

poruka: 850
|
čitano: 367.585
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Externe baterije - power bank

Narucen ipak nitecore UM20, 70kn mi nije puno dat a 230 sad bas i nedam :/

http://i.ebayimg.com/00/s/NjE0WDk4Mw==/z/TxIAAOSw-CpYBkM0/$_3.JPG

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 13:12 (minarelli).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Externe baterije - power bank
8 baterija za powerbank a uzmes punjač sa dva sloja, bogami ćeš se nacekati dok ti se baterije isprazne. Cca minimum 4 h da napunis 2 baterije, znači 16h da napunis svih 8kom, a još punjač nema ni aktivno hladenje
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
protjeran

Ma powerbank bum punio sa normalnim punjacem od moba, ko bi stalno vadio van baterije pa vraco nazad a punjac mi treba za ostale 18650 koje imam u led lampama.

Sadasnji bank punim s punjacem od huaweia. Ima 4 18650 baterije i od 0-100% se puni 3 sata, tak bum i ovaj novi, znaci za 8 baterija 6h

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 15:30 (minarelli).

0 0 hvala 0
17 godina
Nekako ne vjerujem da su to brand 18650 baterije niti imaju pravi kapacitet. Jer imaš spec punjača? Ovaj punjač sta si kupio puni max 1000mah svaku bateriju i njemu će trebati min 4h.
12 godina
protjeran

Nezz to je neki no name, ugl ovaj slabiji mob sa 2200mah baterijom napuni ravno 2x, samsunga sa 3100 jednom i pol pa sad racunaj kolko ima. Nije bitno navecer stavim punit pa kad se napuni napuni, nekoristim to bas svaki dan da mora bit pun u kratkom vremenu.  a za opusa fkt nedam one pare, rade za manje para kupim 8 onih obicnih kineskih punjaca po 1$ kaj pune sa 1A. Nisam neki profic da bum sad bacio hrpu love na to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 10:00 (minarelli).
13 godina

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html

Vidim da je ovaj Xiaomi nešto jeftiniji. Je li dobar?

P.S. Naručio. To je onaj isti koje je donedavno bio cca 18$

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 10:45 (tomislav10).

0 0 hvala 0
15 godina

Jesu li dobri ovi power-bankovi koji se mogu kod nas kupiti po trgovinama, tipa Anker, Verbatim i sl.?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
1 baterija od laptopa + 50 kn dijelova na ebay-u + lemilica = cheap power bank ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran

Ni netreba ti djelova kupis gotovi prazni powerbank i samo gurnes baterije nutra :)

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
https://www.mall.hr/prijenosni-punjaci/xiaomi-prijenosna-baterija-mi-power-bank-10000-mah

Kome se neda ili ne može naručit iz Kine, bolje od ove ponude nema

3 0 hvala 3
9 godina
neaktivan
Baterija od laptopa ima 6-8 onih baterija, sad ovisi sta zelis, ja imam kupljen power bank koji se sastoji od jedne te baterije i napuni mi mob 1 put i gotovo.
6-8 takvih baterija pravilno spojenih i sa pravilnim dijelovima mislim da daju 20 000 mAh sto je nekih 5-6 punjenja i da se napravit da se vise uredjaja puni odjednom...
Fora he stvar za projekt ako se nekom da zaj***** sa time ;)
16 godina

Jeli je ovaj BlitzWolf OK za ove novce (12,5 €) ili nešto drugo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ak ti ne treba qc mislim da je bolje xiaomi od 10000 :)
16 godina

To i mene muči, jeli bolje imati QC (uređaji u obitelji koji bi eventualno koristili powerbank su: HTC One m8, iPhone 6s i iPad 4gen) za brže punjenje pa makar i samo jednom ili nešto veći kapacitet (broj punjenja). A i cijena je tu,  Xiaomi je 5 € skuplji (40 %).

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Kolko vidim htc ima qc 2.0 tak da jedino ce ti njega brze punit, ajfon i ajped nemaju qc. po meni bi korisnije bilo onda veci kapacitet, deklariran je na 5v/2a ak se ne varam pa nebi bas trebalo bit presporo, al odluka je na tebi jer bolje znas koji se vise koristi i kaj je potrebnije

0 0 hvala 0
17 godina

Razlika je cca nekih pol sata na bateriji od 4000mah, s ovim mozes napuniti jedanput mob i to je to, stvarni kapacitet je nekih 3300mah, tak da mislim da je bolje uzeti veci powerbank pogotovo jer ces puniti par mobitela. Ako se ne varam.uzasla.je druga verzuja xiaomi.powerbanka 10000mah sa qc2

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 12:24 (Patrick_cro).
12 godina
protjeran

Evo da se javim stiglo je ono kučište sa ebaya, baterije su nutra i pune se sa jednim punjaČem presporo. spojio sam voltmetar i probao uštekat još jedan punjaČ i radi :D puni se duplo brže. Do jutra će bit puno..

edit: ujutro me docekao pun na 100% sada slijedi praznjenje pa da vidimo kolko ce puta napunit mob :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 9:15 (minarelli).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
evo jos koja slika u usporedbi sa moto e2

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Prvi utisci: motorolu napunio od 7% do 100%  na izlaz od 2A a powerbank je izgubio samo 9% tj sa 100 pao na 91 :) :D

0 0 hvala 0
9 godina
Jel to na ovoj slici gdje mjeris struju fali jedna baterija il mi se cini? I kolko si ukupno platil onda? Kaj ima displej?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Falila je jedna vise ne fali :D  Prvu sam bio koristio u led lampi i bila je vec napunjena pa mi glupo metat jednu punu ostale prazne pa onda na punjac, napunio sam ovih 7 do kraja, ubacio prvu i zatvorio. Ima ekran i pise postotak powerbanka i kaj je spojeno ulaz ili izlaz. To kuciste me kostalo 3.80$ a baterije 28kn x 8kom.. Istina za te novce sam mogo kupit dva xiaomia al nepase mi to, bolji mi je ovaj u komadu.

0 0 hvala 0
9 godina
Super je to, ak bude drzal dobro, mogo bi si onda i ja tak nes :D znaci ima 2 usb ulaza, moze se punit na 1 ili oba, ak se puni na 1 jel se mora zamijenit ulaz kad se 4 baterije napune ili se sve skupa pune?

I bilo bi dobro da ima 12v izlaz, da se moze auto palit 😂
12 godina
protjeran

Svih 8 se pune istovremeno bez obzira u koji utor ustekas punjac, samo kaj s jednim od 1A to traje predugo. zato su valjda i stavili dva ulaza za punjenje i nesmijes punit sa vise od 2A, ja imam dva punjaca po 1A. izlazi su standardni 1A i 2A.. Kasnije sam jos nekaj lemio sa usb lemilicom, sa njom potrosio 1% .. Sve u svemu prava stvar, eo me trenutno u tramvaju nosim ga u unutarnjem depu jakne umjesto novcanika i nije ga nikakav problem nosit, osim ovim picajzlama koji jos gledaju i na debljinu, oblik rubova i slicne gluposti. Htio sam mrcinu od powerbanka, imam ga :) :D

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
minarelli kaže...

Prvi utisci: motorolu napunio od 7% do 100%  na izlaz od 2A a powerbank je izgubio samo 9% tj sa 100 pao na 91 :) :D

minarelli kaže...

Kasnije sam jos nekaj lemio sa usb lemilicom, sa njom potrosio 1% ..

Toliki kapacitet, a niš ga ne trošiš...

minarelli kaže...

Sve u svemu prava stvar, eo me trenutno u tramvaju nosim ga u unutarnjem depu jakne umjesto novcanika i nije ga nikakav problem nosit, osim ovim picajzlama koji jos gledaju i na debljinu, oblik rubova i slicne gluposti. Htio sam mrcinu od powerbanka, imam ga :) :D

Kupio si nešto što ti zapravo ne treba, financijski nisi ništa profitirao (da si Xiaomijeve punjače upecao na akciji, još bi ih i više desetaka kuna manje platio), a što se praktičnosti tiče dva Xiaomijeva punjača bi ti bila bolja. OK, napravio si to što si napravio, ali ne trebaš se sad nama iz petnih žila truditi opravdati svoj zajeb. 

12 godina
protjeran

Meni se vise cini da si ti ljubomoran il nekaj. I po cem ti zakljucujes da sam se ja zajebo? ja se jedino mogu sad rugat vama smrtnicima a ne se lupat po glavi zbog nekog izmisljenog zajeba. da sam htio xiashit kupio bi ga, al ga nisam htio nit mi odgovara 2 po 10 soma i bas ocu ovo sto imam :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 0:50 (minarelli).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

LOL 

13 godina

Xiaomi je izdao tanku verziju 10000mAh

http://www.gearbest.com/power-banks/pp_492338.html

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo ako nekome treba powerbank velikog kapaciteta

26000Mah 18funti cca 160kn nema nigdje reviewa, ili barem ne nalazim

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Ak neko uzme ovaj gore power bank nek javi dojmove.
A mislim da bi i ovaj Romoss trebao bit dobar, a cijena isto dobra

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_203523.html

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
kbenzema kaže...
Ak neko uzme ovaj gore power bank nek javi dojmove.
A mislim da bi i ovaj Romoss trebao bit dobar, a cijena isto dobra

Ne preporucam taj powerbank jer je velik i ako slucajno napisete kakvu recenziju il kazete da ipak nije velik cjenjeni moderator mbaksa ce vam se smijat da svim silama pokusavate uzdizati u nebesa ovako mocnu bateriju

Ontopic - meni stigao nitecore punjac i puni brzo, odlican i kvalitetan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 20:49 (minarelli).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice