Narucen ipak nitecore UM20, 70kn mi nije puno dat a 230 sad bas i nedam :/
http://i.ebayimg.com/00/s/NjE0WDk4Mw==/z/TxIAAOSw-CpYBkM0/$_3.JPG
Narucen ipak nitecore UM20, 70kn mi nije puno dat a 230 sad bas i nedam :/
http://i.ebayimg.com/00/s/NjE0WDk4Mw==/z/TxIAAOSw-CpYBkM0/$_3.JPG
Ma powerbank bum punio sa normalnim punjacem od moba, ko bi stalno vadio van baterije pa vraco nazad a punjac mi treba za ostale 18650 koje imam u led lampama.
Sadasnji bank punim s punjacem od huaweia. Ima 4 18650 baterije i od 0-100% se puni 3 sata, tak bum i ovaj novi, znaci za 8 baterija 6h
Nezz to je neki no name, ugl ovaj slabiji mob sa 2200mah baterijom napuni ravno 2x, samsunga sa 3100 jednom i pol pa sad racunaj kolko ima. Nije bitno navecer stavim punit pa kad se napuni napuni, nekoristim to bas svaki dan da mora bit pun u kratkom vremenu. a za opusa fkt nedam one pare, rade za manje para kupim 8 onih obicnih kineskih punjaca po 1$ kaj pune sa 1A. Nisam neki profic da bum sad bacio hrpu love na to.
http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html
Vidim da je ovaj Xiaomi nešto jeftiniji. Je li dobar?
P.S. Naručio. To je onaj isti koje je donedavno bio cca 18$
Jesu li dobri ovi power-bankovi koji se mogu kod nas kupiti po trgovinama, tipa Anker, Verbatim i sl.?
Ni netreba ti djelova kupis gotovi prazni powerbank i samo gurnes baterije nutra :)
To i mene muči, jeli bolje imati QC (uređaji u obitelji koji bi eventualno koristili powerbank su: HTC One m8, iPhone 6s i iPad 4gen) za brže punjenje pa makar i samo jednom ili nešto veći kapacitet (broj punjenja). A i cijena je tu, Xiaomi je 5 € skuplji (40 %).
Razlika je cca nekih pol sata na bateriji od 4000mah, s ovim mozes napuniti jedanput mob i to je to, stvarni kapacitet je nekih 3300mah, tak da mislim da je bolje uzeti veci powerbank pogotovo jer ces puniti par mobitela. Ako se ne varam.uzasla.je druga verzuja xiaomi.powerbanka 10000mah sa qc2
Evo da se javim stiglo je ono kučište sa ebaya, baterije su nutra i pune se sa jednim punjaČem presporo. spojio sam voltmetar i probao uštekat još jedan punjaČ i radi :D puni se duplo brže. Do jutra će bit puno..
edit: ujutro me docekao pun na 100% sada slijedi praznjenje pa da vidimo kolko ce puta napunit mob :)
Prvi utisci: motorolu napunio od 7% do 100% na izlaz od 2A a powerbank je izgubio samo 9% tj sa 100 pao na 91 :) :D
Falila je jedna vise ne fali :D Prvu sam bio koristio u led lampi i bila je vec napunjena pa mi glupo metat jednu punu ostale prazne pa onda na punjac, napunio sam ovih 7 do kraja, ubacio prvu i zatvorio. Ima ekran i pise postotak powerbanka i kaj je spojeno ulaz ili izlaz. To kuciste me kostalo 3.80$ a baterije 28kn x 8kom.. Istina za te novce sam mogo kupit dva xiaomia al nepase mi to, bolji mi je ovaj u komadu.
Svih 8 se pune istovremeno bez obzira u koji utor ustekas punjac, samo kaj s jednim od 1A to traje predugo. zato su valjda i stavili dva ulaza za punjenje i nesmijes punit sa vise od 2A, ja imam dva punjaca po 1A. izlazi su standardni 1A i 2A.. Kasnije sam jos nekaj lemio sa usb lemilicom, sa njom potrosio 1% .. Sve u svemu prava stvar, eo me trenutno u tramvaju nosim ga u unutarnjem depu jakne umjesto novcanika i nije ga nikakav problem nosit, osim ovim picajzlama koji jos gledaju i na debljinu, oblik rubova i slicne gluposti. Htio sam mrcinu od powerbanka, imam ga :) :D
Prvi utisci: motorolu napunio od 7% do 100% na izlaz od 2A a powerbank je izgubio samo 9% tj sa 100 pao na 91 :) :D
Kasnije sam jos nekaj lemio sa usb lemilicom, sa njom potrosio 1% ..
Toliki kapacitet, a niš ga ne trošiš...
Sve u svemu prava stvar, eo me trenutno u tramvaju nosim ga u unutarnjem depu jakne umjesto novcanika i nije ga nikakav problem nosit, osim ovim picajzlama koji jos gledaju i na debljinu, oblik rubova i slicne gluposti. Htio sam mrcinu od powerbanka, imam ga :) :D
Kupio si nešto što ti zapravo ne treba, financijski nisi ništa profitirao (da si Xiaomijeve punjače upecao na akciji, još bi ih i više desetaka kuna manje platio), a što se praktičnosti tiče dva Xiaomijeva punjača bi ti bila bolja. OK, napravio si to što si napravio, ali ne trebaš se sad nama iz petnih žila truditi opravdati svoj zajeb.
Meni se vise cini da si ti ljubomoran il nekaj. I po cem ti zakljucujes da sam se ja zajebo? ja se jedino mogu sad rugat vama smrtnicima a ne se lupat po glavi zbog nekog izmisljenog zajeba. da sam htio xiashit kupio bi ga, al ga nisam htio nit mi odgovara 2 po 10 soma i bas ocu ovo sto imam :P
LOL
Xiaomi je izdao tanku verziju 10000mAh
Evo ako nekome treba powerbank velikog kapaciteta
26000Mah 18funti cca 160kn nema nigdje reviewa, ili barem ne nalazim
Ne preporucam taj powerbank jer je velik i ako slucajno napisete kakvu recenziju il kazete da ipak nije velik cjenjeni moderator mbaksa ce vam se smijat da svim silama pokusavate uzdizati u nebesa ovako mocnu bateriju
Ontopic - meni stigao nitecore punjac i puni brzo, odlican i kvalitetan.