LG G6- Rasprava

poruka: 907
|
čitano: 239.346
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G6- Rasprava
Torent kaže...

Vjernim bojama na mobitelu? Po cemu znas da su vjerne? Kalibrisao si ga ili provjerio kalibratorom? A to je neophodno radi cega konkretno? Imas kalibrisan monitor kuci ili na poslu? I ako ga ti imas 99% onih koji se kunu u vjerne boje na mobitelu ga nemaju a taj ekran koriste za posao a na mobitelu za zabavu....

Bez ljutnje, ali to nije samo moje mišljenje nego i struke da amoled ima prezasićene boje i da nemaju realan prikaz, nego sve boje su još izraženije ("poboljšane") - to je činjenica i nije moje mišljenje nego od struke. Ako meni ne vjeruješ odi na Google i provjeri. E sada dolazimo do toga da se to nekome sviđa, a drugima se to ne sviđa. Oni kojima se sviđa kupuju te proizvode, a onima kojima se ne sviđa ne kupuju. Vrlo je jasno.

A kako vidjeti razliku u ne vjernim bojama, pa lako. Uzmi mobitel sa amoled ekranom, upali fotoaparat i uslikaj sliku, pa onda pogledaj to što si uslikao u realnosti, pa pogledaj sliku - boje na slici su prejake i nerealne i to je to.

Ovo ne treba ići u smijeru šta je bolje, jer je to stvar preference i to je to. I jedna i druga tehnologija su dobre, a ljudi odabiru koja im se više sviđa. Vrlo jednostavno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.6.2017 19:42 (MasterOfDisaster).
9 godina
odjavljen

Kakve ljutnje? Radi mobitela? Heheheh davno sam ja izasao iz tih godina ;)

Nisam ja rekao da amoled nema prezasicene boje. To stoji. Pitao sam koja je prakticna korist vjernih boja na mobitelu da je to presudan faktor. Taj isti samsung vec godinama nosi titlu kao najbolji ili top 2 ekrana na trzistu. Nesto se ne sjecam da sam cuo ime LG u tim razgovorima. Toliko o struci.  Koristim amoled od Galaxy S2 i jedini LCD koji sam koristio mjesec dana jeste bio S4 active i to mi je bilo odlucujuce da ga prodam odmah....

Sto se tice aparata koja je poenta takvog testa? Ne gledam telefon kroz aparat nego ocima i ono sto na njemu gledam daleko bolje izgleda na AMOLEDU nego na lcdu....Ne vjernije vec bolje....

Vjerne boje ti trebaju kod profi posla u DTPu ili grafickoj obradi. Za video editing samuezo delll ips mobitor ali lcd na telefonu ni pod razno....Monitor mi treba za posao a telefon za zabavu tako da mi je ta mantra ima vjerne boje smijesna.... Reci ne svidja ti se amoled to mi je ok argument ali vjerne boje su smiejsan argument na mobitelu. I to je pocelo kad je apple rekao da je to cool i neophodno a dotle to nikad niko nije ni spominjao. Iduci iphone sa amoledom i odjednom to vise niko nece spominjati.... Ne rece koji monitor imas.....

16 godina
Torent kaže...

Kakve ljutnje? Radi mobitela? Heheheh davno sam ja izasao iz tih godina ;)

Nisam ja rekao da amoled nema prezasicene boje. To stoji. Pitao sam koja je prakticna korist vjernih boja na mobitelu da je to presudan faktor. Taj isti samsung vec godinama nosi titlu kao najbolji ili top 2 ekrana na trzistu. Nesto se ne sjecam da sam cuo ime LG u tim razgovorima. Toliko o struci. Koristim amoled od Galaxy S2 i jedini LCD koji sam koristio mjesec dana jeste bio S4 active i to mi je bilo odlucujuce da ga prodam odmah....

Sto se tice aparata koja je poenta takvog testa? Ne gledam telefon kroz aparat nego ocima i ono sto na njemu gledam daleko bolje izgleda na AMOLEDU nego na lcdu....Ne vjernije vec bolje....

Vjerne boje ti trebaju kod profi posla u DTPu ili grafickoj obradi. Za video editing samuezo delll ips mobitor ali lcd na telefonu ni pod razno....Monitor mi treba za posao a telefon za zabavu tako da mi je ta mantra ima vjerne boje smijesna.... Reci ne svidja ti se amoled to mi je ok argument ali vjerne boje su smiejsan argument na mobitelu. I to je pocelo kad je apple rekao da je to cool i neophodno a dotle to nikad niko nije ni spominjao. Iduci iphone sa amoledom i odjednom to vise niko nece spominjati.... Ne rece koji monitor imas.....

Gle, ovako možemo do sutra i u nedogled, ti nepodnosiš mobitele koji nemaju amoled ekran (očito kada si odličan S4 Active morao odmah prodati jer nije imao amoled ekran) i ok.

Ovo oko Samsunga da ima najbolji ekran je naravno isto subjektivan stav komisija koje to donose, a ne moraju ništa značiti. Pogledaj koje je sve nagrade pokupio LG G5 kada je izašao i mob totalni flop na tržištu. O čemu pričamo jer sve su to nečiji subjektni stavovi o tehnici i tehnologiji. Dan danas ima sumanuto velika brojka korisnika koji ne podnose amoled i nikada ga ne bi kupili i za njih ne stoji da Samsung ima najbolje ekrane, šta god neki stručnjaci rekli. I zašto je IPS samo za DTP-u ili grafičku obradu??? To je tvoj stav (i to je ok), ali nije stav i svih drugih.

Moj monitor je pod Moj PC ako te to jako zanima.

9 godina
odjavljen

Ti si spomenuo struku i osvrnuo sam se na to. Displaymate.com

"So the Galaxy S8 becomes the Best Performing Smartphone Display, earning DisplayMate’s highest ever A+ grade."

Evo jos malo struke.

Da prodao sam ga radi lcd ekrana to sam i rekao....Bilo toga jos tipa fizicke tipke i sl...

Sto se tice F5 i flopa na trzistu to sigurno nije bilo radi ekrana a i prodajne rezultate bilo kojeg mobitela ja nisam spominjao. Pricamo o vjernosti boja...

17 godina
LG G6- Rasprava

E da jedino S8/+ ima HDR PREMIUM+ certifikat od hd alliance

dok LG G6 ima dolby vision i HDR 10...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.6.2017 21:27 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G6- Rasprava
Pa ima AMOLED i sRGB mod za najvjeriniji prikaz koji može bit. Doslovce čovjek može birati, od turbo nabrijanih boja do onih za profesionalno korištenje.
IPS je inferiorniji od AMOLED-a, izgubio i u segmentu svjetlinu gdje su bili jaki.
Ali daleko od toga da su ekrani na G6, ili HTC U11 recimo, mnogo slabiji. Sve su to odlični ekrani, moraju biti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

naravno...

17 godina
LG G6- Rasprava

Stari moj jedva cekam HDR ds dojde na NETFFLIX za S8/+

jer ekipa sa xda i reeditu same pohvale pisu...

Aka imas mali OLED + HDR u 5.7 odnosno 6.2 incha!

9-ka mora ic u 4K kao i LG G7

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.6.2017 21:31 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
I Samsung i LG imaju odlične zaslone kod svojih flagship modela. G4 je imao odličan LCD a sad sam na S7 i mogu reći da su oba odlična.

1 0 hvala 0
17 godina
LG G6- Rasprava

Samsung ima i na njihovim A modelima 

A model je uvijek u rangu flag od prosle gen. tako ds je i on

dio flagship tj. mid-high enda...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.6.2017 21:50 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
LG G6- Rasprava

MasterOfDisaster

ti si po pitanju amoleda zapeo na jos na s2, vjerojatno se jos od tada vuce to uvjerenje o prenabrijanim bojama itd, i da to jednostavno tako jer je to amoled i da drugacije ne moze biti..

e da malo vise pratis vidio bi da je prosle godine s7e dobio nagradu izmedu ostalog i za najbolji ekran, pazi sad; po pitanju prikaza tocnosti boja, kontrasta, jacine osvjetljenje itd itd..

ove godine je s8 preuzeo tu titulu..  oba su amoled.. treba li jos nesto dodati?

cak i apple prelazi na amoled..

dakle to nije osobna preferenca, to nije moje misljenje, to nije tvoje misljenje, to je misljenje struke.

meni osobno to ne predstavlja neku presudnu stavku prema kojoj cu kupiti neki mob ili necu

inace kod samsunga u postavkama imas opcije prikaza, da li hoces da izgleda "nabrijano", "tocno", realno, nerealno, ovako ili onako.. biras.. taj dio sto se nekome svida ili ne je nesto drugo, tehnicki gledano ekran je vrh i moze prikazati vise nego bilo koji drugi..

u biti zadnjih godinu-dvije su ti amoled ekrani postoji tocniji, i bolji po svim parametrima od 90% monitora na trzistu, mobitela, laptopa i svega ostalog sto ima ekran..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Torent kaže...

Ti si spomenuo struku i osvrnuo sam se na to. Displaymate.com

"So the Galaxy S8 becomes the Best Performing Smartphone Display, earning DisplayMate’s highest ever A+ grade."

Evo jos malo struke.

Da prodao sam ga radi lcd ekrana to sam i rekao....Bilo toga jos tipa fizicke tipke i sl...

Sto se tice F5 i flopa na trzistu to sigurno nije bilo radi ekrana a i prodajne rezultate bilo kojeg mobitela ja nisam spominjao. Pricamo o vjernosti boja...

Ma joj nemoj mi spominjati DisplayMate, pa daj pogledaj šta oni testiraju kod mobitela (postotke karikiram, ali nisu daleko) Samsung 80%, Iphone 15%, u ovih ostalih 5% (HTC, Google, Sony) znači LG-a uopće nema na testiranjima - pa totalna diskriminacija. 

16 godina
digitall kaže...

MasterOfDisaster

ti si po pitanju amoleda zapeo na jos na s2, vjerojatno se jos od tada vuce to uvjerenje o prenabrijanim bojama itd, i da to jednostavno tako jer je to amoled i da drugacije ne moze biti..

e da malo vise pratis vidio bi da je prosle godine s7e dobio nagradu izmedu ostalog i za najbolji ekran, pazi sad; po pitanju prikaza tocnosti boja, kontrasta, jacine osvjetljenje itd itd..

ove godine je s8 preuzeo tu titulu..  oba su amoled.. treba li jos nesto dodati?

dakle to nije osobna preferenca, to nije moje misljenje, to nije tvoje misljenje, to je misljenje struke.

meni osobno to ne predstavlja neku presudnu stavku prema kojoj cu kupiti neki mob ili necu

inace kod samsunga u postavkama imas opcije prikaza, da li hoces da izgleda "nabrijano", "tocno", realno, nerealno, ovako ili onako.. biras.. taj dio sto se nekome svida ili ne je nesto drugo, tehnicki gledano ekran je vrh i moze prikazati vise nego bilo koji drugi..

u biti zadnjih godinu-dvije su ti amoled ekrani postoji tocniji, i bolji po svim parametrima od 90% monitora na trzistu, mobitela, laptopa i svega ostalog sto ima ekran..

Ako te baš zanima zadnji Samsung mi je bio Samsung Galaxy Note 2, žena mi sada ima Samsung S6 Edge tako da sam dobro upoznat sa svime šta amoled može danas ponuditi i dalje mi se ne sviđa, što ne znači da ne valja.

To što Apple prelazi na amoled je ta što ima neka računica po kojoj će Apple ostvarivati još veću dobit sa tom kombinacijom ekrana, a ne zato jer oni kupcima žele dovesti "najbolju" tehnologija prikaza slike na mobilnim uređajima, pa budimo realni govorimo o kapitalizmu i zaradi.

I dalje napominjem da nije da amoled ne valja, nego se meni osobno ne sviđa i zato preferiram IPS LCD ekrane, gdje god mogu.

Mislim da je sada tema otišla u krivom smijeru, jer je ovo tema o LG G6 mobitelu, a ne AMOLED VS. IPS LCD.

14 godina
LG G6- Rasprava
A imaš i na Anandtechu detaljna testiranja ekrana i opet AMOLED najbolje prolazi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
MasterOfDisaster kaže...
digitall kaže...

MasterOfDisaster

Ako te baš zanima zadnji Samsung mi je bio Samsung Galaxy Note 2, žena mi sada ima Samsung S6 Edge tako da sam dobro upoznat sa svime šta amoled može danas ponuditi i dalje mi se ne sviđa, što ne znači da ne valja.

To što Apple prelazi na amoled je ta što ima neka računica po kojoj će Apple ostvarivati još veću dobit sa tom kombinacijom ekrana, a ne zato jer oni kupcima žele dovesti "najbolju" tehnologija prikaza slike na mobilnim uređajima, pa budimo realni govorimo o kapitalizmu i zaradi.

I dalje napominjem da nije da amoled ne valja, nego se meni osobno ne sviđa i zato preferiram IPS LCD ekrane, gdje god mogu.

Mislim da je sada tema otišla u krivom smijeru, jer je ovo tema o LG G6 mobitelu, a ne AMOLED VS. IPS LCD.

ti opet po svom..

pa ako ti se ne svida promijeni prikaz boja u postavkama i eto imas lcd boje.. plus ostale prednosti amoleda.. ustvari nemas lcd boje, nego imas jos tocnije boje od tih bilo kojeg lcd-a..

jebiga, ne znam sta da ti kazem..

16 godina
digitall kaže...

ti opet po svom..

pa ako ti se ne svida promijeni prikaz boja u postavkama i eto imas lcd boje.. plus ostale prednosti amoleda.. ustvari nemas lcd boje, nego imas jos tocnije boje od tih bilo kojeg lcd-a..

jebiga, ne znam sta da ti kazem..

Gle iskreno Samsung i Apple ne budem kupovao skoro, ako uopće. Imam neke subjektivne razloge o kojima sada neću niti mi se da, dok se mojoj ženi jako sviđa kamera i ekran na S6 Edge-u, ali drugo apsolutno ništa (čak je sa par stvari jako razočarana nakon 1 i pol godinu korištenja, a to su: baterija, bug-ovit software, edge zaslon) i sad mozga koji će joj biti idući mob, a sama je rekla da sumnja da će biti Samsung (a nisam imao utjecaj na nju, niti joj predlagao nešto drugo).

10 godina
LG G6- Rasprava

ma ok, to je druga prica, kome se sta svida i kome se sta ne svida i radi cega.. govorim samo da tehnicki samsung trenutno ima najbolje ekrane, po svemu mozemo pljuvat ali im moramo skinuti kapu po pitanju ekrana.. ne moze se reci da su nerealni, ovakvi ili onakvi..

kazem opet, meni osobno to ne prestavlja nesto radi cega bi radije uzeo s8 naspram g6.. danas su svi dobri ekrani, nema vise loseg, mozda u onom rangu ispod 1000 kn

a inace osobno vise preferiram lg nego samsung radi omjera ulozeno dobiveno

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
MasterOfDisaster kaže...
...

Gle iskreno Samsung i Apple ne budem kupovao skoro, ako uopće. Imam neke subjektivne razloge o kojima sada neću niti mi se da, dok se mojoj ženi jako sviđa kamera i ekran na S6 Edge-u, ali drugo apsolutno ništa (čak je sa par stvari jako razočarana nakon 1 i pol godinu korištenja, a to su: baterija, bug-ovit software, edge zaslon) i sad mozga koji će joj biti idući mob, a sama je rekla da sumnja da će biti Samsung (a nisam imao utjecaj na nju, niti joj predlagao nešto drugo).

digitall kaže...

ma ok, to je druga prica, kome se sta svida i kome se sta ne svida i radi cega.. govorim samo da tehnicki samsung trenutno ima najbolje ekrane, po svemu mozemo pljuvat ali im moramo skinuti kapu po pitanju ekrana.. ne moze se reci da su nerealni, ovakvi ili onakvi..

kazem opet, meni osobno to ne prestavlja nesto radi cega bi radije uzeo s8 naspram g6.. danas su svi dobri ekrani, nema vise loseg, mozda u onom rangu ispod 1000 kn

a inace osobno vise preferiram lg nego samsung radi omjera ulozeno dobiveno

Pa nije samo da samsung ima amoled ekran....

16 godina
LG G6- Rasprava

Evo nova hrvatska recenzija LG G6 - LINK.

Sa većinom se slažem, ali ne i sa mikro trzanjima u normalnom radu jer to nisam osjetio niti u jednoj prilici otkako ga imam, radi savršeno glatko.

Inače pročitajte recenziju, pa vidite šta čovjek kaže za ekran od LG G6.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G6- Rasprava

Gosn. Mislav oduvijek ima ostro oko 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Stvarno me iznenadilo da su zakazali s kamerom, a to im je inače bio jedan od glavnih aduta.

0 0 hvala 0
17 godina
LG G6- Rasprava

Lg g4 stil najbolja kamera eod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
MasterOfDisaster kaže...

Evo nova hrvatska recenzija LG G6 - LINK.

Sa većinom se slažem, ali ne i sa mikro trzanjima u normalnom radu jer to nisam osjetio niti u jednoj prilici otkako ga imam, radi savršeno glatko.

Inače pročitajte recenziju, pa vidite šta čovjek kaže za ekran od LG G6.

Sta kaze? "U svakom slučaju, zaslon je vrhunski, boje su prirodne, a u dobroj je mjeri vidljiv i na suncu, zbog čega smatram da nitko ne bi trebao imati prigovora na njegovu kvalitetu."

Ko je rekao suprotno? Samo kazemo da nije najbolji.
Za always on kaze:"Ne treba zaboraviti ni na Always On funkciju koja će držati određeni dio zaslona uključenim i na njemu uvijek prikazivati vrijeme, datum i zadnje pristigle obavijesti. Jednom kad se naviknete na ovakvu funkciju, poželjet ćete da ju svaki uređaj ima, no za nju je potreban ili AMOLED zaslon, ili posebna hardverska priprema za LCD, tako da ne troši previše bateriju dok uređaj miruje."

Sve ono sto i ja i ostali govorimo.

Evo sta taj isti lik kaze za S8.

"Da se ponovo radi o najboljem zaslonu na tržištu, to ćemo, izgleda, opet ponavljati svakih pola godine jer trenutno nema naznake da će se itko po tom pitanju u neko dogledno vrijeme približiti Samsungu. Ali zaista, čak i pola godine novija Note serija ima očigledno bolji zaslon od S serije, odnosno S serija od pola godine starijeg Notea. Što Samsung radi i kako mu to uspijeva, zaista nam nije jasno, ali nećemo se žaliti."

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 17:27 (Torent).
16 godina
Torent kaže...

Sta kaze? "U svakom slučaju, zaslon je vrhunski, boje su prirodne, a u dobroj je mjeri vidljiv i na suncu, zbog čega smatram da nitko ne bi trebao imati prigovora na njegovu kvalitetu."

Ko je rekao suprotno? Samo kazemo da nije najbolji.
Za always on kaze:"Ne treba zaboraviti ni na Always On funkciju koja će držati određeni dio zaslona uključenim i na njemu uvijek prikazivati vrijeme, datum i zadnje pristigle obavijesti. Jednom kad se naviknete na ovakvu funkciju, poželjet ćete da ju svaki uređaj ima, no za nju je potreban ili AMOLED zaslon, ili posebna hardverska priprema za LCD, tako da ne troši previše bateriju dok uređaj miruje."

Sve ono sto i ja i ostali govorimo.

Evo sta taj isti lik kaze za S8.

"Da se ponovo radi o najboljem zaslonu na tržištu, to ćemo, izgleda, opet ponavljati svakih pola godine jer trenutno nema naznake da će se itko po tom pitanju u neko dogledno vrijeme približiti Samsungu. Ali zaista, čak i pola godine novija Note serija ima očigledno bolji zaslon od S serije, odnosno S serija od pola godine starijeg Notea. Što Samsung radi i kako mu to uspijeva, zaista nam nije jasno, ali nećemo se žaliti."

Također je i rekao, što ti naravno nisi citirao: "ali 5,7” Full Vision zaslon definitivno izgleda vrhunski i definitivno je jedan od najboljih LCD zaslona koje industrija smartfona nudi."

Niti sam ja tvrdio da LG G6 ima najbolji ekran, ali je u rangu sa S8, samo netko voli AMOLED, a netko IPS LCD, pa to i odabire.

Da ponovim AOD na LG G6 ne troši puno bateriju, zanemarivo, ali ti očito to bolje znaš jer imaš LG G6.

Nadalje njegovi rezultati u benchevima su očajni, i nemam pojma kako je tako loše rezultate uopće dobio. Ja sam svoje rezultate bencheva dao u ovoj temi na 4. strani ove teme i oni su znatno bolji od ovih iz njegove recenzije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 21:26 (MasterOfDisaster).
17 godina
LG G6- Rasprava

Puno ovisi pod kojim uvjetima je radio iste...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
MasterOfDisaster kaže...
....

Također je i rekao, što ti naravno nisi citirao: "ali 5,7” Full Vision zaslon definitivno izgleda vrhunski i definitivno je jedan od najboljih LCD zaslona koje industrija smartfona nudi."

Niti sam ja tvrdio da LG G6 ima najbolji ekran, ali je u rangu sa S8, samo netko voli AMOLED, a netko IPS LCD, pa to i odabire.

Da ponovim AOD na LG G6 ne troši puno bateriju, zanemarivo, ali ti očito to bolje znaš jer imaš LG G6.

Nadalje njegovi rezultati u benchevima su očajni, i nemam pojma kako je tako loše rezultate uopće dobio. Ja sam svoje rezultate bencheva dao u ovoj temi na 4. strani ove teme i oni su znatno bolji od ovih iz njegove recenzije.

Gdje sam ja to rekao da ekran na G6 nije vrhunski i da trosi puno baterije????????????? Cak sam rekao da je ocigledno (vjerujuci tebi) lg odradio odlican posao sa optimizacijom ali da jednostavno tehnologija amoleda omogucava puno manju potrosnju baterije nego ijedan LCD. Pricam o tehnologiji a ne o konkretnom ekranu.....Budi fer i nemoj mi stavljati rijec u usta. Isto tako cinjenica je sto je i tvoj izvor rekao da samsung godinama dobija "nagrade" za najbolji ekran ili je al pari sa iphone ekranima sto ne znaci da LG nema vrhunske ekrane. Naprotiv. Isto tako sam pricao o nepotrebnom insistiranju na vjernim bojama na mobitelu jer to jednostavno nije nikome potrebno jer se na mobitelu ne radi posao koji to zahtijeva. Neko to voli i to je ok ali pricati kako je to must have na mobitelu je promaseno.....Mobitel je uredjaj za komunikaciju i zabavu ali ne i profi alat.... (ne mislim da si ti sve ovo rekao vec pricam uopsteno....)

17 godina
LG G6- Rasprava

da ne radi al ce sve vise biti hdr contenta... tak se pricalo i za ...vr kaj ce ti 2,3k reza pa sve se fino vidi i na fhd-u...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 21:45 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Samo jedna mala opaska tko misli uzeti ovaj mobitel da ga izbjegava. Evo ovako izgleda straznje staklo kamere nakon samo 2 dana koristenja. Mobitel je vracen u servis.

Bolje platiit 1000kn vise i uzeti s8 nego ovu nekvalitetu! Totalno razocaran

Hrpa ljudi se zali na ovo na vise forum-a

https://forum.xda-developers.com/lg-g6/how-to/camera-lens-scratches-t3587051

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 22:56 (sp0ngy).

1 0 hvala 0
16 godina
sp0ngy kaže...

Samo jedna mala opaska tko misli uzeti ovaj mobitel da ga izbjegava. Evo ovako izgleda straznje staklo kamere nakon samo 2 dana koristenja. Mobitel je vracen u servis.

Bez ljutnje, ali gdje si ti imao i nosio taj LG G6 2 dana kada si totalno izgrebao površinu Gorilla Glass 4 koja je na zadnjoj kameri. 

9 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
sp0ngy kaže...

Bez ljutnje, ali gdje si ti imao i nosio taj LG G6 2 dana kada si totalno izgrebao površinu Gorilla Glass 4 koja je na zadnjoj kameri. 

Pogledaj gore link, ili pretrazi google lg g6 lens scratch pa ce ti biti sve jasno. 

navodno nije staklo ogrebano neko nekakav coating ima preko tog stakla sto je super "kvalitete". cak ima solucija da se taj coating skine sa polir pastom ali zasto bi se ja morao zafrkavati sa mobitelom starim 2 dana to raditi? i nisam jedini kao sto se vidi po stranim forumima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice