Onda ocito ne znaš koncept majnanja... gore sam ti napisao zašto i zašto nece svi majnat druge coinove. Ali dobro, sretno ti bilo
AMD Vega
- poruka: 3.223
- |
- čitano: 537.457
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a da prestanete pricat o majnanju u obje teme i otvorite si temu za isto...molim,hvala!
izasli novi driveri .+5% gore u fps
+ neke nove optimizacije i fixovi
pojavila se rx vega 64 na ekupi, preko nabave je manje više to to... ima li još negdje da netko zna? kod nas
Gdje se isplati kupovati grafičke u EU? (konkretno, vega 56 :)) U slučaju štete garancija se riješava kod zastupnika?
Gdje se isplati kupovati grafičke u EU? (konkretno, vega 56 :)) U slučaju štete garancija se riješava kod zastupnika?
Gdi najdes naj jeftinije. Ja kupujem sve kaj ide prek amazona i ako kaj krepa odem na reklamacije da mi je nekaj krepalo. Oni zaprime reklamaciju i posalju novi proizvod a ti imas mjesec dana da im posaljes krepani natrag. Treba dva do tri dana da dobijem novi proizvod.
Na majke mi? Bez ikakvih testova?
Na majke mi? Bez ikakvih testova?
Testove obave njihovi dobavljači kad im roba stigne (što može potrajati i dva tjedna). Ako je ispravna, jave ti se i kažu da je komad ok i da ako ga želiš kupiti, možeš ga dobiti nazad, a ako nećeš, naplate ti sami 20% cijene kao "repakiranje i troškove dostave", a proizvod oni prodaju kao "used/refurbished".
takodjer
Jel ta VEGA na kraju valja ili ne? Jel se zna kad će se moć kupit kod nas?
Ne valja, cijene su smijesne...
Ne valja, cijene su smijesne...
A baš sam se nadao nekoj grafi koji bi 1440 mogla pogonit u više od 100HZ. Što kupit onda? 1080TI? Čekat nešto drugo?
1080Ti uzmi
Najgore je što mi je grafa koju imam stara godinu dana.
Prodaj je dok je na cijeni.i dodaj ako mozes
Kak si je kupio kreda,cash?
Prodaj je dok je na cijeni.i dodaj ako mozes
Kak si je kupio kreda,cash?
Za cash sam je kupio.
gtx 1070/rx 56 vega su ti 20-45%(vega cak i nesto vise od 55+% u nekim naslovima/ recimo bf1) brze od tvoje r9 390 za nju mozes dobiti 200€ s obzirom da su 1070 od 3800kn pa na vise (kod nas) neznam bas da ti je to trenutno isplativo jer su cijene jako visoke kao i iznimno mala ponuda, strpi se jos malo..lp
gtx 1070/rx 56 vega su ti 20-45%(vega cak i nesto vise od 55+% u nekim naslovima/ recimo bf1) brze od tvoje r9 390 za nju mozes dobiti 200€ s obzirom da su 1070 od 3800kn pa na vise (kod nas) neznam bas da ti je to trenutno isplativo jer su cijene jako visoke kao i iznimno mala ponuda, strpi se jos malo..lp
Misliš da bi uskoro cijene u dućanima mogle padat? Ovo ludilo s minigom predugo traje.
Ja sam prije godinu dana uzeo skylake stroj bez grafe i pomislio "sacekat cu koji mjesec da padnu cijene grafickih". Jos cekam...
Ja sam prije godinu dana uzeo skylake stroj bez grafe i pomislio "sacekat cu koji mjesec da padnu cijene grafickih". Jos cekam...
A da si uzeo od mene lijepo GTX970 pred godinu dana, već bi bio sve odigrao što si planirao i isplatio je valjda 453 puta
Kroz dva dana pala cijena Vege u našim šopovima za 600 kn.
Ok, znam da nabiju cijene na početku al nikako da mi to prestane ić na pipu.
Najviše zato što sam kupio 1080ti, a oni drugi dan spustili 400 kn cijenu. Htio sam zapalit Magazin RS i onog mladog kenjca.
Što je najsmješnije, jebeno sam dugo čekao (ne želeć bit sucker) i cijena se nije micala. Ispao sam magarac na kubik.
Never more said the Raven.
Moglo je i gore! :)
Moglo je i gore! :)
Kako brale ? Jedino da mi je putem ispala iz auta.
Utjesit cu te, uzmem GTX1080, cekao Vegu posto-poto, spojim sve u subotu i uzivim se u very high/ultra 60fps i novi Dell U2715H kaze bye bye!!
Sto kazes?
Utjesit cu te, uzmem GTX1080, cekao Vegu posto-poto, spojim sve u subotu i uzivim se u very high/ultra 60fps i novi Dell U2715H kaze bye bye!!
Sto kazes?
Lakše mi je sad...Hvala !!!
EDIT: Bez zajebancije - imaš garu valjda ?
Imam garu fala bogu, ali problem je sad cekati jos ko zna koliko...
jer ovo cekanje Vege mi je laghano pojelo zivce, sad su mi dani ka mjeseci.
Ne znam sto bi reka. Nekako sam tuzan.
moj hibridni msi jos uvijek drzi istu cijenu
DMkoji Ti si kupio! nisam znao cestitam
Imam je već ohoho. Aourus...Nažalost peaka na 2025, ali sam zadovoljan.
Još samo da se ovog 6700k riješim...Od prvog dana ga ne volim.