Naravno, kod nas neces naci bilo koju 1070 po toj cijeni? Imaš link tog oglasnika?
willhaben.at
Naravno, kod nas neces naci bilo koju 1070 po toj cijeni? Imaš link tog oglasnika?
willhaben.at
400 eura za 1070 je ok? Ima Palit GeForce GTX1070 Dual 8GB sa racunom i garancijom jos 14 mjeseci.
Dual-ke imaju prilicno smecast cooler tako da ocekuj prilicno visoke temperature...
Ja sam prvenstveno pisao o mineanju i poskupljenju cijena kartica, što se ponajviše odnosi na Vegu jer Vega od cijene naj više pati. Ali dobro ocito je to veci off topic nego pricanje o Ryzenu i Coffelakeu u nekoj random temi... Šta bi trebali samo spamat Vega u vega temi? Mineanje ima velikog utjecaja na Vegu, i ne vidim off topic tu.
Ovo za GTX kartice da, ali kazem malo hipokriticno.
a da prestanete pricat o majnanju u obje teme i otvorite si temu za isto...molim,hvala!
Moderatori pa mislim stvarno otvorite ljudima topic....
znaci vega 56 > gtx1070 ali je nema za kupit?
pa navodno je tek počela prodaja, jučer? pa će biti valjda uskoro i kod nas. Ako se ne pojavi neki majner za vegu u međuvremenu, onda je neće biti
a da prestanete pricat o majnanju u obje teme i otvorite si temu za isto...molim,hvala!
Moderatori pa mislim stvarno otvorite ljudima topic....
Forumaši imaju mogućnost otvaranja tema koje ih zanimaju.
another history repeating jos kad joj padne cijena fijuuu-brijuuuu
Nadam se da si procitao post
jesam ...kaj tebi sad nije jasno za manju cijenu od 64-ke dobis uz bios skoro performanse iste
kao kad je bila prica sa 7950 u 7970,290 u 290x...
jesam ...kaj tebi sad nije jasno za manju cijenu od 64-ke dobis uz bios skoro performanse iste
kao kad je bila prica sa 7950 u 7970,290 u 290x...
Ne otkljucavas jezgre, sa BIOS-om od 64 modela samo dobijes vece taktove koje ionako mozes sam postici putem overkloka uz puno manje rizika
zasto rizik 100 puta sam flesho kartice i radio jtag i pencil modove ni jedan problem ili brick + unazad par gen.
imas dual bio ako bi nes zajebo i ima ekipe koja oce pnp tako da ne filozofiraj bespotrebno eod.
zasto rizik 100 puta sam flesho kartice i radio jtag i pencil modove ni jedan problem ili brick + unazad par gen.
imas dual bio ako bi nes zajebo i ima ekipe koja oce pnp tako da ne filozofiraj bespotrebno eod.
A zasto bios flash kad samo clocknes i dignes power limit?
To si ti radio, a ne neki random amater, uostalom opet je jednostavnije napravit overklok koji ce ici i preko tih taktova od 64 BIOS-a
EDIT:
Lupeta kao i uobicajeno
56 bios ima niži power target (s tim i niži max power) i niži napon za hbm2.
Blago vama ako mislite da bios podesava samo taktove grafe
Svaka cast, barem si pogodio da ce vega 56 biti jeftina i pravi best buy za ispod 3000kn klik
EDIT:
Sta se tice BIOS-a, pogledaj sta se promjenilo njegovom promjenom na stranici pa onda nastavi nasmijavat forum
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-viersen/vega-56/k0l1787r200
sta mislite o cjenama? i dali su to neke muljaze pa mi je bolje cekat da dodje u mediamarkt ili saturn. ili da cekam neke sa vise ventova,ovo meni noobu izgleda bucno.
Na Alzi je 520 eura - 3850kn. Ocekivao sam da ce biti i vise od 1070 ali cak je i jeftinija od nekih modela. Kada i ako se spusti blize 3 soma ce biti vrlo dobra kupovina...
Zbilja je skup sport igrati se na 1440p rezi, o 4k da ni nepricam...
Na Alzi je 520 eura - 3850kn. Ocekivao sam da ce biti i vise od 1070 ali cak je i jeftinija od nekih modela. Kada i ako se spusti blize 3 soma ce biti vrlo dobra kupovina...
Samo tih 520€ nije cijena po kojoj mozes preorderat, dakle moze se mijenjat..
Da se mene pita toliko su trebale kostati od prvog dana, ali nije tako navikli smo da je mid do high end kartica preko 4000kn. Nit ce biti niska cijena dok ne izađe volta, a ona nece jos skoro kako kazu iz Nv.
AMD Radeon RX Vega 64 tested at 8K resolution nevidim uopce ponatu ovog testiranja ali ok
AMD Radeon RX Vega 64 tested at 8K resolution nevidim uopce ponatu ovog testiranja ali ok
Trebali su testirati na 64k rezi, 8k je za pedere...
Da se mene pita toliko su trebale kostati od prvog dana, ali nije tako navikli smo da je mid do high end kartica preko 4000kn. Nit ce biti niska cijena dok ne izađe volta, a ona nece jos skoro kako kazu iz Nv.
Zapravo, u ožujku dogodine planiraju nešto novo... Što nije baš dobro za prodaju Vege oko Božića, ako Nvidia krene s reklamom.
Znači custom modeli će koštat kao gtx1080 kako i rekoh. Msi gaming i asus rog gtx1080 za 558€ pa računaj.Ko kupi vegu56 je totalno lud.
https://hothardware.com/news/amd-radeon-rx-vega-64-smokes-polaris-ethereum-mining
vega>polaris kako god okrenes kupci su najebali