AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 537.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: AMD Vega
D3lBoy kaže...

Naravno, kod nas neces naci bilo koju 1070 po toj cijeni? Imaš link tog oglasnika?

willhaben.at

13 godina
protjeran
U amd vega temi se pise o gtxicama, a gtx temi pak o vegi i majnanju...covjek pomisli nesto novo o temi a ono ku...lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...

400 eura za 1070 je ok? Ima Palit GeForce GTX1070 Dual 8GB sa racunom i garancijom jos 14 mjeseci. 

Dual-ke imaju prilicno smecast cooler tako da ocekuj prilicno visoke temperature...

11 godina
neaktivan

Ja sam prvenstveno pisao o mineanju i poskupljenju cijena kartica, što se ponajviše odnosi na Vegu jer Vega od cijene naj više pati. Ali dobro ocito je to veci off topic nego pricanje o Ryzenu i Coffelakeu u nekoj random temi... Šta bi trebali samo spamat Vega u vega temi? Mineanje ima velikog utjecaja na Vegu, i ne vidim off topic tu.

Ovo za GTX kartice da, ali kazem malo hipokriticno.

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
4mal kaže...

a da prestanete pricat o majnanju u obje teme i otvorite si temu za isto...molim,hvala! 

Moderatori pa mislim stvarno otvorite ljudima topic....

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 13:53 (4mal).
13 godina
neaktivan
AMD Vega

znaci vega 56 > gtx1070 ali je nema za kupit?

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
AMD Vega

pa navodno je tek počela prodaja, jučer? pa će biti valjda uskoro i kod nas. Ako se ne pojavi neki majner za vegu u međuvremenu, onda je neće biti 

monetary revolution
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
4mal kaže...
4mal kaže...

a da prestanete pricat o majnanju u obje teme i otvorite si temu za isto...molim,hvala! 

Moderatori pa mislim stvarno otvorite ljudima topic....

Forumaši imaju mogućnost otvaranja tema koje ih zanimaju.

Nope.
9 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

another history repeating jos kad joj padne cijena fijuuu-brijuuuu  

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
AMD Vega

Nadam se da si procitao post 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

jesam ...kaj tebi sad nije jasno za manju cijenu od 64-ke dobis uz bios skoro performanse iste

kao kad je bila prica sa 7950 u 7970,290 u 290x...

Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
protjeran
4mal kaže...

jesam ...kaj tebi sad nije jasno za manju cijenu od 64-ke dobis uz bios skoro performanse iste

kao kad je bila prica sa 7950 u 7970,290 u 290x...

Ne otkljucavas jezgre, sa BIOS-om od 64 modela samo dobijes vece taktove koje ionako mozes sam postici putem overkloka uz puno manje rizika 

17 godina
AMD Vega

zasto rizik 100 puta sam flesho kartice i radio jtag i pencil modove ni jedan problem ili brick + unazad par gen.

imas dual bio ako bi nes zajebo i ima ekipe koja oce pnp tako da ne filozofiraj bespotrebno eod.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
4mal kaže...

zasto rizik 100 puta sam flesho kartice i radio jtag i pencil modove ni jedan problem ili brick + unazad par gen.

imas dual bio ako bi nes zajebo i ima ekipe koja oce pnp tako da ne filozofiraj bespotrebno eod.

A zasto bios flash kad samo clocknes i dignes power limit?

9 godina
protjeran
AMD Vega

To si ti radio, a ne neki random amater, uostalom opet je jednostavnije napravit overklok koji ce ici i preko tih taktova od 64 BIOS-a 

EDIT:

Lupeta kao i uobicajeno 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 19:00 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

56 bios ima niži power target (s tim i niži max power) i niži napon za hbm2.

13 godina
neaktivan
AMD Vega

Blago vama ako mislite da bios podesava samo taktove grafe 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
protjeran
AMD Vega

Svaka cast, barem si pogodio da ce vega 56 biti jeftina i pravi best buy za ispod 3000kn klik  

EDIT:

Sta se tice BIOS-a, pogledaj sta se promjenilo njegovom promjenom na stranici pa onda nastavi nasmijavat forum 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 0:35 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Svaka cast, barem si pogodio da ce vega 56 biti jeftina i pravi best buy za ispod 3000kn klik  

Prava prilika, samo sta vrijedi kad ce se razgrabit 

14 godina
AMD Vega

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-viersen/vega-56/k0l1787r200

sta mislite o cjenama? i dali su to neke muljaze pa mi je bolje cekat da dodje u mediamarkt ili saturn. ili da cekam neke sa vise ventova,ovo meni noobu izgleda bucno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AMD Vega

Na Alzi je 520 eura - 3850kn. Ocekivao sam da ce biti i vise od 1070 ali cak je i jeftinija od nekih modela. Kada i ako se spusti blize 3 soma ce biti vrlo dobra kupovina...

Zbilja je skup sport igrati se na 1440p  rezi, o 4k da ni nepricam...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Haremzg kaže...

Na Alzi je 520 eura - 3850kn. Ocekivao sam da ce biti i vise od 1070 ali cak je i jeftinija od nekih modela. Kada i ako se spusti blize 3 soma ce biti vrlo dobra kupovina...

Samo tih 520€ nije cijena po kojoj mozes preorderat, dakle moze se mijenjat..

13 godina
protjeran
Cijena je pretjerana, gtx 1070 i sad vega56 su trebale kostati u vrh glave 3300kn za naj best uber modele, na danasnji dan i debelo ispod 3000kn...lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina
neaktivan

Da se mene pita toliko su trebale kostati od prvog dana, ali nije tako navikli smo da je mid do high end kartica preko 4000kn. Nit ce biti niska cijena dok ne izađe volta, a ona nece jos skoro kako kazu iz Nv.

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 17:21 (D3lBoy).
9 godina
protjeran
AMD Vega

AMD Radeon RX Vega 64 tested at 8K resolution nevidim uopce ponatu ovog testiranja ali ok 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

AMD Radeon RX Vega 64 tested at 8K resolution nevidim uopce ponatu ovog testiranja ali ok 

Trebali su testirati na 64k rezi, 8k je za pedere...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
D3lBoy kaže...

Da se mene pita toliko su trebale kostati od prvog dana, ali nije tako navikli smo da je mid do high end kartica preko 4000kn. Nit ce biti niska cijena dok ne izađe volta, a ona nece jos skoro kako kazu iz Nv.

Zapravo, u ožujku dogodine planiraju nešto novo... Što nije baš dobro za prodaju Vege oko Božića, ako Nvidia krene s reklamom.

Nope.
16 godina
Haremzg kaže...

Znači custom modeli će koštat kao gtx1080 kako i rekoh. Msi gaming i asus rog gtx1080 za 558€ pa računaj.Ko kupi vegu56 je totalno lud.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 23:47 (dery).
13 godina
neaktivan
AMD Vega
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice