Iskreno ne pece me nista pa ni ona stvar medju nogama na svu srecu
Ti pisi slobodno sta zelis i gdje zelis, ja da imam klince kod kuce, poput tebe, sigurno bih radje vrijeme koje utrosim u prepucavanje na forumu na neku beznacajnu temu i raspravu potrosio sa njima ali ocigledno nismo isti mentalitet ljudi sto je sasvim normalno
da te ne peče, ne bi čudio ko pile glisti kak netko može pisati u temi vege, a nema je
ne bi vjerovao, ali u temi rajzena piše puno onih s intelom i obrnuto, isto tako u nevidija temi
ozbiljno ćeš mi predbacit da ne provodim dovoljno vremena s klincima zato što sam navečer napisao par postova na forumu?
za tvoju informaciju jedna mi je kćer s dečkom bila vani, druga kod susjede prijateljice, družimo se sad već koliko one hoće, ne koliko bi ja htio
i da, dobro si rekao - nismo isti mentalitet ljudi
ja ne prdim jedno pa sekundu poslije sasvim drugo, niti se potpuno nevezano s ičim miješam ljudima u život popujući o nečemu o čemu nema pojma i to uvlačeći djecu u temu gdje im uopće nije mjesto samo zato jer nema argumenata za odgovoriti - to rade pizde od ljudi, a takav mentalitet nemam iako mi je nick pizajzla