Imam je već ohoho. Aourus...Nažalost peaka na 2025, ali sam zadovoljan.
To ti je ok, hrpa ih peaka ispod 2ghz, tu vec dusa boli...
Imao dvije 1080-tke prije nje, pa mi nikako dosta...hehe
Dobro kad dolazi u nase ducane Vega 56?
Dobro kad dolazi u nase ducane Vega 56?
kad razvijene zemlje budu imale dovoljno na lageru
Danas počinje prodaja vege 56. Caseking 509 €, znači nereferentni modeli će biti slične cijene nereferentnih gtx1080
Danas počinje prodaja vege 56. Caseking 509 €, znači nereferentni modeli će biti slične cijene nereferentnih gtx1080
Radi stupidnog majnanja su kartice debelo preskupe i opce nema smisla kupovat bilo kaj. Graficka mi je u banani i trebam novu ali radije se ne budem igral na kompu nego da dajem 500 eura.
EDIT:
Evo gledam 1070 isto napuhnili cijene da granice sa 1080. Nisu normalni i nadam se da bude taj mining balon skoro puknul da sve te graficke izgube ne vrijednosti.
Vrlo konkurentno pored gtx 1080 gaming x za 550€ sa alze...
Bila jutros i sinoc za 409eur ali se rasprodaju sve u roku od 10min
Kad je kupis po toj cijeni onda mozemo pricat o njoj kao realnoj...
Ne kuzim u cem je problem, kartica je bilo na vise strana po najavljenoj cijeni, to sta one odu za 10 min je druga prica...
pa 400 eura je ok cijena posto je 1070 minimalno 450 eura
Do 3keka za 56-cu je cist fajn ali ide to jos dole dok64 ce bezobrazno ostat skupa jos sigurno 5,6mj tak jd bilo i sa 290x....neznatno brza od 290 a skplja bila skoro soma keka...
Dakle da rezimiramo.
Imamo VEGU 64 koja se tuće sa GTX 1080 a košta kao GTX 1080TI.
Kupiti ili ne...hm... NAAAATTT!!!
Teški FAIL.
Ne kuzim kako je teski fail ako se prodaje po toj cijeni?
Ne kuzim kako je teski fail ako se prodaje po toj cijeni?
Zato jer košta kao jaća kartica od konkurencije.
preskupa za ono šta nudi :D da je izašla prije godinu dana bila bi puno ravnopravnije, ovako će nvidia odugovlačit s voltom (valjda se tako zove next) jer realno u amdu nemaju konkurencije ako ne popeglaju driverima malo situaciju.
Mozda ve vama fail, ali AMD-u sigurno ne, jer koliko mogu proizvesto toliko i prodaju, po max cijeni...
Znaci kupci, tj. oni koji stvarno otvore novcanik i plate, su zadovoljni...
...a ti koji plate su AMD-u najvazniji
Ne kuzim u cem je problem, kartica je bilo na vise strana po najavljenoj cijeni, to sta one odu za 10 min je druga prica...
Ne mozes nista rec jer ne znas koliko ih je uopce prodano po toj cijeni, ta cijena je za ukras...
Rekoh prije nekoliko dana da ce past zainteresiranost za majnanjem jer je težina majnanja ethera drasticno porasla, jedino ako u kratkom roku cijena Ethera ne skoci na npr. 320€... i vidi vraga, vec je 320€.
Također neki su me prozvali da širim dezinformacije sa još dodatnim poskupljenjem GPU memorije. Eh da je bar dezinformacija... LINK
Tako da cijene GPUova još nece pasti nego ce i porasti. Tako da ako netko želi kupiti Vegu ili 1070, 1080, 1080ti u iducih par mj. sada mu je "bolje" nego za mjesec-dva
Samo neka ETH raste, bit ce za grafe, i za par Vegi, neovisno o cijeni
Rekoh prije nekoliko dana da ce past zainteresiranost za majnanjem jer je težina majnanja ethera drasticno porasla, jedino ako u kratkom roku cijena Ethera ne skoci na npr. 320€... i vidi vraga, vec je 320€.
Kakvih 320, oko 375 se vrti ETH.... I onako vise zaradjujem na zec-u sa 1080-kom nego sta se moze na eth s vegom..
Kakvih 320, oko 375 se vrti ETH.... I onako vise zaradjujem na zec-u sa 1080-kom nego sta se moze na eth s vegom..
Nikad u povijesti nije došao do 375. Pricam o eurima ne dolarima.
NEW_MAN Da to je ok cijena, ako ima nekakvu garanciju.
Majnanje kriptovaluta je jos uvijek najisplativija investicija, osim ako se ne bavite drogom ili oruzjem... To bi mozda bilo isplativije, ali time se ne bavim pa ne znam... :)
:)
Nikad u povijesti nije došao do 375. Pricam o eurima ne dolarima.
NEW_MAN Da to je ok cijena, ako ima nekakvu garanciju.
400 eura za 1070 je ok? Ima Palit GeForce GTX1070 Dual 8GB sa racunom i garancijom jos 14 mjeseci.
Naravno, kod nas neces naci bilo koju 1070 po toj cijeni. Imaš link tog oglasnika?