Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 583.071
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
16 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230
Idealist kaže...

ima li za s5230 igra helloween fever ili koja slicna toj? ako ne tko zna, bio bih jako zahvalan

neda mi se sada googlati... ali ako nadjes tu igricu (da je java i da je u rezoluciji moba onda moze...) samo ne znam jel podrzan TS ili ti se stvore kao one tipke sto je bezveze totalno :S

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...

Ako netko moze napisati postavke za internet (t-mobile) bio bih jako zahvalan Smijeh

vec dva dana saljem SMSove ali nikad nisaa primio postavke.

itko??

i jel mi moze netko objasnit kako instalirati ovaj mod??

flashao sam mob na mxeil2

EDIT:OVAJ MOD, zaboravio sam link stavit

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 19:51 (luka.miskovic).
15 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...
luka.miskovic kaže...

Ako netko moze napisati postavke za internet (t-mobile) bio bih jako zahvalan Smijeh

vec dva dana saljem SMSove ali nikad nisaa primio postavke.

itko??

i jel mi moze netko objasnit kako instalirati ovaj mod??

flashao sam mob na mxeil2

Ja bi ti rado pomogo al ja sam na tele 2 a ovo za mod na koji točno misliš tu ti možda mogu pomoć

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

kakva to treba instalacija za igrice? ja samo *.jar datoteku skopiram na mobitel i radi  (ne govorim o samsungu),to je nešto drugačije ili?

i o kakvim nastavcima za slušalice govorite?

PUC´ GA MEDO
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 11:10 (jurek95).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
voyager kaže...

Ja bi ti rado pomogo al ja sam na tele 2 a ovo za mod na koji točno misliš tu ti možda mogu pomoć

ako sam dobro skuzio s linka u PM, moram kreirati modani rc1 file sa themer2 i DLati ga na mob ?

15 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...
voyager kaže...

ako sam dobro skuzio s linka u PM, moram kreirati modani rc1 file sa themer2 i DLati ga na mob ?

Tako je Osmijeh

16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Mojoj mami se ovaj mob poceo kvariti... ne reaguje vise dobro na touch,nekada se zablesira i ne moze se niste pritisnuti. Izgleda da ce morati na servis

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Mojoj mami se ovaj mob poceo kvariti... ne reaguje vise dobro na touch,nekada se zablesira i ne moze se niste pritisnuti. Izgleda da ce morati na servis

Verovatno mu treba ponovno instaliranje sistema.Smijeh

http://redfoxyhead.blogspot.com
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

jA imam i cookia 502 i samsung 5230.. ma to su vrlo slićna dva modela.. ali.. samsung je brži i malo napredniji... ukoliko je neko zainteresiran za samsung.. dajem ga gotovo besplatno.. po oglasniku.. 550 kn.. al posto sam ja ostal bez kutije.. i slusalica.. dajem ga za manje.. ako dodete po njega osobno još dam popust.. pa ako ima zainteresiranih .. javite se

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung S5230

Evo ljudi, pročitao sam cijelu temu o ovom mobu. Dobio sam mob od rodbine tako da nema Hr meni-piše tu da mi to može lokalni maher rješit.

Nego, imam jedan jako iritanatan problem-naime kad dobijem od nekog poruku, ona je napisana jako,jako sitnim slovima,što me užasno živcira. Dali se to može promjeniti,da budu barem zericu veća slova?

Upišite putanju po meniju,jer mi je na eng, pa da skužim.

hvala unaprijed.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mali.ivica87 kaže...

Evo ljudi, pročitao sam cijelu temu o ovom mobu. Dobio sam mob od rodbine tako da nema Hr meni-piše tu da mi to može lokalni maher rješit.

Nego, imam jedan jako iritanatan problem-naime kad dobijem od nekog poruku, ona je napisana jako,jako sitnim slovima,što me užasno živcira. Dali se to može promjeniti,da budu barem zericu veća slova?

Upišite putanju po meniju,jer mi je na eng, pa da skužim.

hvala unaprijed.

Sasvim jednostavno. Da povećaš slova u poruci samo manipuliraj sa tipkicama koje se nalaze na gornjoj lijevoj strani mobitela (pored konektora za slušalice i punjač). Inače su to tipke za glasnoću, zumiranje itd. 

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
Samsung S5230

hvala ti za ovo ispred....super mi je sad Osmijeh.

nego,htio sam te pitat još,dali se di mogu uključit grafički smješci-ono kad upisujem da mi se ne vidi :-) nego ovak Osmijeh,jer su mi ovi ružni???

tnx unaprijed na odg.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 23:25 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mali.ivica87 kaže...

hvala ti za ovo ispred....super mi je sad Osmijeh.

nego,htio sam te pitat još,dali se di mogu uključit grafički smješci-ono kad upisujem da mi se ne vidi :-) nego ovak Osmijeh,jer su mi ovi ružni???

tnx unaprijed na odg.

To je zgodno kod SEriccssona, ali na ovom Samsungu ne može.

Možda je dodano u nekom firmwareu ali nisam siguran niti sam tome vičan.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Imam pitanje.

Kada namestim u porukama da mi jezik bude srpski ili hrvatski i kada krenem da pišem poruku nemam č, ć, š, đ i ž.

A kada pišem preko ugrađenog browsera ili kada pišem kontakt u imeniku imam.

Kako to podesiti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Može li mi netko tko je malo stručniji objasnit koji je najjednostavniji način za upgradeat firmware i gdje ga se može skinuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icecold kaže...

Imam pitanje.

Kada namestim u porukama da mi jezik bude srpski ili hrvatski i kada krenem da pišem poruku nemam č, ć, š, đ i ž.

A kada pišem preko ugrađenog browsera ili kada pišem kontakt u imeniku imam.

Kako to podesiti?

Idi na postavke-postavke aplikacija-poruke-SMS poruke-opcije slanja-podrška za znakove i odaberi auto.

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Može li mi netko tko je malo stručniji objasnit koji je najjednostavniji način za upgradeat firmware i gdje ga se može skinuti?

Hmm, pa zar to ne može kada se priključi na pc? (Samsung New PC studio)

16 godina
neaktivan
icecold kaže...
308gtsfan kaže...

Evo sad sam tek vidio kad nisam baš previše koristio taj pc studio.

15 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
icecold kaže...
308gtsfan kaže...

Evo sad sam tek vidio kad nisam baš previše koristio taj pc studio.

Ja kad sam htjeo nadogradit firmware preko pc studia samo mi je reko da nije potrebno

16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Da li mogu da koristim internet od mobilnog na kompu?

Dakle povežem telefon sa kompom i koristim internet preko telefona?

Drug je to pre radio sa Nokiom i nekim bluetooth programom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icecold kaže...

Ne razumijem sta hoces da kazes jer si u dvije recenice rakao dvije ralicite stvari. U prvoj da zelis net od mobitela da koristis na kompu a u drugoj da zelis net od kompa na mobu :)

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
icecold kaže...

Ne razumijem sta hoces da kazes jer si u dvije recenice rakao dvije ralicite stvari. U prvoj da zelis net od mobitela da koristis na kompu a u drugoj da zelis net od kompa na mobu :)

xD

Dakle pošto par dana neću imati internet (ADSL) , a imam besplatan internet na mobilnom telefonu, hteo sam da povežem mobilni sa kompom i da koristim internet od mobilnog.

15 godina
neaktivan
icecold kaže...
stevan94 kaže...
icecold kaže...

xD

Dakle pošto par dana neću imati internet (ADSL) , a imam besplatan internet na mobilnom telefonu, hteo sam da povežem mobilni sa kompom i da koristim internet od mobilnog.

Možeš preko  pc studia samo što će ti bit jako sporo

16 godina
neaktivan
voyager kaže...

Možeš preko  pc studia samo što će ti bit jako sporo

Kako?

Web?

Jer kada kliknem tamo onda mi ponudi da postavim slike na FB i ostale servise.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

ja imam samsung s5230 mobitel je odličan,ljepsi je nego na slici.a sto se tice lg cookie-a kazu da lg na touch ne valjaju aliCool neznam

0 0 hvala 0
15 godina
Samsung S5230

kako se spojiti na internet? imam tele2 i kada zelim ici na internet javlja mi da nesto nije podešeno. zna li netko sta i kako treba podesiti? hvala

EDIT: dobro, skuzio sam.

drugo pitanje. moze li se opera mini staviti u full screen? znaci bez onih tipki ispod preglednika?

EDIT: i  to sam skuzio

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 11:58 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

pozdrav svima,imam jedan problem....popunio sam memoriju telefona,a sada nemogu nikako prebacivat na memorijsku karticu!!!uvijek mi piše da je ili neki eror il da je memorija puna,al zapravo imam još 2 GB...pomozite ako znate o čemu je riječ....hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
Idealist kaže...

kako se spojiti na internet? imam tele2 i kada zelim ici na internet javlja mi da nesto nije podešeno. zna li netko sta i kako treba podesiti? hvala

EDIT: dobro, skuzio sam.

drugo pitanje. moze li se opera mini staviti u full screen? znaci bez onih tipki ispod preglednika?

EDIT: i  to sam skuzio

A da podijeliš informaciju sa nama tj. onim koji će imati iste probleme, kako si ih riješio?

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Pozdrav...imam jedan mali problem s mobitelom ali prije problema sve pohvale za mobitel...mobitel je pre dobar za te pare ima dobar touch screen kameru svidio mi se te sam ga odlucio kupiti i sve je bilo uredu kupio sam memorijsko od 8 GB i sve uredu..odjednom mi nezeli citat memorijsku karticu resetiro sam postavke sve na mobu isto nece kad upalim uopce nece gore iznad sata dat ikonicu da je memorijska u mobitelu iako je neznam sta da radim molim brzu pomoc hvala.

AM

0 0 hvala 0
16 godina
meky 12 kaže...

Pozdrav...imam jedan mali problem s mobitelom ali prije problema sve pohvale za mobitel...mobitel je pre dobar za te pare ima dobar touch screen kameru svidio mi se te sam ga odlucio kupiti i sve je bilo uredu kupio sam memorijsko od 8 GB i sve uredu..odjednom mi nezeli citat memorijsku karticu resetiro sam postavke sve na mobu isto nece kad upalim uopce nece gore iznad sata dat ikonicu da je memorijska u mobitelu iako je neznam sta da radim molim brzu pomoc hvala.

probaj ju formatirat na kompu...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice