imam winrar i zapakirao sam jednu datoteku i zaključao ju passwordom. koko mogu probita taj pass i vratit si svoju datoteku natrag?
hvala vam unaprijed
imam winrar i zapakirao sam jednu datoteku i zaključao ju passwordom. koko mogu probita taj pass i vratit si svoju datoteku natrag?
hvala vam unaprijed
Pa kak si uspio zaboraviti pass... Ccc, kao da si downloadao nešt s neta i sad nema passworda.
Koliko ja znam, ne može se probiti WinRar password. Nema uklanjanja, a jedino što meni pada na pamet je brute force, ali to bi potrajalo...
razumijem i brobao sam s brute force ali ne radi
Ma ima jedan program na netu ali sam zaboravio kak se zove.Znam samo da je bil užasno spori i brzina nalaženja passworda je padala sa brojem znakova
Ma ima jedan program na netu ali sam zaboravio kak se zove.Znam samo da je bil užasno spori i brzina nalaženja passworda je padala sa brojem znakova
Atomic win RAR Password Cracker meni je jednom pomogao kada sam zaboravio pass...
probao sam i na Atomic win RAR Password Crackeru ali mi javlja da nema passworda a , kada ga probam raspakiati moram unjesti password.
hvala vam unaprijed
hvala vam unaprijed
neznam sad idep probats rar password crackerom pa sta bude bude