Winrar

poruka: 10
|
čitano: 3.700
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Winrar

imam winrar i zapakirao sam jednu datoteku i zaključao ju passwordom. koko mogu probita taj pass i vratit si svoju datoteku natrag?

hvala vam unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Winrar

Pa kak si uspio zaboraviti pass... Ccc, kao da si downloadao nešt s neta i sad nema passworda.

Koliko ja znam, ne može se probiti WinRar password. Nema uklanjanja, a jedino što meni pada na pamet je brute force, ali to bi potrajalo...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Winrar

razumijem i brobao sam s brute force ali ne radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Winrar

Ma ima jedan program  na netu ali sam zaboravio kak se zove.Znam samo da je bil užasno spori i brzina nalaženja passworda je padala sa brojem znakova

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toma kaže...

Ma ima jedan program  na netu ali sam zaboravio kak se zove.Znam samo da je bil užasno spori i brzina nalaženja passworda je padala sa brojem znakova

To ti je bruteforce. Program ide i sve kombinacije znakova isprobava, sve dok jedan ne sjedne.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Winrar

Atomic win RAR Password Cracker meni je jednom pomogao kada sam zaboravio pass...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Winrar

probao sam i na Atomic win RAR Password Crackeru ali mi javlja da nema passworda a , kada ga probam raspakiati moram unjesti password. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
notebook kaže...

imam winrar i zapakirao sam jednu datoteku i zaključao ju passwordom. koko mogu probita taj pass i vratit si svoju datoteku natrag?

hvala vam unaprijed

16 godina
neaktivan
notebook kaže...

hvala vam unaprijed

bojim se da nema povratka toj datoteki
16 godina
neaktivan
Winrar

neznam sad idep probats rar password crackerom pa sta bude bude

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: