Net steka

poruka: 7
|
čitano: 1.953
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Net steka

e ovako vec nekih mjesec dana svaki put kada igram cabal srusi mi se server i odmah na max tv-u izgubim signal.A kada ne igram cabal,vecinom sve radi ok.Pa bih vas molio za nekakva rjesenja unaprijed hvala.

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Net steka
brhgzugfewu kaže...

e ovako vec nekih mjesec dana svaki put kada igram cabal srusi mi se server i odmah na max tv-u izgubim signal.A kada ne igram cabal,vecinom sve radi ok.Pa bih vas molio za nekakva rjesenja unaprijed hvala.

Nemoj igrat cabal heh :-)
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
RE: Net steka
brhgzugfewu kaže...

Čujem da je jučer izašao Cabal : Lost World
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
protjeran
Net steka

ljudi,ajde molim vas ako znate sta bi moglo biti???Plač

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Net steka

skini patch ili crackfix (ako imaš pirate) za cabal pa javi

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Net steka

znaci moguce je da mi se rusi net zbog igrice???

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Net steka

nista steka  i dalje

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka