Nestali folderi

poruka: 12
|
čitano: 3.674
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nestali folderi

Imam jedan možda malo banalan problem!Neodlučan

Sada neki dan sam čistio malo desktop, jer sam imao hrpu nepotrebnih fileova gore, i onda sam ove koji mi još trebaju grupirao u nekoliko foldera i stavio shortcutove u Quick launch. I danas idem probat pokrenut jedan od tih foldera i nemogu ga otvorit! Pojavi se onaj prozorčić "Missing Shortcut" i onda on kao pokušava pronaći, ali ne uspjeva mu! Pokušao sam i sa ostalim shortcutevima koji su napravljeni taj dan i ista stvar i sa njima!

Jel mi možete reći u ćemu je problem? I gdje se u računalu uopče nalaze ti folderi?? Pokušao sam ih tražiti pomoću windowsovog searcha, ali nije pronašao!!

Pomozite!

Zaboravio sam napomenut da koristim XP! ;)

The power of dreams!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 19:19 (M_PiR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nestali folderi

Ne razumijem, grupirao si foldere i sad ne znaš gdje su?

Od čega su to shorcut-i? Aplikacije, foldera, word dokumenta?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nestali folderi

...pa normalno ako si premještao short cut da ti piše "Missing Shortcut" jer su zbog premještanja

izgubili putanju do exe. Možeš ih sve izbrisati i napravi nove...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nestali folderi

Ma grupirao sam fileove u foldere!

Ja sam nisam premještao shortcutove, nego sam samo povukao ove "original" foldere do alatne trake i računalo je automatski napravilo shortcutove. I onda sam izbrisao ove foldere na desktopu i ostavio samo shortcutove u quick launch!

A to su folderi sa spremljenim mojim programima iz DEV-C++-a i pjesme neke i još neki pdf fileovi!

Radio sam tako i prije i nikad nisam imao nikakvih problema, neznam zašto sada imam....

The power of dreams!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nestali folderi

A lool. Ti si napravio ili shotcut shortcuta kojeg si izbriso ili si napravio shortcut foldera kojeg si izbriso. Moras ici di se ti folderi nalaze i od tam napraviti shortcut i nist ne brisati!!!

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nestali folderi
LordShgi kaže...

A lool. Ti si napravio ili shotcut shortcuta kojeg si izbriso ili si napravio shortcut foldera kojeg si izbriso. Moras ici di se ti folderi nalaze i od tam napraviti shortcut i nist ne brisati!!!

Da to znam i sam! Znam da sam trebao te foldere negdje premjestit  u My documents ili negdje prije nego sam ih izbrisao sa desktopa, to znam i sam !!
Nego, jel mi možete reći gdje sada mogu pronaći te foldere?? Nisu valjda u potpunosti izbrisani sa kompa?? Nisu mi to sada neki ultra važni podaci, ali dovoljno važno da se potrudim da ih vratim!!  (P.S. Recycle bin mi je ispražnjen Sramim se)
The power of dreams!
17 godina
neaktivan
Nestali folderi

Ori ali to ti je gotovo nemoguce, ako pises vece programe to je nemoguce jer mozes vratiti neke manje podatke, i vece isto ali bi ih dobio ostecene pa ti to nist ne znaci. Malo proguglaj, imas programe za to.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nestali folderi

Hvala na savjetu!
Ima li još tko kakavih ideja??

The power of dreams!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nestali folderi

Jedini savjet ti je pronaći dobar data recovery alat!

Možeš pokušati sa Pandorom ili Inspector-ovim File recovery. Nisu savršeni ali su besplatni.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nestali folderi

start>search>restore system(vracanje sustava)....nemoras skidati nikake programe

Ivan"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nestali folderi
ivan_1995 kaže...

start>search>restore system(vracanje sustava)....nemoras skidati nikake programe

Sa System Restore se ne mogu vratiti izbrisane datoteke.

Karma is a funny thing.
16 godina
neaktivan
Nestali folderi

OK!

Hvala svima na iskazanoj pomoći!!! ;)

The power of dreams!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: