Kako uhvatiti HRT 2 HD

poruka: 67
|
čitano: 23.450
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Kako uhvatiti HRT 2 HD
igy kaže...

Onda Bnet ne daje taj kanal, a za hvatanje kanala treba antena zar ne?

Tako je.

11 godina
neaktivan
Kako uhvatiti HRT 2 HD

Pozdrav!
Imam televizor LG 39lb650v nedavno kupljen. Ima mpeg4 i DVB-T tuner. Sad me zanima zašto nemogu uhvatiti programe iz mux-b? Spojen sam na vanjsku antenu pošto sam u zgradi. Probao sam sa promjenom postavki na druge zemlje, probao sam tražiti i sa sobnom antenom, međutim, uvijek mi nađe samo 4 programa iz mux-a. Kada tražim na kanalu i frekvenciji na kojima je mux b u mojoj regiji na najbližem odašiljaču, opet nađe samo 4 osnovna programa. Zna li netko u čemu je problem? Volio bih gledati SP u HD-u s obzirom da mi tv ima te mogućnosti.
Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako uhvatiti HRT 2 HD

Čim sam vidio da je LG TV u pitanju odmah sam znao u čemu je problem. Neodređeni broj ljudi ima taj problem jer LG televizori jednostavno ne vide taj kanal kao da u sebi imaju ugrađen MPEG2 reciver. Jesi li probao spojiti vanjski DVB-T MPEG4 prijamnik?

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nažalost, nemam taj vanjski prijamnik. S obzirom da sam mislio kako ga tv ima već ugrađenog u sebi, nisam ni razmišljao o vanjskom prijamniku. Kolika je cijena takvog prijamnika i isplatili ga se uzimati zbog samo 1 programa na mjesec dana?

14 godina
Probajte vi koji nemožete na LG TV-ima naći HRT 2 HD promijeniti državu na Njemačku ili slično,često je dosta toga ugašeno za Hrvatsku
robimarko@gmail.com
15 godina
Kako uhvatiti HRT 2 HD

imam 42LB730 i najnormalnije hvata HRT2HD, osim u par sitnica, to je skoro isti TV ko i lb650, tako da mora loviti ako je sve ok sa antenom. za drzavu mi je postavljena hrvatska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kako uhvatiti HRT 2 HD

Ako imate PC blizu TV-a mozete preko hrti.hrt.hr gledati hrt2 HD

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice