Skinuo sam s Dinamove stranice njihov font i ne znam kako ga staviti u Word da mogu njime pisati?Hvala na odgovorima unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
control panel -> fonts -> paste
kopiraš samo u taj folder i moći ćeš ga izabrati u wordu
control panel -> fonts -> paste
kopiraš samo u taj folder i moći ćeš ga izabrati u wordu
Ja sam sve napravila kako je navedeno u predhodnoj poruci...ali meni svejedno se ne želi kopirati u Fontove.....za svaku mi datoteku tj. dokument govori da je oštećen???
Dali postoji još koji način?
Ili možda trebam još nešto napraviti?
Za otvaranje fontova stavila sam program ADOBE,kako da vratim na prvobitno stanje....da ikona u kojoj su fontovi opet bude zip?
Molim vas pomoć?
Eh, sad, nisam sve skužio što si rekla. Ali reći ću kako bi ja to napravio. Skinuo bih font, koji bi vjerojatno bio u rar-u ili zip-u, uzeo neki free archiver tipa 7-zip, datoteku fonta izvadio iz archive, te kopirao kako je to 3 poruke prije opisano. Ako se tu negdje javlja neki problem, javi, pa ćemo probati riješiti.
Ako kaže da je datoteka oštećena, probaj skinuti opet, pa onda kopirati tamo. Ako ni tad neće, probaj skinuti neki drugi font ili font sa neke druge stranice, pa onda probati da li taj radi. Ako ne, znaš gdje se trebaš javiti
Trebaš taj fajl otvoriti arhiverom.
Desni klik>open with> tvoj-arhiver>always use selected app...
Probala sam skinuti i s neke druge stranice i neki drugi font.....kako god napravim piše da je oštećeno....nisam pametna kako više probati...
Neznam zašto drugima može a meni ne????
Pomozi ako znaš???
zanimljiv problem, zbilja neznam što bi moglo biti. Ajde, ako tko zna, neka pomogne
Probala sam skinuti i s neke druge stranice i neki drugi font.....kako god napravim piše da je oštećeno....nisam pametna kako više probati...
Neznam zašto drugima može a meni ne????
Pomozi ako znaš???
ajde molim te objasni mi kako......možda stvarno nisam...
vjeruj mi više ni sama neznam šta sam radila a što ne...hehe
Treba mi za buraza za školu zato se toliko trudim svatit kako....
hvala vam svima....heh
ajde molim te objasni mi kako......možda stvarno nisam...
vjeruj mi više ni sama neznam šta sam radila a što ne...hehe
Treba mi za buraza za školu zato se toliko trudim svatit kako....
hvala vam svima....heh
eeeeee problem je što ja nemam pojma dali ga imam....i kako ga mogu naći winrar
eeeeee problem je što ja nemam pojma dali ga imam....i kako ga mogu naći winrar
bolje uzmi 7zip zato što je besplatan, winrar se plaća. Dok ga instaliraš, onda klikneš desni klik na skinuti font, pa 7-zip, pa extract here, onda ono što izvadi van kopiraš u fontove, a skužiti ćeš da je to font po tome što icona ima istu sliku ko i one u mapi fontovi u control panelu
Instalirat znam....nisam baš toliki tudum za komp....jel....heh
Nadam se da nije bitno koji....hehe
Kada budeš imala .ttf file, kopiraj ga u WINDOWS/Fonts i to je to.
Heheh uspjela sam.....hvala vam dečki od velike ste mi pomoći.....bez vas nikad to nebi uspjela.....divni ste....pusa