Kako kopirati disk

poruka: 10
|
čitano: 9.708
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako kopirati disk

Pitanje:kako potpuno kopirat disk(napraviti presliku):da sa sadašnjeg diska sve preslikam na drugi(usere,registry, sve postavke,drivere) i  da windowsi  rade isto kao i sa prvog diska?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako kopirati disk

Ja to radim s ovim programom:

Acronis® True Image Home 2009

ili ovim

Acronis® Migrate Easy 7.0 

Migrate Easy je olakšana verzija True Imagea i sasvim je dovoljan za to što tebi treba, a True Image ima još neke dodatne mogućnosti.

Ako je jedan od tih diskova Maxtor ili Seagate možeš sa njihovih stranica skinuti besplatnu verziju programa Migrate Easy koja se zove:

DiscWizard

ali ova verzija radi samo ako u računalu imaš bar jedan Maxtorov ili Seafateov hard disk.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 12:57 (klimama).
17 godina

Ovaj prvi dio tvog pitanja se jednostavno rijesi, imas dosta alata za napraviti image diska, a ovaj drugi dio nisam bas shvatio. Ti hoces napraviti kopiju diska i onda original zamijeniti kopijom, tj da ti taj disk na koji prebacis ovo sve bude disk s kojeg ce se pokretati windows? Ne znam kako bi to izveo, mozda bi radilo da samo promijenis nazive particija, da ti novi disk bude c, i to je to? Sad razmisljam na glas, ali mislim da nece biti bas tako jednostavno.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
17 godina
neaktivan
Kako kopirati disk

Za drugi dio malo teže, jer ti hard mora biti istog kapaciteta. Mislim da se može i na veći, ali da ćeš onda imati samo onoliko prostora koliko si stavio u originalu (lako mogući su ti bugovu i neki problemi). A ako stavljaš na drugu konfiguraciju- prvo makni sve drivere.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako,sad imam 2 diska.C gdje su mi windowsi instalirani(40 gb) i g sa glazbom itd(80gb)

I sad sam dobio još jedan disk od 80 gb i želim na njeg prebaciti sve sa c diska,da ostane sve isto(sve postavke,driveri.)

A originalni c mora ić dalje(formatirat ga i prodat)

Samo me zanima dal će ti programi savrešeno kopirati sve fileove(i sakrivene system fileove,i ostalo...)

17 godina
neaktivan
Kako kopirati disk

Hoće

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako kopirati disk

Možeš i baciti stari hard i stavit nove vindovse. Ili možeš ubaciti novi i ostaviti stare vindovse. Ili ne znam... Kak ti hoćeš

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Postupi kak je klimama reko ,ako se hoćeš malo više informirat prije toga ,u Bug-u od prošlog mjeseca imaš članak gdi je točno opisan kompletan postupak kopiranja. Pročitaj ga svakako!

I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 1:45 (kizo2703).
16 godina
Kako kopirati disk

Acronis Easy Migrate:

Apsolutna katastrofa, nakon odabira opcija i reboot-a beskrajno čekanje nakon čega se nije ništa događalo. Nakon resetiranja pojavio se plavi ''ekran smrti'' Windowsa XP Professional što se nije moglo ispraviti System Recovery-jem, te je preostalo samo spašavati podatke i sve preinstalirati. Na kraju više posla i potrošenog vremena od klasičnog instaliranja svih programa, na što se i sve i svelo. Napominjem da su sve aplikacije bile 100% legalno licencirane sa najnovijim paketima zakrpa.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam prije pola godine radil kopiranje s Acronisom ,ne  Easy Migrate nego True Image ,trajalo je skoro 8 sati ,ali je bilo i skoro 600 gb podataka. Tebi se možda čini da se ništa ne događa ,ali treba imat strpljenja!

Resetiral si ručno ,pretpostavljam?! Zato i je sve otišlo u k...c! Kad Acronis radi kopiju ,locka particiju s koje to radi i ako ti prekineš postupak resetom ,podaci (particija) postaju nečitljivi za explorer. I onda je jedino kaj preostaje clean install!

I'm so tired
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice