Molio bih vas za pomoć. Nisam baš najiskusniji u slaganju konfiguracija ali snalazim se. Kupio sam novu konfiguraciju i sam ju složio.
Komponente:
Intel Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor
Noctua NH-D15 82.5 CFM CPU Cooler
MSI Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION ATX LGA1151 Motherboard
Kingston FURY 16GB (2 x 8GB) DDR4-2666 Memory
Samsung 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive
Western Digital Caviar Green 2TB 3.5" 5400RPM Internal Hard Drive
Sapphire Radeon R9 390X 8GB Tri-X Video Card
Corsair 1000W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply
Fractal Design Define R5 Blackout Edition w/ Window ATX Mid Tower Case
Sastavio sam konfiguraciju prije tjedan dana, instalirao Win 10 na SSD i sve super i bez greške radilo tih sedam dana.
I onda sinoć otvorio kompjuter i dodao dva HDD WD Caviar Black od 750 GB iz starog kompjutera, spojio ih, zatvorio kućište i kompjuter se ne želi upaliti. Ništa. Kao da nema struje. Onda sam otvorio, provjerio ledice od prednjeg panela, provjerio da je sve spojeno kako treba, vidio da matična svjetli. Sve ok. Probao upalit i bez ta dva hard diska. Ništa. Probao upaliti direktno preko matične, a ne na gumb na kućištu. Isto ništa.
Jel ima itko ikakvu ideju? Savjet? Dosta komponenti sam kupio preko amazona pa bih stvarno htio, ako je ikako moguće, izbjeći povrate robe i garancije. Pogotovo s obzirom da nikad ništa nisam ni vraćao Amazonu, pa ne znam ni kako to sve točno ide. Bilo bi mi jasno da nije radilo od prve, ali ovako nakon što je tjedan dana sve super radilo mi stvarno nije jasno.
Ako ikom nešto pada na pamet.
Hvala!:)