Danas uzea novu konfu (u djelovima)
Kad san sve slozija komp se ne pali (ventilatori se zavrte ali nema slike ,simptomi slicni stanju kad niej spojeno napajanje na proc )
Do grafike nije 100% jer nema slike ni na integriranoj niti na pci-e grafi.
Maticna nista ne beepa niti signalizira ikakvu gresku .Ako se izvadi ram onda uredno pocme beepat i signalizirat gresku zbog ovoga mislim da je maticna ok i da je proc sjeban (svi pinovi u redu i postavljen je ispravno).
Posto san pazija kod slaganja na staticki elektricitet i fizicka ostecenja planiram sutra odnit na reklamaciju (links) jer san uvjeren da nije moja greska (ovo mi je bar 50-ta sastavljena konfiguracija).
Sad me zanima posto je komp kupljen u djelovima ,da li treba odnjeti dio po dio ili mogu cijelu konfu (svu ambalazu sam sacuva).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
omg, napisi koju si konfu uzeo, nismo vidoviti.
odnesi sve, pitaj boga sto je u bedu. tako bi bar ja napravio.
omg, napisi koju si konfu uzeo, nismo vidoviti.
odnesi sve, pitaj boga sto je u bedu. tako bi bar ja napravio.
Matična ploča ASUS M2N68-AM PLUS WHITE BOX, nForce 630a, DDR2, zvuk, G-LAN, RAID, PCI-E, mATX, s. AM2 / AM3
Procesor AMD Athlon II X2 245 BOX, s. AM3, 2.9GHz, 2MB c
250 Gb disk
2 GB ddr2
Ati radeon 4550
...
Proba san i s drugim napajanjem ista prica.
ja sam uvjeren da je to tvoja greska jer su jako male sanse da novi djelovi ne rade... i ne virujem ti da si ti slozio preko 50 konfiguracija jer si mozda slozio 1-2 pa mislis da sve znas
MEMORIJA ipak
vrag mi nije da mira
isa san provat stavit modul iz ovoga kompa.
I sve stima
Normalno da ce prdnit kad je prodaju bez ikakve ambalaze pa prvo projde par ruku da radnik na kasi unese serijski broj radi garancije i onda je lipo uvali u obicnu kesu , i kad se u cijelu pricu doda staticki elektricitet unutar kese = sjebana memorija.
hvala svima.
Mozda si kuciste (one gumbe)krivo spojio na matičnu
ja sam uvjeren da je to tvoja greska jer su jako male sanse da novi djelovi ne rade... i ne virujem ti da si ti slozio preko 50 konfiguracija jer si mozda slozio 1-2 pa mislis da sve znas
A zasto bi laga koliko san ih sklopija ?
Bavin se sa tim vec 5-6 godna (fuseraj jbg dobro dojde za djeparac) i slazem cca 2-3 konfiguracije mjesecno.
I nemislin da sve znan, ali pazin kod ovakvih poslova jer bi inace dobija po djepu!
Grafa? ak ide sve a nema slike? Jesi napajanje grafe i ono 2. napajanje na maticnoj stavio ak ga imas?
Grafa? ak ide sve a nema slike? Jesi napajanje grafe i ono 2. napajanje na maticnoj stavio ak ga imas?
problem rijesen - RAM memorija.
Bavin se sa tim vec 5-6 godna (fuseraj jbg dobro dojde za djeparac) i slazem cca 2-3 konfiguracije mjesecno.
I nemislin da sve znan, ali pazin kod ovakvih poslova jer bi inace dobija po djepu!
ako mogu pitat koliko dobije za slozenu konfiguraciju?
ako mogu pitat koliko dobije za slozenu konfiguraciju?
300 - 350 kn
oden po to (znaci moje gorivo), sastavin,+ instalacija os-a(winsi ili linux) sa svin pratecin programima.
Za manje od toga se ne isplati a vise ipak ni ne vrijedi.