Nova konfa ne pali

poruka: 11
|
čitano: 1.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nova konfa ne pali

Danas uzea novu konfu (u djelovima)

Kad san sve slozija komp se ne pali (ventilatori se zavrte ali nema slike ,simptomi slicni stanju  kad niej spojeno napajanje na proc )
Do grafike nije 100% jer nema slike ni na integriranoj niti na pci-e grafi.

Maticna nista ne beepa niti signalizira ikakvu gresku .Ako se izvadi ram onda uredno pocme beepat i signalizirat gresku zbog ovoga mislim da je maticna ok i da je proc sjeban (svi pinovi u redu i postavljen je ispravno).

Posto san pazija kod slaganja  na staticki elektricitet i fizicka ostecenja planiram sutra odnit na reklamaciju (links) jer san uvjeren da nije moja greska (ovo mi je bar 50-ta sastavljena konfiguracija).

Sad me zanima posto je komp kupljen u djelovima ,da li treba odnjeti dio po dio ili mogu cijelu konfu (svu ambalazu sam sacuva). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nova konfa ne pali

omg, napisi koju si konfu uzeo, nismo vidoviti.

odnesi sve, pitaj boga sto je u bedu. tako bi bar ja napravio.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 22:01 (Bass).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nova konfa ne pali
Bass kaže...

omg, napisi koju si konfu uzeo, nismo vidoviti.

odnesi sve, pitaj boga sto je u bedu. tako bi bar ja napravio.

Matična ploča ASUS M2N68-AM PLUS WHITE BOX, nForce 630a, DDR2, zvuk, G-LAN, RAID, PCI-E, mATX, s. AM2 / AM3

Procesor AMD Athlon II X2 245 BOX, s. AM3, 2.9GHz, 2MB c

250 Gb disk 

2 GB ddr2 

Ati radeon 4550

...

Proba san i s drugim napajanjem ista prica.

15 godina
protjeran
Nova konfa ne pali

ja sam uvjeren da je to tvoja greska jer su jako male sanse da novi djelovi ne rade... i ne virujem ti da si ti slozio preko 50 konfiguracija jer si mozda slozio 1-2  pa mislis da sve znas

X

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nova konfa ne pali

MEMORIJA ipak
vrag mi nije da mira
isa san provat stavit modul iz ovoga kompa.
I sve stima

Normalno da ce prdnit kad je prodaju bez ikakve ambalaze pa prvo projde par ruku da radnik na kasi unese serijski broj radi garancije i onda je lipo uvali u obicnu kesu , i kad se u cijelu pricu doda staticki elektricitet unutar kese = sjebana memorija.

hvala svima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova konfa ne pali

Mozda si kuciste (one gumbe)krivo spojio na matičnu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ćema kaže...

ja sam uvjeren da je to tvoja greska jer su jako male sanse da novi djelovi ne rade... i ne virujem ti da si ti slozio preko 50 konfiguracija jer si mozda slozio 1-2  pa mislis da sve znas

A zasto bi laga koliko san ih sklopija ?

Bavin se sa tim vec 5-6 godna  (fuseraj jbg dobro dojde za djeparac) i slazem cca 2-3 konfiguracije mjesecno.

I nemislin da sve znan, ali pazin kod ovakvih poslova jer bi inace dobija po djepu!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 22:44 (insomniac_cro).
17 godina
neaktivan
Nova konfa ne pali

Grafa? ak ide sve a nema slike? Jesi napajanje grafe i ono 2. napajanje na maticnoj stavio ak ga imas?

FAIL

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Grafa? ak ide sve a nema slike? Jesi napajanje grafe i ono 2. napajanje na maticnoj stavio ak ga imas?

problem rijesen - RAM memorija.

15 godina
protjeran
insomniac_cro kaže...
ćema kaže...

Bavin se sa tim vec 5-6 godna  (fuseraj jbg dobro dojde za djeparac) i slazem cca 2-3 konfiguracije mjesecno.

I nemislin da sve znan, ali pazin kod ovakvih poslova jer bi inace dobija po djepu!

ako mogu pitat koliko dobije za slozenu konfiguraciju?

X
17 godina
neaktivan
ćema kaže...
insomniac_cro kaže...
ćema kaže...

ako mogu pitat koliko dobije za slozenu konfiguraciju?

300 - 350 kn 

oden po to (znaci moje gorivo), sastavin,+ instalacija os-a(winsi ili linux) sa svin pratecin programima.

Za manje od toga se ne isplati a vise ipak ni ne vrijedi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 11:26 (insomniac_cro).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice