Klikovi sa mišem....

poruka: 19
|
čitano: 2.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Klikovi sa mišem....

klik miša radi tako da on očitava kada se klik pusti... ja bih trebao pomoć oko mijenjanja te opcije tako da se očita kad ja kliknem, ne kada ja pustim...

ne mislim na neki autoclicker...

ovo je vise sotfware problem ali mislim da ipak spada pod hardware....

ja sam mala gljiva....

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Klikovi sa mišem....

mislim da ti je to problem u m isu a ne u softwareu (osim ako nemas neki razer & co. koji trebaju drivere za optimalan rad).

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
neaktivan
problem s ekranom od laptopa

ekran je crn ,al laptop radi i kad ga osvjetlim mobitelom ( xD ) vidim  desktop od windowsa 7,al bez takvog svjetla nista

dajte pomozite :(

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne, miš radi ko zmaj... ne shvaćaš što želim reći....

nije ni problem neg tražim rješenje....

svi miševi su default napravljeni tak da se stanje kada je kliknuto mijenja kada se klik od miša pusti. kad klikneš na neku ikonicu ili na bilo što, evo ti primjer... stisni x na mozilli i ugasiti ce se tek kada pustiš klik...

ja sad želim promjeniti to tako da se promjeni stanje kad ja pritisnem miš a ne pustim... nije tak teško za shvatit

ja sam mala gljiva....
15 godina
neaktivan

Joj big deal, pa pusti klik.

15 godina
neaktivan
RE: problem s ekranom od laptopa
ninđa kaže...

ekran je crn ,al laptop radi i kad ga osvjetlim mobitelom ( xD ) vidim  desktop od windowsa 7,al bez takvog svjetla nista

dajte pomozite :(

napravi si svoju temu

ja sam mala gljiva....
15 godina
neaktivan
RE: problem s ekranom od laptopa

sorry

15 godina
neaktivan
Sejki32 kaže...

Joj big deal, pa pusti klik.

joj big deal mi je kad traje par desetaka milisekundi klikanje i puštanje miša... nisam tražio tvoj joj big deal pusti miš neg tražim odgovor na svoje pitanje, na svoj problem...

ajde svi koji imate potrebu pisat idiotarije slobodno isprobajte na X od mozille dal klik radi kad ga pritisnete il pustite tak da me lijepo ostavite na miru

ja sam mala gljiva....
15 godina
neaktivan
Klikovi sa mišem....

Joj šta se preseravaš, svi normalni ljudi puštaju klik na mišu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

ne, miš radi ko zmaj... ne shvaćaš  što želim reći....

svi miševi su default napravljeni tak da se stanje kada je kliknuto mijenja kada se klik od miša pusti. kad klikneš na neku ikonicu ili na bilo što, evo ti primjer... stisni x na mozilli i ugasiti ce se tek kada pustiš klik...

ja sad želim promjeniti to tako da se promjeni stanje kad ja pritisnem miš a ne pustim... nije tak teško za shvatit

Bahahaha... to nije do misa niti do hardvera...

To je do WINGUI-a koji zahtjeva tako nesto zbog mogucnosti greške... to je tu jer je praktično, i pošto je tako kompajlan program (jedna winapi librarya) to ce biti tako sto god ti napravio...

ZNACI NE MOZE...

a previse si bezobrazan...

@niđo

otišlo ti je vjerojatno pozadinsko osvjetljenje ekrana zato ti je sve crno... u servis, ako ti je pod garancijom moraju ti zamjeniti... ako ne... vidi koliko te to košta...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
munjovoz kaže...

ne, miš radi ko zmaj... ne shvaćaš što želim reći....

Bahahaha... to nije do misa niti do hardvera...

To je do WINGUI-a koji zahtjeva tako nesto zbog mogucnosti greške... to je tu jer je praktično, i pošto je tako kompajlan program (jedna winapi librarya) to ce biti tako sto god ti napravio...

ZNACI NE MOZE...

a previse si bezobrazan...

@niđo

otišlo ti je vjerojatno pozadinsko osvjetljenje ekrana zato ti je sve crno... u servis, ako ti je pod garancijom moraju ti zamjeniti... ako ne... vidi koliko te to košta...

nisam ja kriv sto oni pisu bedastoce i to je samo primjer... eto prvi primjer koi sam vidio je bio taj x...

edit: hvala na odgovoru =)

ja sam mala gljiva....
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 20:50 (munjovoz).
17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

nisam ja kriv sto oni pisu bedastoce i to je samo primjer... eto prvi primjer koi sam vidio je bio taj x...

A sad ti shvati da je to nemoguce posto je to standard u win gui-u odnosno winapiju...

i na Linux-u to standard...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 20:52 (EnlightenedPhoenix).
15 godina
neaktivan
ok... ali ?

a jel ima to veze s biosom jer sam sa HP-ove str instalirao neki updajte za BIOS i odkad sam ga resetirao to traje :S

15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
munjovoz kaže...

A sad ti shvati da je to nemoguce posto je to standard u win gui-u odnosno winapiju...

i na Linux-u to standard...

hvala, sad znam sto sam htio znat =)

ja sam mala gljiva....
17 godina
neaktivan
RE: ok... ali ?
ninđa kaže...

a jel ima to veze s biosom jer sam sa HP-ove str instalirao neki updajte za BIOS i odkad sam ga resetirao to traje :S

Ocigledno ima onda... e sad imas 2 opcije probaj reflashat bios tom novom verzijom... znaci osvjetli nekom jakom lampom pa probaj tako...

AKO ti to ne ide... na servis odnesi i reci ima baš sve sto si napravio...

15 godina
neaktivan

pa kaj me vrag teral da poskidam sve updajteove za svoj laptop ,ja sam brijo da to sve treba skinit kaj je ponuđeno,sad nezz kak flashat bios ,jel imas kakvu kratku uputu za mene kako to napraviti?

17 godina
neaktivan
Odnesi na servis...
16 godina
neaktivan
Klikovi sa mišem....

radje se nemoj zezat sa biosima ako neznash jer ces zahebat

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ninđa kaže...

pa kaj me vrag teral da poskidam sve updajteove za svoj laptop ,ja sam brijo da to sve treba skinit kaj je ponuđeno,sad nezz kak flashat bios ,jel imas kakvu kratku uputu za mene kako to napraviti?

Nikad ne diraj ono što radi... to je zlatno pravilo...

A drugo je pravilo updejtovi su super kad su softwerski...

ali kad se radi o firmwareu, ako nemas problema OSTAVI to na miru...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice