Znam malo je nubovsko pitanje nego me cisto zanima koliko je to sve njezno? Mene uvijek panika kad tucnem s necim o rub i zanima me smijem li drzati rukom po svim onim nekim malim crticama i hrapavim malim zeljeznim glavama? Oce li doci do ostecenja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trudi se da što više držiš za rubove(kao kad na filmu policajac pokazuje značku) i da ih ne udaraš i probaj ih ne spuštati na PCB.
Recimo grafičku stavi na hladnjak, procesor na metalnu kapu i sl.
A što su ti hrapave metalne glave?
Od diranja čistim suhim rukama neće bit problema a od kuckanja i lupkanja o rub neznm čega moglo bi bit problema.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Drži ih u kutiji.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
ok za držanje, nošenje.. pa i nestručno rukovanje, ali tucati? Zašto bi to radio... s komponentom.
ozbiljnije, ako imaš sreće, može sve, ako nemaš već može biti neispravna u kutiji (tvornička)... tako da uz sva pravila vrijedi i loto.
To je valjda PCB hahahahah
Ma jednom mi je frend rekao da je hard osjetljiv na mehanicke udarce. Ja svaki put kad s njim taknem nekom silom od 0.00001 N uhvati me panika, al skuzio sam da nisu bas toliko osjetljivi.
Ma jednom mi je frend rekao da je hard osjetljiv na mehanicke udarce. Ja svaki put kad s njim taknem nekom silom od 0.00001 N uhvati me panika, al skuzio sam da nisu bas toliko osjetljivi.
pa dobro ti je i rekao...najgori/najosjetljiviji dio u racunalu! pogotovo dok radi