Upalio sam kompjutor, sve je bilo normalno dok nije usao u windowse. Kad je usao, vidjela se ona defaultna plavo zelena pozadina i nije bilo niceg drugog (ikone, taskbar), niti su tipke funkcionirale (ctrl+alt+del, alt+f4...). Resetirao sam komp na silu i ponovo isto. Onda sam ugasio na silu i usao u safe mode, tu radi normalno. Zatim sam resetirao i ponovo usao u windowse normalno i opet nista. Sad sam ponovo u safe modeu, micem neke stvari da se ne pokrecu na statrupu i gasim neke services da bih malo olaksao paljenje kompjutoru, i pokusat cu poslije system restore, ali ne znam da li ce pomoci. Ne nudi mi ono "last known good configuration"
Jedina stvar koja mi pada na pamet je da je mozda otisla graficka, jer prije nekoliko godina kad mi je otisla, takodjer nisam mogao uci u windowse, a u safe mode jesam. Doduse, onda je bio crni ekran pri ulasku u windowse, a i u safe modeu mi je sve bilo nekako zeleno, sad je drukcije.
Jel zna netko u cemu bi mogao biti problem?
Inace, graficka je stara 5 godina, komp 8.5
Update:
Nakon sto sam maknuo neke stvari iz startupa i ugasio nekoliko services (sa automatic start na manual), uspio sam uci u windowse normalno. Al svejedno, da li zna netko u cemu bi mogao biti problem ako se dogodi ponovo?
Vec mi se dogadjalo to dosad, da je blank ekran nakon ulaska u windowse, ali jako rijetko (max 2 puta godisnje) i uvijek bi jedan restart rjesio problem

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy