Avermedia a706 pci hibrid dvb-s

poruka: 4
|
čitano: 1.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Avermedia a706 pci hibrid dvb-s POMOC

pozdrav!

imam problema s doticnom tv-karticom najme nisam siguran ali zanima me dali moze loviti digitalni signal. koliko vidim u postavkama moze ali samo mi pronalazi analogne programe koji se uzasno vide tj. ne vide... a kada odem na skeniranje digitalng signala nista ne nalazi. inace sam u zagrebu tako da sto se tice signala ima ga Cool sad mene zanima dali to vrijedi samo za satelit ili i za obicnu antenu

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Avermedia a706 pci hibrid dvb-s POMOC
air_zg kaže...

pozdrav!

imam problema s doticnom tv-karticom najme nisam siguran ali zanima me dali moze loviti digitalni signal. koliko vidim u postavkama moze ali samo mi pronalazi analogne programe koji se uzasno vide tj. ne vide... a kada odem na skeniranje digitalng signala nista ne nalazi. inace sam u zagrebu tako da sto se tice signala ima ga Cool sad mene zanima dali to vrijedi samo za satelit ili i za obicnu antenu

Avermedia Satellite A706 PCI nije hibrid što znači da prikazuje jednu vrstu signala

budući da se radi o DVB-S kartici znači funkcionira s satelitskim programima, treba vam satelitska antena

Hibrid je model Avermedia Satellite Hybrid+FM A706R PCI i on nudi gledanje satelitskih programa i analogne tv (koja vam je vjerojatno loša zbog gašenja signala) te slušanje FM radija, znači nema opciju DVB-T

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 19:00 (igy).
15 godina
neaktivan

a jos jedno pitanje. a da spojim karticu na digitalni receiver je bi radilo?

0 0 hvala 0
16 godina

Onda bi radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice