fala bogu od suspendiro mi se acc danas hah
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lol, a zašto si bio suspendiran?
za urfa su bili i ability, tocno se sjecam da mu je pasiv ili drugi napad bio da mu se movment speed poveca za 20 posto kad je u vodi, 1. napad da baca neku ribu?, i ulti mu je bio da pozove kao neki vali o onda radi dmg i knockback the target(ili vise njih)
a jel, nisan zna to :)
eto vidiš harise, skroz ista stvar onda, samo šta su ovaj put možda išli bit uvjerljiviji sa monkon :P
Nema razloga da monk bude prvotravanjska šala, izgleda ko svaki drugi champ. I da je, bilo bi glupo baciti koncept samo tako, mislim uopće ne bi bilo šaljivo...
S Rammusom sam sve bolji i bolji..evo jedna od dans :D :
Sta ce ti toliki kilovi :P
Mislim stvarno prekoristan champ za svaku ekipu al dogodi se dosta puta da imam puno kilova (sto je lose naravno), al sta cu kad mi neko oce zdimit s 20 HP-s, Q skill FTW
eo krenuo igrat i igra je super ali teska :S
eo krenuo igrat i igra je super ali teska :S
hahahaha, nije teška, samo se trebaš priviknut...
Lol redardi u normal gameovima , gledajte sta se desi ako odes ranked ^^
Solo Q??, večeras idem onda i ja pa da vidimo da li su retardi ili ne...
usput igram sa tristanom a uzet cu onog krokodila (xD) kad skupim bodova
Evo mislim kupiti Warwicka i probati junglati.
Moze mi neko reci pros and cons za Warwicka?
Pročitaj moj guide. Imaš link u mome potpisu ( ne hvalim se,ali mislim da bi ti guide mogo koristit ).
Lol redardi u normal gameovima , gledajte sta se desi ako odes ranked ^^
Solo Q??, večeras idem onda i ja pa da vidimo da li su retardi ili ne...
Da .
Tank Soraka FTW :D Inace trebao sam ja uzet tenka i poludio i uzeo soraku i tenkao s njom :D Na midu me malo pomela leblanc al nis strasno :D kasnije mi niko nije nis mogao :D
Fuck yeah, zašto ne, pa mogu zamislit kako je rušit tanka koji se stalno heala i ima silence... gj
EDIT: eto bacio i ja jedan ranked večeras i ispalo je dobro, malo gusta borba ali pobjeda je tu...
Tank Soraka FTW :D Inace trebao sam ja uzet tenka i poludio i uzeo soraku i tenkao s njom :D Na midu me malo pomela leblanc al nis strasno :D kasnije mi niko nije nis mogao :D
Fuck yeah, zašto ne, pa mogu zamislit kako je rušit tanka koji se stalno heala i ima silence... gj
EDIT: eto bacio i ja jedan ranked večeras i ispalo je dobro, malo gusta borba ali pobjeda je tu...
U biti vidio sam jednu soraku prosli game i totalno je iritantna bila :D i nazivcirali me ovi sto su lockali svoje charove i ostao samo ja i ja soraku :D i onda reko aj kad sam vec uzeo idem probat taj build :D
U biti kupio sam 3 heart of gold i tek onda bootse pa jos jedan heart of gold pa banshee i onda sam pretvorio heart of gold u omen :D predobro funkcionira build :D
Pročitaj moj guide. Imaš link u mome potpisu ( ne hvalim se,ali mislim da bi ti guide mogo koristit ).
OK hvala procitat cu tvoj guide.
crasho m ise game a on ime reportali kao da sma livao i nisam se mogo reconectat
crasho m ise game a on ime reportali kao da sma livao i nisam se mogo reconectat
Nije samo to :D
Ja sam bezbroj puta rageo na njubare pa trollo s ad sonom s revive i teleport i jos mi nista nije bilo:D
Nije samo to :D
Ja sam bezbroj puta rageo na njubare pa trollo s ad sonom s revive i teleport i jos mi nista nije bilo:D
Fiinze je vise puta banovan zbog livanja.
Znam koliko puta je otisao dok smo nas dvojca igrali
Malo ezreal pwnanja u ranked ;)
Lantern FTW
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/ezrank.jpg
3 penta har har
edit : eto matcha oko 30 minute je penta
http://www.2shared.com/file/U0YrtmIe/Akali_penta_.html
Haris napravio pentu sa akali u ranked game :D Jest mu bilo drago a ja umalo stilao zadnji kill :P
Ovaj Ranked Solo Queue lagano mi ubija volju za igrom.
Ekipa s kojom sam igrao prije, raspala se...sad se ubijam od jadi i bijede, s kojim kretenima moram igrati.
3 penta har har
A bas sam htio vidit replay kako igras akali...
3 penta har har
A bas sam htio vidit replay kako igras akali...
sta nije valjda da ne radi ?
edit : chat ne radi -.-
Protiv kojeg tima sam igrao sad, uzas. Cho, Alistar, Taric, Malphite, Galio. Cho imao 20/nesta, Caitlyn ga nafidala. Kazem uzmi Madred, nista ona. :(