Poštovanje,
Diablo je jedna od omiljenih igrica koje sam igrao u mladosti i jedva sam čekao da izadje Diablo III pa da malo zaigram ;)
Zanima me kako i na koji nacin se igra ova igrica jer vidim da sad moras biti online da je igras pa....moze li mi neko objasniti kako i sta.
Skinuo sam je sa toretna od 2.4 GB i sad kad hocu da je pokrenem, trazi mi pass. Kako da dodjem do njega i kako da počnem sa igrom.
Hvala !!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neznam ja sta si ti skinuo ali to nije diablo 3
odi na stranicu na koju te salje link za password i downloadaj si virus.
znaci igrica jos ne postoji jel?
fail
Nije jos izdana. postoji tamo negdje u developerskim racunalima. zna se dogoditi da igra izadje prije na torrentima nego sluzbeno ali ovaj put nije sigurno.
Ta beta ima samo jednu mapu ak se ne varam. Igra izađe druge godine. Uostalom imaš već temu o tome i tam se o tome isto govorilo
KRIVO, to je dablo 3, samo što je to neka nedovršena leakana beta, a i da ju uspiješ pokrenuti ništa od toga jer si ghost, nemožeš s nikim komunicirati.
Jučer dobio invite za betu na mail, ubrzo nakon toga prešao ju sa svakim karakterom po jednom..
Nemam riječi za igru, nešto predobro.Bolje da ni nisam igrao betu jer sad tek nemogu dočekati release
Jučer dobio invite za betu na mail, ubrzo nakon toga prešao ju sa svakim karakterom po jednom..
Nemam riječi za igru, nešto predobro.Bolje da ni nisam igrao betu jer sad tek nemogu dočekati release
ako si gotov s igranjem, daj meni beta key ako ide hehe. da bar iskusim što je novi diablo jer mi već sada sline cure u iščekivanju
I ja sam u mladosti igrao Diabla ..... kako ga dugo nije bilo igram već gpodinu WoWa ali nije to ni sjena od onog ugođaja koji je diablo pružao ..... jedva čekam da izađe trojka .... nego akaunt za betlnet vrijedi i za dijabla ili moram drugi otvarat .......
Mene samo zanima kakvu su priču sada smislili kad nema diabla i njegove braće.
"Out of the depths of hell a new evil has arisen" ili će nekoga "uskrsnuti"
Budu već nešto smislili, bez brige :)
Vjerojatno će se pojaviti neko puno veće The Zlo a za Diabla će ispast da je zapravo cijelo vrijeme bio pozitivac.
..i na kraju će ispasti prava Santa Barbara.
Ma mladi par odsetao u pecinu malo se poigrati, decko bauljao po mraku da nadje prigodno mjesto, poskliznuo se i pao i zakacio neki spicasti kamen posred cela.
The rest you know...
Ma mladi par odsetao u pecinu malo se poigrati, decko bauljao po mraku da nadje prigodno mjesto, poskliznuo se i pao i zakacio neki spicasti kamen posred cela.
The rest you know...
Žena se odlučila osvetiti i uništila svo kamenje na svijetu.