I ja bi hearthstone key :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ste ušli u Hearthstone beta key from Eurogamer provjerite email :)
Ja sam trenutno dobio, dodajte me koken44 , početnik sam pa mi ipak dajte 2dana sa nešto pohvatam :DD
0657366143993156710130356
eto i mene počastili blizzardovci sa beta keyem :D
installing.... :)
Sad jos kad bi se dalo igrat bilo bi super. Vec dva dana im je battlenet u banani i nist im ne radi.
Da li se itko može faking ulogirati na battle.net ?!?!
Evo nešto me krenulo :D čekam key ima skoro od početka i nikako da dobijem i danas 3 :))
Prvo na giveaway-u 2, a sad su mi i gospoda poslali jedan :DD Ako se pitate što sam uradio sa 2 ključem, dao sam ga prvome na steam chatu i čovjek stvarno čekao kao i ja od početka..
A evo neko neka ohvati treći :)
Your Hearthstone Game Key:
3226190873885878481069458
Evo nešto me krenulo :D čekam key ima skoro od početka i nikako da dobijem i danas 3 :))
Prvo na giveaway-u 2, a sad su mi i gospoda poslali jedan :DD Ako se pitate što sam uradio sa 2 ključem, dao sam ga prvome na steam chatu i čovjek stvarno čekao kao i ja od početka..
Ja sam, al ne znam sad kako igrat igru i te gluposti :p
Ja sam, al ne znam sad kako igrat igru i te gluposti :p
Pa nije da i ja znam, ali ako te zanima shvatit ćeš, a ima i puuuno videa na YT ili twichu pa će se nešto naći da shvatimo :)
Jel ima netko jos koji key? :)
imam i ja još jedan Hearthstone key viška,
pa ko prvi poruku u inbox, njegovo
eto, key je otišao kod člana Cakija_ST
Zahvaljujem
Ja sam key dobio prošli tjedan pa sam imao prilike malo zaigrati i mogu reći da je igra zarazno zabavna. Što se tiče učenja kako se igra, ne brinite, osnove ćete dobiti u prvih nekoliko (vođenih) partija.
Poslali su previše ključeva očito, od silne navale ne radi već 2 dana
gg Blizz!
Poslali su previše ključeva očito, od silne navale ne radi već 2 dana
gg Blizz!
A američki radi bez problema... očito da ovo nije glavni problem
Radi i EU jutros.
Zahvaljujem
Kako si mogao brate uzet key a mjenjao si key pod razmjena prodaja
Oh, gud njuz, znači danas ću konačno pobrati daily
HS ponovo radi,valjda su popravili EU
ako neko ima key viska posaljite pa da probam, gledao sam HS na par streamova, svidja mi se
ma meni nece da udje.Dodje do onog djela gdje pise Hearthstone Heroes of Warcraft BETA i onda mi dodje neka poruka OOPSS bla bla bla.
Ja sam napokon odigrao nekoliko partija i samo se ugasilo i pokazalo ovu poruku '' Your game timed out as it was requesting data from the heartstone utility service.
Please relaunch Heartstone to reconnect ''. Jel to znaci da je kod njih problem ili kod mene?
Ja sam napokon odigrao nekoliko partija i samo se ugasilo i pokazalo ovu poruku '' Your game timed out as it was requesting data from the heartstone utility service.
Please relaunch Heartstone to reconnect ''. Jel to znaci da je kod njih problem ili kod mene?
Da i meni ta poruka sada dolazi...WTF!!!Ovaj Bllizzard je bas smece od tima.
taman zavrsim game i dobijem i da cu levelat na 10. i dode mi ta poruka. rage.
ah, beta..
meni je radilo ok,ali prije 2 sata. ak vam se ovo dešava ne preporucam arenu nikako! jucer sam zbog tog loss dobio.
Mage je OP? LOL, čekajte dok zaigrate Priesta :D
I ovo nije izolirani slučaj :D
daj odi baci jednu protiv mene, s svih 9 klasa ču te pojesti 9-0... cheezy loš deck
2 dana problema s serverima i autentikacijom...ne s igrom ko igrom.
Stoka je mogla bar bacit 200 golda il nekaj.
Jel itko maina palu, treba mi preporuka za deck, isto tako alascaul daj nick, 1v1 me noob i fuk u mom
Btw vratio sam se u igru samo na nagovor frendova, a napravio sam deck speccialy protiv mageova, ali su i dalje broken, i neznam zašto blizz kasni sa njihovim balance timom..