Magovi su i dalje inferiorna klasa, tako da to što netko kasni zaboravi. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina,nikako nemogu pobjediti onog mage.a za otkljucat sve klase...
Što mislite o ovoj igri dosad? Vidim da klase nisu baš balansirane, ali zanima me da li je pay2win? Da li je moguće igrati bez kupovine karata? Trenutno nemam sreće sa beta keyom pa tražim tuđa mišljenja.
Neznam meni je ok mislim svatko ima svoje mišljenje što se tiče p2w ili ne,prema meni nije ja nisam ni kune potrosio imam dosta karata sve dobio iz arena tj paketića,ranked mi ok sa trenutnim karatama koje posjedujem.Treba sam vremena i malo sreće ja igram to vec 3 mjeseca tak da,dosta skupio za to vrijeme
Što mislite o ovoj igri dosad? Vidim da klase nisu baš balansirane, ali zanima me da li je pay2win? Da li je moguće igrati bez kupovine karata? Trenutno nemam sreće sa beta keyom pa tražim tuđa mišljenja.
I da i ne, ako baš nemaš OCD da sve karte imaš u tjedan dana može se komotno igrati. Skupiš golde za arenu i igraš arenu pa kad skupiš malo bolje rare karte možeš pucati i dizati rank u ranked modu. Ovako si malo limitiran jer ima stvarno dobrih rare karata a što se klasa tiče ima ih dominantnih ali ako voliš klikat i isprobavat buildove, igra je super zabavna, ima hrpa streamova s raznoraznim buildovima, načinima igranja pa se vrijeme vrlo lako potroši i u igri i van nje. Ovo je beta, karte jesu takve kakve jesu trenutno, i klase isto, kako ekipa plače po forumu tak oni nerfaju i tak to ide :) Što se tehničke strane tiče ima i tu bugova ali zato i služi beta.
Jasno, ovo skupljanje karata nije baš ultra brzo, zato i postoji tu opcija s eurima za nestrpljive i malo manje strpljive :)
A što se tiče ključeva svako malo ti sad netko posta ključ, evo Rodney je mislim već nekoliko podijelio. A i mislim da će uskoro open beta pa neće ni trebati ali ako imaš battle.net account prijavi se tamo za betu i vjerojatno nećeš dugo čekati.
Ako neko psjeduje beta key molim ga da mi posalje u poruci svoji moji drugovi su dobili key i naravnao zezaju me tako da bih volio ako neko ima viska jedan da mi da hvala unapred :)
Ako neko psjeduje beta key molim ga da mi posalje u poruci svoji moji drugovi su dobili key i naravnao zezaju me tako da bih volio ako neko ima viska jedan da mi da hvala unapred :)
Brate, čisto sumnjam da ćeš sa 0 dana dobiti key. Nego, koliko se plaća ukoliko se uopće plaća ta arena? Može li se igrati bez plaćanja?
Brate, čisto sumnjam da ćeš sa 0 dana dobiti key. Nego, koliko se plaća ukoliko se uopće plaća ta arena? Može li se igrati bez plaćanja?
150g ti je arena, za questove dobiješ od 40 do 100g a dobiješ jedan quest dnevno ali imaš još brdo gluposti za koje dobiješ golde. Vidi ovdje više o questovima i goldu.
150 goldi.
Btw ako abortate quest mozete dobiti quest koji vrijedi više goldi (40), ako ne dobijete iz prve, slijedeci ili prekslijedeci quest bude vam bio oko 100 goldi( danas sam ga dobio, win 7 games)
Igra je jednostavna i zabavna. Moguće je igrati bez kupovine karata ali ćeš onda sporije skupljati karte. Savjetujem da kada kreneš igrati odabereš 2-3 klase i da isključivo za njih skupljaš karte. Recimo, disenchant-ao sam Nat Pagle-a za 400 dusta i craft-ao si 4 rare karte koju si mi daleko potrebnije i korisnije.
Čini mi se da su Shamani izrazito fleksibilna klasa...
I da i ne, ako baš nemaš OCD da sve karte imaš u tjedan dana može se komotno igrati. Skupiš golde za arenu i igraš arenu pa kad skupiš malo bolje rare karte možeš pucati i dizati rank u ranked modu. Ovako si malo limitiran jer ima stvarno dobrih rare karata a što se klasa tiče ima ih dominantnih ali ako voliš klikat i isprobavat buildove, igra je super zabavna, ima hrpa streamova s raznoraznim buildovima, načinima igranja pa se vrijeme vrlo lako potroši i u igri i van nje. Ovo je beta, karte jesu takve kakve jesu trenutno, i klase isto, kako ekipa plače po forumu tak oni nerfaju i tak to ide :) Što se tehničke strane tiče ima i tu bugova ali zato i služi beta.
Jasno, ovo skupljanje karata nije baš ultra brzo, zato i postoji tu opcija s eurima za nestrpljive i malo manje strpljive :)
A što se tiče ključeva svako malo ti sad netko posta ključ, evo Rodney je mislim već nekoliko podijelio. A i mislim da će uskoro open beta pa neće ni trebati ali ako imaš battle.net account prijavi se tamo za betu i vjerojatno nećeš dugo čekati.
Prijavio sam se za betu odmah kad su je najavili. Valjda nemam sreće.
Što se open bete tiče, mnogi govore da će biti uskoro. Možda već nakon što balansiraju klase i isprave preostale bugove. Iako još ništa nisu službeno objavili.
I da li postaje skinovi za karte ili neke posebne karte koje se samo estetski razlikuju?
Postoje zlatne karte koje su iste kao i obične samo imaju animaciju dodanu.
Odlično izgledaju
Odlično izgledaju
I sto je najvaznije, seru pare kad ih disenchantas.
Odlično izgledaju
I sto je najvaznije, seru pare kad ih disenchantas.
Dust
Iskreno nisam ni znao za ovaj sajt al vidim da ima dosta lol igraca pa cu ga vjerovatno poceti i koristiti :)
Iskreno nisam ni znao za ovaj sajt al vidim da ima dosta lol igraca pa cu ga vjerovatno poceti i koristiti :)
dafuq?
We’ve been keeping an eye on Freeze mechanics for the past few months, and we’ve decided to make some changes to certain cards that utilize Freeze in this patch: Cone of Cold, Blizzard and Frost Nova. These cards are all having their mana costs increased by one. We understand that the Freeze mechanic can be frustrating to play against, and we feel that these changes should allow the opponent some additional time to be aggressive with their minions and well as slow the overall pacing of the control-based Mage play style while still keeping Freeze playable in many different types of decks.
Bujakaša.... ne da sam govorio
Mage je OP? LOL, čekajte dok zaigrate Priesta :D
I ovo nije izolirani slučaj :D
Odlična taktika, potrošiš 4-5 karata na buffanje jednoga čudovišta i onda dođe removal ili silence i praktički možeš concedeati.
Kao i uvijek, Blizzard prelako reagira na cmizdrenje ekipe koja ne zna igrati svoje klase. Ista priča kao u WoW-u tijekom posljednjih 5 godina i StarCraftu od starta. Svakih par mjeseci rotacija omjera snaga uslijed cmizdrenja neke od grupa. Krajnji rezultat te farse uguživanja da ne izgube pretplatnike je pojednostavljivanje mehanike sustavno za sve klase, sve do trenutka kad zbog opće gluposti i prilagođenosti igračima slabijih sposobnosti, imaju kritičnu potrebu u potpunosti resetirati mehaniku kako bi uveli barem neku minimalnu potrebu za strategijom i razmišljanjem. Jedan mjesec je Mage OP, drugi Priest pa Shaman, Warrior, Hunter... i tako u krug.
Kao i uvijek, Blizzard prelako reagira na cmizdrenje ekipe koja ne zna igrati svoje klase. Ista priča kao u WoW-u tijekom posljednjih 5 godina i StarCraftu od starta. Svakih par mjeseci rotacija omjera snaga uslijed cmizdrenja neke od grupa. Krajnji rezultat te farse uguživanja da ne izgube pretplatnike je pojednostavljivanje mehanike sustavno za sve klase, sve do trenutka kad zbog opće gluposti i prilagođenosti igračima slabijih sposobnosti, imaju kritičnu potrebu u potpunosti resetirati mehaniku kako bi uveli barem neku minimalnu potrebu za strategijom i razmišljanjem. Jedan mjesec je Mage OP, drugi Priest pa Shaman, Warrior, Hunter... i tako u krug.
daj molim te reci mi jesi li ikada igrao na višim rankingima? Kladim se da nisi...
I daj molim te reci mi kako su u Starcraftu pojednostavili igru... Hots ima više jedinica i one imaju više skilla, zahtjeva daleko više multitaskiga nego WOL za SVE rase
Opet bubaš gluposti
Mislim da si pokazao svoje poznavanje igre onim priest postom... Uživaj i dalje u unranked i vs AI modovima
Sta nisu mageovi "OP"? kako su sad od jednom najslabija klasa?
Sta nisu mageovi "OP"? kako su sad od jednom najslabija klasa?
lik igra bufferskog priesta, win rate mu je valjda 10% na rank25... žišku
Ono je samo primjer, acca. Da vidiš što tek radi Warrior. :)
Zna tko kada će preći u open beta testiranje? Čuo sam samo da bi trebali sada u ovom mijesecu.
Blizzard mora mijenjat ime u Carrot on a Stick. Bastardz.
Pa oni (blizzard) su ti koji imaju uvid u svu statistiku svih klasa na svim MMR nivoima, ja neznam o cemu ti pricas, posebno za starcraft, svaki patch je donosio minimalne promjene i to nakon pazljivog promatranja winrate-a na svim nivoima, te testiranja i tweakanja na ptr-u prije implementacije. A hearthstone je jos u beti, pa balansiranje i jeste cilj bete, wtf?
Pa Tonči je u pravu. U WoWu to već godinama traje, a stručnije se zove "flavor of the month".
Malo nurf, malo buff, malo ekipa wajna i imaš kaos koji traje i samo traje.
Pa Tonči je u pravu. U WoWu to već godinama traje, a stručnije se zove "flavor of the month".
Malo nurf, malo buff, malo ekipa wajna i imaš kaos koji traje i samo traje.
A wow ima kakve veze sa kompetitivnim multiplayer igrama gdje je balance kljucan?
problem s wowom je da ima 11 klasa i sada imaš 1v1 duele, 2v2, 3v3 i 5v5 arene tako da tamo je nemoguće postaviti sistem da sve klase imaju isti winrate zbog svih mogučih kombinacija a moraju i sve dobro funkcionirati u pve-u i rated battlegroundima...